Plecarea a fost de pe aeroportul din Cluj la ora 13.30 cu sosirea la ora 15.30 fara intarziere. La aeroport ne-a asteptat tur operatorul roman, care ne-a indrumat la autocare.
Transportul aeroport - hotel cam o ora cu tot cu oprire pentru ai lasa si pe ceilalti la celelalte hoteluri.
Ajunsi la hotel ne-a intampinat un hamal iar cazarea s-a facut imediat, hamalul ne-a dus in camera, spre surprindere nu ne-a acceptat bacsisul. De stiut ca peste tot in hotel chiar si la soferul de pe autobuz sunt cutiute in care asteapta sa bagi bacsis. Acest lucru probabil ca i-au invatat nemtii deoarece predomina. Daca cunosti germana esti foarte bine vazut.
Am prins o camera superba cu vedere laterala la mare (1308 etajul 2 corpul singur dreapta) fara sa dam bacsis, dar probabil asta a fost norocul nostru pentru ca era camera destinata celor cu copii, asa cum am fost noi.
Am sa descriu pe scurt iar pentru alte detalii astept mesaj aici pentru informatii detaliate.
Incepand de la cazare, mancare (foarte multa, diferita, proaspata, frumos ornamentata dar din pacate nu am mai gasito in fiecare zi infoliata ca atunci in 2013), divertisment in fiecare seara (nu ratati seara turceasca si discoteca pe plaja cu spuma, dansul negrilor), plaja de milioane (lata, lunga, nisip fin, intrare lina pe o portiune de 100 m dupa care deja incepea sa creasca peste 2 m, erau copertine suficiente - sunt gratis toate).
Asa apa calda cum a fost nu am mai gasit niciunde. Era bar la plaja. Erau 40 - 45 grade, te prindea soarele doar cat ieseai din hotel pana pe plaja (despartea hotelul de o alee).
Piscina curata si superba.
Intr-un cuvant un concediu la superlativ.
Trimis de crysxxxx* in 08.09.16 19:17:30
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Antalya Lara - Miracle Resort Antalya Side - Adalya Resort & Spa
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (crysxxxx*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.80924200 N, 31.33829400 E - neconfirmate încă
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)Și noua din exterior ni s-a părut f fain. Ne-am plimbat pe plaja sa vedem și celelalte resorturi și acesta se remarca. Nu văd impresii, nu prea erau romani acolo?
(Anul acesta am fost la Royal Tajmahal)
- Oct.2022 Adalya Ocean Deluxe — scris în 02.11.22 de ana mari din BRAșOV [BV] - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Recomand, servicii foarte bune! — scris în 16.08.19 de sorrynellul din GIURGIU - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Hotel nou extraordinar — scris în 03.09.13 de crysxxxx* din PETRILA [HD]