ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 16.09.2017
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Târgoviște
ÎNSCRIS: 02.05.10
STATUS: TITAN
DATE SEJUR
AUG-2017
DURATA: 11 zile
cuplu fara copii
PREȚ 250 euro ?
incl. cost transp. (cu auto propriu)
"ECHIPA" A INCLUS:
2 AD. + - COPII

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
CAZARE [camere etc]:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ

NOTA MEDIE REZULTATĂ
100.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

Drumul cu maşina spre Evia

Drumul spre insula Evia și înapoi. Chestiuni practice și organizatorice

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Este prima dată când simt nevoia să aștern pe hârtie un articol despre drumul către/dinspre o anumită destinație. Până acum nu am făcut-o fiindcă, nu neapărat, m-a călăuzit principiul „dacă a găsit orbul Brăila, sigur găsesc și eu locul X”, ci pentru faptul că eu, din fire, sunt mai puțin tehnică și mi-e teamă că aș putea uita ceva sau aș putea omite vreun amănunt ori, mai rău, un lucru important și-atunci informația dată de mine n-ar mai fi conformă cu realitatea sau ar induce în eroare pe cineva.

Dar, de data aceasta, mi-am propus să fiu mai puțin visătoare și mai atentă la drum, iar din scaunul copilotului să iau seama și să notez detalii ce ar putea fi folositoare acelora ca noi, sau, pur și simplu, doar cu titlu de informație pentru cei ce sunt, teoretic, interesați de Evia. Asta cât totul este proaspăt în minte, mai târziu n-ar mai fi actualitate.

Insula Evia nu are aeroport, putând fi abordată pe cale rutieră fiindcă este unită cu continentul prin două poduri, dintre care unul mare, nou și frumos (cel mai mare pod suspendat din Europa) în dreptul capitalei sale, Chalkida, situată la mijlocul distanței nord-sud. Traversarea pe pod nu costă nimic. Există chiar și o cale ferată care merge până în capitală. Însă, cea mai facilă cale de a intra în Evia, dacă nu te afli în preajma capitalei, este pe cale maritimă, traversarea cu ferry făcându-se pornind din multe puncte de pe continent și destul de des ca și orar, de aceea accesul mi se pare foarte bun față de alte insule grecești.

Am plănuit abordarea Eviei prin partea sa de nord, pe la Agiokambos, către care era necesară traversarea cu ferry pe la Glyfa dinspre partea continentală, dată fiind cazarea noastră pentru primele cinci nopți în Loutra Edipsou, stațiune veche, cunoscută. Apoi, după ce ne mutam pe partea de est, în Kymi, pentru alte șase zile, ne-am gândit, ca la final, să ieșim din insulă prin Chalkida pe cale rutieră, angajându-ne pe autostrada Atena-Salonic.

Distanța totală dintre Târgoviște și Loutra Edipsou, prima destinație din insula Evia, situată în nord-vestul insulei, a fost de 1.056 km și a cuprins 150 km până la Giurgiu, 546 km traversarea Bulgariei, pe teritoriul Greciei 150 km până în Paralia Katerini unde am decis să înnoptăm intermediar fiindcă se adunaseră 846 km într-o zi și 210 km între Paralia Katerini și Loutra Edipsou pe insulă, alegând varianta cea mai scurtă pentru traversarea cu ferryboatul pe ruta Glyfa-Agiokambos. Din Agiokambos până în Loutra Edipsou sunt 10 km pe o șosea foarte bună.

În Bulgaria

După traversarea podului Giurgiu-Ruse pentru care am achitat taxa de pod de 13 lei, am cumpărat, din prima stație de benzină Lukoil, vigneta bulgărească pe o lună plătind cu cardul contravalorea a 30 leva. Pot să vă spun că, deși eram în toiul nopții, am găsit coadă atât în vamă la Giurgiu, cât și la chioșcul din vama din Ruse, de aceea am ținut-o întins spre benzinării.

Traseul prin Bulgaria a fost cel clasic: Ruse, Byala, Plevna, Sofia, Blagoevgrad, Sandanski, Kulata, adică E79 în bună parte. Tronsoanele de autostradă din Bulgaria (circa 200 km în total), mai cu seamă cele mai noi: A3 pe lângă Sofia (centura Sofiei, impecabilă) și A6 spre Kulata, ajută destul de bine la obținerea unui timp de parcurs mai bun. Cea veche, A2 are multe porțiuni în care se lucrează, fiind îngustată. Calitatea drumurilor din Bulgaria mi s-a părut a fi mai bună față de cea a celor de la noi.

