ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 14.04.2018
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Eforie Nord [CT]
ÎNSCRIS: 14.04.18
STATUS: UCENIC
DATE SEJUR
APR-2018
DURATA: 14 zile
familie cu copii
PREȚ 104leva ?
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
4 AD. + 2 COPII -- v: 2 5

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
12.50%
Extrem de nemulțumit
CAZARE [camere etc]:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
12.50%
Extrem de nemulțumit
CADRUL NATURAL:
70.00%
Satisfăcător
DISTRACŢ. / RELAXARE:
70.00%
Satisfăcător

NOTA MEDIE REZULTATĂ
41.25%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL NU ar recomanda
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

Ferma de midii Dalboka

încărcat de pe telefon!

Desastru de mâncare

TIPĂREȘTE

O panarama de reataurant... mancare [***]... scoici vechi... hamsii vechi... peste stricat...

am refuzat toata mancarea si a venit un nene sa ma intrebe de ce... i-am zis ca nu imi place... el a zis "plateste plătește "...

in partea stângă mergeti ca e mancare buna... cei din dreapta sunt [***]...

va spun ca eu locuiesc in eforie nord... sunt prieten cu matei si stiu ce inseamna pestele... si mancarea din pește...

am platit 104leva pentru 2 portii de cartofi prăjiți care nu aveau cum sa fie GREșIT... [***]... niste mafioti care vând resturi de mâncare... evitati evitati evitati...

mergeti in partea stângă... jos... ei sunt crescatorii de scoici

## end review sc

---
Trimis de Isac viorel in 14.04.18 11:40:49
Validat / Publicat: 14.04.18 12:38:58
VIZUALIZĂRI: 4105INFO ADIȚIONALE
 • Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
17 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Isac viorel); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 1341 PMA (din 11 voturi)
INFO: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată

 • ECOURI la acest articol

  17 ecouri scrise, până acum

  webmasterX [14.04.18 12:38:42] »

  Atenție la limbaj - AmFostAcolo nu este maidan.

  Testosu [14.04.18 13:54:23] »

  @Isac viorel: Am inteles urmatoarele: locuiesti in Eforie, esti prieten cu Matei, stii ce-i pestele. Inteleg, poate, si supararea pe respectivul restaurant, dar nu inteleg de ce trebuie sa ni sa prezinte un articol de acest fel.

  Daca doresti a "infiera" serviciile unui anumit furnizor de servicii, pentru a convinge posibilii doritori sa nu aleaga acest loc, cred ca nu asa trebuie scris.

  Cele scrise nu aduc deloc servicii si ajutor posibililor doritori, ci din contra, pare o "rafuiala" cu proprietarul si furnizorul respectiv de servicii, care este posibil sa nu fi oferit serviciile corecte. O "incondeiere" la gazeta de perete, nu intentia de a ajuta "colegii" de site si nu numai.

  Asteptam si postari pozitive, experiente placute, din care sa ne inspiram si noi, sa ne ajute in alegerile noastre.

  Vacante faine!

  Floria CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA [14.04.18 15:46:17] »

  Am fost la Dalboka toamna trecută, la sfârşitul lunii octombrie. Sezonul estival se terminase de mult dar toamna răsfăţa turiştii întârziaţi cu zile calde, însorite... numai bune de savurat o porţie de icre sau de guvizi la ţărm de mare. La Dalboka era multă lume, majoritatea români din Constanţa şi vreo câteva familii de bulgari.

  Că mâncarea nu v-a fost pe plac... nu am ce comenta, gusturile nu se discută. Dar nu pot înţelege cum aţi plătit dumneavoastră 104 leva pentru două porţii de cartofi prăjiţi! Eu şi soţul meu am comandat o porţie de icre, o ciorbă de midii, două porţii de sarmăluţe în foi de viţă cu midii, o jumătate de porţie de guvizi prăjiţi, pâine prăjită, o cafea, un ayran, o bere Kameniţa şi am plătit 100 lei, nota de plată fiind 40 leva. Mâncarea a fost foarte bună, servirea rapidă. Am fost împreună cu un grup de prieteni din Bucureşti, Sibiu şi Bulgaria şi am fost cu toţii mulţumiţi. Vom reveni cu siguranţă dar nu într-o perioadă aglomerată când, se ştie, apar multe nemulţumiri din partea clienţilor.

