Restaurante Sunny Beach
Salutare,
Tocmai m-am intors din Sunny Beach si m-am gandit sa scriu un review despre restaurante si la ce preturi se poate manca/bea.
Pe faleza, pe toata lungimea plajei gasiti o multime de restaurante si baruri, sunt de asemenea si fast food-uri de unde se poate cumpara pizza la bucata (cca 8 leva/bucata) si shaorma.
Unul din restaurantele unde am mancat si pot spune ca mancarea a fost foarte buna este Euphoria Bar & Grill - aici gasiti preparate din bucataria internationala - italiana, mexicana, chinezeasca... dar si clasicele fripturi de porc, pui, frigarui, snitele, salate, supe. Preturile sunt cuprinse intre 10 - 25 leva/portia, depinde ce preparate comanzi. Noi am fost 2 persoane si am mancat - 2 x supa de pui, 1 x tortillas de pui, spaghetti cu bacon si sos de rosii + 2 x bere draught Kamenitza - toate au fost 45 leva.
Daca va place mancarea de tip fast food, dar nu vreti sa mancati pe strada, la plaja sau acasa, cel mai recomandat ar fi restaurantul The Fat Cat. Aici gasiti burgeri, fripturi si cartofi prajiti :) au de asemenea si salate dar nu de asta vorbeam aici :) Preturi cuprinse intre 10 - 30 leva/portia. Este in general cam aglomerat, seara au muzica live.
Exista si o terasa cu specific turcesc unde au kebab de miel sau vita, preturi intre 12 - 17 leva/portia.
Cam astea ar fi cele recomandate si vizitate.
Trimis de savina in 07.08.18 21:21:12
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Obzor
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (savina); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bun revenit pe sait, cu impresii, după o pauză de câțiva ani...
@savina: unde ați fost cazați?!
&
”Nu a fost singura vizită/vacanţa în BULGARIA. A mai fost în/la: Obzor
Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)
Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)
@webmaster26:La Hotel Lion am fost cazati. O sa revin cu un review si pentru cazare.
Revin cu preturi pentru bere - intre 3.5 - 5 leva berea la draught. Cocktailurile intre 5 si 12 leva. Vorbim de preturi de restaurant/terasa. De la supermarket se poate lua cu 1.45 - 2 leva doza de bere. Sucurile nu le recomand pentru ca sunt foarte dulci si cam diluate, noi am luat Bravo pentru ca il stiam de la noi dar nu e la fel.
- Aug.2013 Restaurant Condor - Sunny Beach — scris în 07.09.13 de terner din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Pe unde am mincat in cele trei statiuni — scris în 18.08.13 de F2A1C din BUCUREșTI - RECOMANDĂ