Prețul combustibilului, respectiv benzină de 95, este în jur de 2 leva, (aproximativ 1 euro), așa că aproape de Kulata am executat plinul rezervorului știind că în Grecia este mai scumpă.

În Grecia

După cum știți, trecerea în Grecia se face prin punctul de frontieră Promachonas. Imediat după intrarea în Grecia încep să apară stațiile de taxare pe autostradă, primul toll-post fiind în scurt după punctul de frontieră și costă 2,40 €. Apoi, pe drumul până în Paralia Katerini se mai întâlnesc încă două: de 1,70 € și de 2,10 €, însă ceea ce vreau să subliniez este că autostrada se află, pe câteva porțiuni apropiate de vama Promachonas, într-o stare necorespunzătoare, cu ceva denivelări și asfalt deteriorat. În rest, se urmează traseul știut de mulți dintre voi, se lasă Salonicul undeva pe stânga și se ia calea Atenei pe autostradă.

A doua zi, am plecat la o oră rezonabilă către Glyfa de unde ne hotărâserăm că vom lua ferryboatul de orele 12,00 către Agiokambos, distanța între Paralia Katerini și Glyfa fiind de circa 200 km, parcursă aproape numai pe autostradă între Katerini și Agioi Theodoroi. Repuși din nou pe autostrada spre Atena, am mai avut parte de trei stații de taxare: de 3,10 €, 2,50 €, respectiv 3,90 €, remarcând că acestea sunt poziționate, în general, la circa 50-60 km distanță unul față de precedentul.

Ca noutate pentru noi, ultima oară circulând pe aici în perioada similară a anului 2015 spre/dinspre Peloponez, am remarcat că autostrada s-a modificat în bine, nu se mai trece pin Valea Tembi, fiind finalizate trei tuneluri moderne (unul de 6 km, chiar, celelalte de 2,8 km, respectiv 1,9 km) care străpung munții și ajută enorm la fluidizarea traficului ce era ”îngâtuit” în Valea Tembi. Este o realizare tehnică remarcabilă ce a fost inaugurată anul acesta, în luna aprilie, despre care se spune că face posibilă parcurgrea distanței Atena-Salonic în numai 4 ore.

Ajunși la Agioi Theodoroi, am coborât de pe autostradă trecând prin niște localități mici și frumușele, inclusiv prin micul port Achilleio, cu destinația Glyfa unde am sosit cu trei sferturi de oră înainte să plece ferry. Am avut timp suficient să luăm bileletele: 18,30 €, din care 13,30 € mașina și 2,50 €/persoană și să facem câțiva pași grăbiți prin port și pe plajă.

Traversarea a durat 30 minute și a fost o reală încântare, vremea fiind însorită și caldă, vasul foarte încăpător, aerisit, neocupat în întregime. Am rămas sus pe punte să savurez fiece clipă în soare și bătaia vântului și să mă bucur la vederea peisajului încercând să identific fiecare bucată de uscat cu harta într-o mână și aparatul foto în cealaltă.

În Paralia Katerini am găsit benzina cu 1,425 €/litru prețul cel mai mic, până la aproape 1,60 €/litru pe drum. Deși se consumase puțin, am alimentat din nou până la full, în ideea că în insulă am putea-o găsi mai scumpă. N-a fost așa, în Evia am găsit-o chiar și cu 1,417 €/litru la câteva stații Elin.

Despre drumurile din Evia și traseele pe care le-am făcut prin insulă am mai povestit, ele însumând puțin peste 1.500 km.

La întoarcerea către țară, după cum am mai spus, fiindcă porneam la drum din estul Eviei, din Kymi, am preferat să o luăm prin Chalkida, să traversăm și noi pe podul cel mare și nou peste canalul Euripus, angajându-ne apoi pe autostradă.

Distanța totală între Kymi și acasă (Târgoviște) a fost de puțin peste 1.300 km, iar până în Chalkida derulându-se 86 km din aceștia. De-acum, eram pusă pe făcut o mică comparație, fiind foarte curioasă dacă taxele plătite pe autostradă din Chalkida și până la Agioi Theodoroi depășesc costul ferryboatului de la Glyfa la Agiokambos, pentru a-mi da seama care variantă de drum a fost mai ieftină. Asta așa, numai de amorul artei, căci oricum alegeam varianta pe pod pentru varietatea traseului.

Între Chalkida și până la Agioi Theodoroi pe autostradă, am avut parte de peisaje frumoase între munte și mare și am trecut prin cinci puncte de taxare: 3,80 €, 3,80 €, 1,75 €, 1,85 €, 3,40 € totalizând 14,60 €, o idee mai ieftin decât cu ferry, însă irelevant.