  Aşteptăm recomandări din Eforie, sunt multe locuri frumoase pe ţărmul Mării Negre, la noi şi la vecinii bulgari!

  nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA [14.04.18 17:03:23] »

  @Floria:

  Dar nu pot înţelege cum aţi plătit dumneavoastră 104 leva pentru două porţii de cartofi prăjiţi!

  Hai că-ţi explic eu: oamenii au comandat mai multe feluri de mâncare, pe care ulterior le-au refuzat apreciind că sunt vechi şi nefiindu-le pe plac. Au mâncat doar cartofi prăjiţi, însă au avut de achitat toată nota de plată şi de aici şi nemulţumirea.

  Pe mine nu mă pasionează midiile, motiv pentru care nu trec pe acolo, dar nici pe la alte locaţii cu profil similar.

  ---

  @Isac viorel:

  O panarama de restaurant

  Mai degrabă o panaramă de articol.

  Floria CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA [14.04.18 17:18:11] »

  @nicole33: M-am prins şi eu, Nicole dar eram tare curioasă ce răspuns voi primi de la autorul articolului. Pe de altă parte, oricum mi se pare o sumă foarte mare pentru o familie cu doi copii mici ţinând cont că noi am achitat o notă de plată de 40 leva pentru o comandă destul de consistentă.

  Nici eu nu sunt mare amatoare de midii, am mers acolo prima dată toamna trecută la insistenţele prietenilor noştri dar locul chiar mi-a plăcut. Nu promit că voi scrie pentru că am o listă tare lungă de restanţe...

  Isac viorel [14.04.18 17:45:51] »

  Am mancat 6 adulți si doi copii... dar mancarea doar am gustat-o... pentru ca era ordinara i-am înapoiat-o chelnerului. am mancat foar cartofii prajiti si hamsia prajita pe care o refuleaza in aceste momente stomaculmeu... poatr aveti alte gusturi la peste... eu sunt nascut la marr dragilor... si pasionat de pescuit... o seara frumoasă... nu vreausa fac reclama nimănui... [***]... ospatara a venit cu 2 bodyguarzi sa ma intrebe ce nu imi place... ca trebuie "sa plătește "...

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  Testosu [14.04.18 17:55:37] »

  @Isac viorel:

  ...

  daca atât va duce capul...

  😂

  ... asta face parte din stilul articolului. 😁

  Contradictia naste progres, ... jignirea confirma starea natiei noastre din ziua de astazi.

  Vacante inspirate!

  Isac viorel [14.04.18 17:58:56] »

  Am scris ca sa nu se mai perpeleasca alti oameni de niste leva cu care ar putea face ceva mai bun... voi va ganditi la reclame... meegeti si mancati la dalboka... poate va umpleti si de bube

  Testosu [14.04.18 18:06:33] »

  @Isac viorel: 😂nu doresc polemica pe aceasta tema, chiar daca am si mancat la Dalboka, ... chiar in dreapta 😂, nu calitatea serviciilor oferite am pus in discutie ci modul de exprimare si de comunicare.

  nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA [14.04.18 18:13:18] »

  @Isac viorel:

  voi va ganditi la reclame...

  Cred că tu te-ai gândit la reclame înaintea noastră.

  Altfel nu pot interpreta aluzia ta chipurile subtilă la Matei şi la afacerea lui.

  Eu personal nu voi călca nici pe la Dalboka, dar nici pe la Matei cât timp îmi pot cheltui banii mai cu folos, însă cunosc destui oameni mulţumiţi care revin cu orice ocazie la ferma de midii.

  Referitor la modul de exprimare, se pare că ai dificultăţi în a înţelege că un asemenea limbaj este dezavuat pe acest site şi este trist dacă nu poţi comunica şi civilizat.

  krisstinna [14.04.18 19:55:50] »

  @Isac viorel: Eu nu știu cine e MateiE de la tv? E vreun politician? E poet? Artist, pictor? A făcut ceva pentru țara mea?

  Trebuie să fie cunoscut dacă îl menționezi in articol, nu-i așa?

  Alegeri inspirate pe viitor!

  Eu nu am fost acolo din cauză de deal dar dacă îmi voi convinge soțul sigur voi merge în dreapta nu in stânga, mă bazez pe prietenii mei foarte mulți, in ei am încredere pentru că îi cunosc.

  Zoazore [14.04.18 22:25:52] »

  @Isac viorel: Nici eu nu vreau sa polemizez cu tine! Poate vom sta de vorba cand vei invata sa comunici articulat, coerent si civilizat!

  Din poza se vad farfurii aproape goale. Si nu, nu-s cu cartofi prajiti! Ciudat, dar seamana a peste!

  A, eu-s din Braila!

  MIREAWA [15.04.18 10:05:00] »

  Aici toată lumea ia în tarbaca pe cel care își exprimă (așa cum știe) propria experiență. Nu poți scrie ceva căci sar sacalii pe tine. Lăsați omul în pace și nu-i mai rastalmaciti ce a scris. Care mai de care mai "destept" și în loc să ia esența întâmplării... se ceartă cu bietul om care împărtășește cele intamplate. Păi nu mai scrieți oameni buni nimic!

  webmaster [15.04.18 10:12:46] »

  @MIREAWA: nu oricine reușește să adune 5 cartonașe ca tine, MIREAWA. Asta în condițiile în care nu ai scris nimic care să-i ajute pe alții, doar „contrele” par să te pasioneze. E evident în numele cui vorbști - și pe cine poți îndemna să „nu scrie”.

  TE SUSȚIN - această categorie de oameni poate liniștită să se simtă descurajată (oficial) să scrie - în felul în care scriu aceștia.

  Nu le duce nimeni lipsa, aici - poate la ei pe maidan.

  nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA [15.04.18 10:13:10] »

  @MIREAWA:

  Nu poți scrie ceva căci sar sacalii pe tine..... Păi nu mai scrieți oameni buni nimic!

  Really???

  Tu vorbeşti din propria experienţă sau tot aşa, ca de obicei , doar pentru a te băga în seamă?

  Eşti înscrisă pe site încă din 2012, iar contribuţia ta a fost inexistentă . Nu ai scris NIMIC din locurile prin care presupun că te-ai plimbat, dar nu ai ratat nicio ocazie de a te contrazice cu unul sau cu altul.

  MIREAWA [15.04.18 10:44:08] »

  @webmaster: Maidanul este al vostru al celor care contrati. Am scris la momentul potrivit ce am avut de scris și atunci am inteles cum stau lucrurile. Nu doresc să intru în mocirla voastră. Ciao!

  Sylvycuza [18.04.18 22:17:28] »

  Midii vechi, toxiinfectie alimentara

  Am ajuns la laudata ferma de midii de la Dalboka, la restaurantul din dreapta. Nu pot sa spun decat ca a fost un dezastru total. Am luat icre, care cred ca erau facute mai mult din gris, si erau usor colorate sa imite icrele, pentru ca gustul lipsea cu desavarsire, ciorba de midii cu peste, care defapt era o supa crema de legume cu 3midii... si usoare urme de peste (maxim 10-15gr), midii in sos picant (nu au putut fi mancate de picante ce erau) si inca 2tipuri de midii... insa toate aveau acelasi gust, adica nu aveau gust defapt... si o textura foarte ciudata, spongioasa. Dupa ce am gustat din fiecare fel de mancare, si am sesizat gustul si textura ciudata, am refuzat sa mancam pentru a nu ne trezi cu vreo toxiinfectie alimentara. Mentionez ca suntem fani midii, iar acelea numai gust de midii nu aveau. Dupa plecarea spre casa, SURPRIZA, au inceput mancarimile la toate cele 4persoane care au fost la minunata ferma, desi doar am gustat mancarea. Dupa aproape o saptamana de la neplacuta experienta, inca mai am bube pe mine... Asa ca mai bine mergeti si mancati la noi in tarisoara, nu mai mancati toate vechiturile Bulgarilor.

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  5 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  Floria, Isac viorel, MIREAWA, Testosu, Zoazore
  Alte impresii din această RUBRICĂ:


   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  pagină generată în 0.0625309944153 sec
  ecranul dvs: 1 x 1