De-acolo, deja știam că mai aveam cele trei stații de toll-post până în Paralia Katerini unde aveam și de data aceasta o noapte intermediară.

La dus: taxe+ferry = 15,20 €+18,30 €= 33,50 €.

La întors: taxe = 29,80 €.

Deci, autostrada ne-a scos din buzunar, în total, 45 € la toll-posturi, așa că e bine de luat aminte când ne facem bugetul vacanței. Rămân aproximativ constante în această „ecuație” consumul de benzină și drumul prin Bulgaria cu a sa vignetă obligatorie pentru care am sesizat o mulțime de camere montate în scopul de a „citi” existența sa pe parbrizele mașinilor. Însă, autostrada Salonic-Atena este dotată excelent cu toalete moderne, am oprit la două dintre ele, erau foarte curate, și nu există riscul de a rămâne fără combustibil fiindcă din loc în loc sunt stații de alimentare, ceea ce pe cealaltă autostradă ce duce la Igoumenitsa, nu am întâlnit.

Un aspect negativ care ne-a luat din avânt la întoarcere, a fost faptul că înainte cu un kilometru de punctul de frontieră Promachonas, la ieşirea din Grecia, am găsit o coadă strânsă, formată pe patru rânduri (trei de turisme şi unul de tiruri) la ultimul toll-post, coadă la care am pierdut 40 minute. Toată lumea era cu nervii întişi la maximum. Apoi, în parcarea de la duty-free, am recunoscut majoritatea maşinilor de pe lângă noi. Era 09 septembrie, în jur de orele 12,00 şi se pare că o parte dintre “hoardele” de turişti care luaseră cu asalt Grecia, se întorcea acasă. Însă, nici pe sensul celălalt lucrurile nu stăteau prea bine, la intrarea în Elada fiind o coadă de cam aceleaşi dimensiuni, semn că Grecia e de luat în seamă tot mai mult şi în septembrie.

Acestea fiind spuse, nu-mi rămâne decât să vă urez drum bun și vacanță plăcută în Evia, dacă o alegeți ca destinație de vacanță!

Vă rog, ataşaţi următorul videoclip:

https://www.youtube.com/watch?v=z_2DpBAIgeA

Citește și CONTINUAREA aici
selectat ca MiniGhid AmFostAcolo

---
Trimis de irinad in 16.09.17 11:22:23
Validat / Publicat: 16.09.17 12:48:47
VIZUALIZĂRI: 14875INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
21 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (irinad); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P17 Lăsăm în urmă Glyfa
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 52400 PMA (din 56 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

21 ecouri scrise, până acum

webmaster26 [16.09.17 12:48:10] »

Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [16.09.17 12:50:00] »

@webmaster26: Mulțumesc!

webmaster [16.09.17 14:34:17] »

Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [16.09.17 14:59:43] »

@webmaster: Mulțumesc mult!

ANILU [16.09.17 17:35:25] »

@irinad: Foarte bun Minighidul ghidul tău. Iar pozele sunt reprezentative pentru traseul dus întors spre Evia.

Este bine de știut cu taxele, toaletele și stațiile peco pe autostradă. Noi am avut o problemă cu ieșirea de pe autostradă, dar ne-am prins până la urmă!!!

Am citit ce vacanță frumoasă ați avut. Felicitări.

Să știi că, asta face copilotul, notează și cicaleste șoferul (așa zice soțul meu că fac eu în dreapta).

Toate cele bune.

nrs [16.09.17 18:33:54] »

si eu am gasit greu podul desi eram aproape de el, mai multi greci mi-au zis ca nu exista! am povestit intamplarea din 2015 cand am avut un sejur placut all in Grecia pe insula Evia

irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [16.09.17 18:49:07] »

@ANILU: Mulţumesc mult, a fost prima oară când am fost chiar pe de-a întregul "ochi şi urechi" tot drumul, fiindcă parte din el era necunoscut.

Da, taxele de autostradă, staţiile de alimentare cu combustibil şi toaletele pe autostradă sunt aspecte foarte importante, trebuie luate serios în seamă. Taxele de autostradă nu sunt deloc de neglijat pe autostrada spre Atena şi mai departe în Peloponez.

Şi eu am citit cu mare plăcere (de pe telefon, căci tocmai atunci eram plecaţi) despre minunata vacanţă pe care aţi avut-o în Thassos, am intenţionat de câteva ori să-ţi scriuu, dar n-am apucat.

Eu, neavând permis de conducere, sunt "omul bun la toate" în timpul mersului, însă de data aceasta, am rezervat un pic de timp şi notiţelor despre toate detaliile pe care le-am expus, motiv pentru care soţul meu glumea cu mine că sunt "cronicarul Grigore Ureche".

Mă bucur că m-ai vizitat! Te pup, vacanţe frumoase şi de acum încolo!

irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [16.09.17 19:05:22] »

@nrs: Podul cel nou l-am zărit chiar de când am traversat oarecum Chalkida, fiind în drum de la Loutra Edipsou, din nord, către est, în Kymi, însă nu a fost cazul să-l traversăm.

A doua oară când l-am văzut a fost în ziua când am vizitat Chalkida (poza cu podul în depărtare fiind din acea zi), dar la fel, n-a fost nevoie să mergem pe el.

Abia când am plecat către casă, GPS-ul ne-a îndreptat clar către pod şi, într-adevăr, e foarte frumos, seamănă bine cu cel de la Calafat-Vidin sau cel de la Rio-Andirio, de deasupra golfului Corint.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
crismis [17.09.17 10:39:39] »

@irinad: Sunt exact ca tine, pur și simplu nu pot ține minte cifrele! În ultima zi, în Corfu, mi-am luat un caiețel cu pix atașat (are o copertă frumoasă, cu "Insula Soricelului") și mi-am propus sa notez pe parcursul drumului chestii practice, de genul preturi combustibil, taxe autostradă, nr km parcurși etc. Am reușit în restul excursiei, dar în următoarea (chiar mă gândeam citind articolul tău), iar am mai uitat, pe ici, pe colo, să scot carnetul din geantă...

irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [17.09.17 10:54:10] »

@crismis: Şi eu aveam carneţelul şi pixul în torpedo, hărţile şi ghidurile în buzunarul portierei mele. Pentru mine ar trebui să fie o obişnuinţă să notez tot felul de chestii, dat fiind că sunt familiarizată cu cifrele şi analizele. Dar în vacanţă, creierul meu îmi ordonă numai tihnă şi relaxare, iar eu uit imediat de toate, cu greu mă mai adun, iar de multe ori ce-mi intră pe o ureche, îmi iese pe alta.

Acum am încercat să fiu altfel, ştiam din experienţa (enervantă) de acum doi ani că autostrada asta ne va scoate mulţi bani din buzunar pe taxe şi m-am pus pe notat exact cât. Măcar cititorii să ştie la ce să se aştepte.

Mulţumesc de vizită, o zi frumoasă!

adrianaglogo [17.09.17 15:50:15] »

@irinad: Grozav articol, bune toate datele tehnice. Deja tindem sa ne hotaram pt Evia.

Doar ca probabil nu vom face atatia km pe insula, ne vom axa pe cateva plaje. O sa mai vedem.

irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [17.09.17 16:30:59] »

@adrianaglogo: De data aceasta am încercat să fiu mai utilă din punctul de vedere al datelor tehnice care nu sunt apanajul meu, dar mi-am zis că nu strică să fiu atentă.

Staţi, cugetaţi, cumpăniţi, analizaţi şi, la final, luaţi hotărârea pe care să n-o regretaţi.

În ceea ce priveşte hoinăritul pe insulă, nu e un secret că nouă ne place să hălăduim, dar fireşte că nu trebuie să faceţi ca noi. Doar puteţi să vă orientaţi cam ce v-ar plăcea să vedeţi sau să faceţi, să vă faceţi idee!

Mulţumesc frumos pentru ecou, vizită, aprecieri!

Aurici [18.09.17 13:08:49] »

@irinad: Super articol și d. p. m. d. v. Tot ce înseamnă distanță de casă în jur de 1000 de km, plus/minus 2-300, pentru noi înseamnă cu mașina, pentru că și drumurile astea sunt excursii în sine și ne plac. Foarte folositor tot ce ne-ai spus. Evia, nici nu visa să ajungă pe lista mea până ți-am văzut pozele, dar am început să ne gândim de zor...

irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [18.09.17 17:00:15] »

@Aurici: Gând la gând, și noi considerăm zilele de drum și nopțile intermediare ca făcând parte din vacanță fiindcă privim totul ca pe un întreg. Nu este un tip de articol care mă caracterizează, dar întotdeauna avem nevoie și de informații practice. Am zis să scriu acum cât sunt proaspete și de actualitate.

Mulțumesc de aprecieri, dacă te-am făcut să te gândești la Evia ca la o posibilă destinație viitoare, e un lucru mare!

mishu [19.09.17 15:15:54] »

@irinad: Desi multi considera informatii de drum ca fiind amanunte nesemnificative, cred ca pentru cei care merg mai ales prima data sunt informatii valoroase.

Sa ai deja un traseu in cap cu ce inseamna fiecare suta de km parcursa te face sa te simti mai relaxat.

Asa incat chiar daca nu voi ajunge prea curand pe acolo, spun felicitari, votat cu mare drag.

adrianaglogo [19.09.17 15:58:09] »

@mishu: Pt mine e aur acest articol! Sunt aproape hotarata sa merg acolo anul viitor.

Pana la cele doua articole , Evia nu era nici macar pe lista lunga. Acum e in capul listei scurte.

Cine zice ca nu sunt importante amanuntele despre drum?

Le consider la fel de importante ca cele despre cazare sau obiective de vazut.

O planificare buna a drumului asigura un inceput bun vacantei.

Ce minune si AFA asta !

irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [19.09.17 16:33:39] »

@mishu: Asa este, desi unele informatii isi pot pierde repede din actualitate, pe altele te poți baza astfel încât să-ti creionezi un traseu. Cert este ca genul acesta de articol are un grad ridicat de utilitate si as putea spune, un anumit segment de cititori care-l apreciază mai bine.

Eu, lovindu-mă direct de calcule, variante si socoteli diverse, am zis sa le transform in review, inspirându-ma de la alți colegi mai buni decât mine.

Mulțumesc pentru vizită si ecou!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
ioana74 [20.09.17 15:10:49] »

@irinad: Foarte util articolul tau draga mea, mai ales partea asta cu scurtarea distantei dintre Salonic si Atena. Evia a ajuns si la mine pe lista scurta de anul viitor, a fost frumos in Turcia anul asta dar iubirea mea e Grecia... Deja am creionat un traseu cu Pelionul si Evia, vom vedea daca se materializeaza. Traseul nu e asa lung si chiar ai ce vedea pe parcurs. Felicitari pentru articolul "tehnic", e foarte util sa stii

irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [20.09.17 16:40:18] »

@ioana74: Mulțumesc frumos de aprecieri! Cred că iese ceva super din combinația Pelion şi Evia, sper să aveți o vacanță asa cum v-o doriți.

Dacă Grecia e marea ta iubire, mărturisesc că Turcia e țară de care mi-e tare dor. Deh, fiecare cu oful aferent!

O după-amiază frumoasă!

krisstinna [26.09.17 22:07:26] »

@irinad: Draga mea Irina, te-am neglijat cu ecourile, am citit, am privit și am ascultat mereu, fiecare articol al tău.

În fiecare zi îmi puneam steluțe și fanioane, doream să te salut, să-ți trimit un pupic sau să te felicit.

Nu am uitat, sunt semnele și acumspre rușinea mea.

Timpul nu mi-a permis să scriu mereu ecouri cu toate că mi-am dorit. Bine, nu sunt așa de sprintenă ca Mișulică, sunt încă sub "euforia" multelor întâmplări din viața de zi cu zi, sunt sub frunzele și răceala toamnei care m-a prins nepregătită pentru zilele fulgilor de nea.

Dar, revenind la subiectul acestui articol:

Eu nu pot ține minte taxe, costuri de bilete și alte amănunte de genul din cauză ca sunt copilot

Domnul C, atunci când iese din țară intră intr-o panică maximă. Cum întorc capul sau fac altceva decât să privesc drumul din față, el se panichează, mă întreabă unde, in ce direcție și alte prostii.

Astfel încât nu pot nota sau memora ceva, sunt și eu tensionată de zici că zburăm pe lună.

Știu doar că dacă trebuie sa mergem cu ferry pe noi ne va costa mai mult din cauză de... tone.

Anul trecut am calculat băbește și toate taxele de drum plus motorina costa mai mult decât două bilete de avion. Și ghici: am ales avionul, astfel elimin stresul unora, nu se pierde nimeni pe drum, vacanța va fi o reușită

Dar, pentru la anul, vreau să încerc iar o Grecia cu mașina. Îmi iau pastilele de inimă la timp și mă înarmez cu răbdare , zic eu.

Foarte util articolul tău, felicitări și mulți pupici

irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [26.09.17 22:09:50] »

@krisstinna: M-am liniştit! Pupici!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
8 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
adrianaglogo, ANILU, Aurici, crismis, ioana74, irinad, mishu, nrs
Alte impresii din această RUBRICĂ:

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
AmFostAcolo recomandă găzduirea la ROHOST.COM
pagină generată în 0.0800330638885 sec
ecranul dvs: 1 x 1