ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 05.08.2017
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 03.06.11
STATUS: PARTENER
DATE SEJUR
JUL-2017
DURATA: 5 zile
prieteni
"ECHIPA" A INCLUS:
4 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
CAZARE [camere etc]:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE REZULTATĂ
100.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

Vacanța la Kaprun

9 idei de împrumutat dacă îţi petreci vara în Kaprun – Zell am See

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Vară, cald, foarte cald... Singurul lucru care te face să te târăşti cu ultimele forţe spre serviciu este gândul că în curând vine vacanţa. Trei zile, două, una şi... poţi savura cafeaua de dimineaţă la răcoare, pe-un picior de rai (de-al lor :D)... Eşti în pană de idei?

Timp de 5 zile, la începutul lui iulie, noi am savurat cafeaua în... Kaprun.

Ce-am găsit acolo? Oameni prietenoşi şi calzi (cu mici excepţii), transport pe cablu (funcţional) cât nu există în toată România, cabane curate şi cochete cum doar în visele mele (fiţoase) am crezut că există şi un curcubeu cum n-am văzut vreodată în viaţa mea.

„Somewhere over the rainbow

Blue birds fly

And the dreams that you dreamed of

Dreams really do come true”.

Dar hai s-o iau cu începutul şi să-ţi povestesc ce am făcut noi în cele 5 zile în Kaprun şi împrejurimi, poate găseşti ceva de "împrumutat" :).

Am ajuns în Kaprun în cea de-a 7-a zi a periplului nostru, după ce am trecut prin Viena, Salzburg şi am făcut o scurtă escală în Bavaria. Ne-am cazat la un fel de pensiune, Eichkatzerl, unde condiţiile au fost modeste dar am avut avantajul cardului de vară Zell am See – Kaprun.

Ce este Zell am See – Kaprun Summer Card

Aşa cum îi spune numele, este un card :). Ce îl face aşa de special?

-îl poţi primi doar de la anumite unităţi de cazare partenere (nu se poate cumpăra separat)

-îţi oferă acces gratuit la transportul pe cabul în zonă, la autobuzele care merg către obiectivele turistice cele mai cunoscute, croazieră pe lacul Zell, la muzee şi alte atracţii, precum şi reduceri la unităţile partenere

-cu acest card, autobuzele locale costă 1 euro călătoria

Mai multe detalii găseşti aici: zellamsee-kaprun.com/en/a ... mer/summer-card

5 zile, 9 experienţe savuroase

Să vă spun un secret: am avut oareşice emoţii cu acest concediu. De ce? În iarnă am făcut o luxaţie de rotulă. Mai pe româneşte mi-a fugit rotula. Nu, nu de tot :). Doar vreo zece centimetri în exterior.

Râdem, glumim, dar a fost o durere cruntă pe care nu vă doresc să o experimentaţi. În plus, nici acum nu mi-am încheiat recuperarea. De unde şi temerea mea că nu o să reuşesc să urc pe munte. Pentru că ce am uitat eu să vă spun e că în cele 5 zile am profitat atât cât am putut pentru a face şi ceva trasee montane.

Dar... puteţi să mă felicitaţi! Nu numai că am reuşit să urc (nu, nu ca pisicile în copac, am şi coborât :) ) ), dar mi-am luat şi insignă de hiking. Parol! Dovada o găsiţi în poze :).

Ce-am făcut ca să iau insigna? În primul rând, a fost ideea soţului meu, care a luat pliantele de la pensiune (le găsiţi şi la biroul de turism) pe care a trebuit să strângem ştampile de la mai multe cabane şi restaurante din zonă. Cabanele sunt cotate cu puncte de la 1 la 5, în funcţie de cât de accesibile sunt. Noi n-am reuşit să strângem decât 20 de puncte, ceea ce ne-a adus medalia de bronz.

Să ajung însă şi la esenţa acestui review, că am divagat destul. Aşadar, ce am vizitat în Kaprun (ordinea nu este relevantă)?

1. Cascada Krimml

Este impresionantă atât prin înălţime, cât mai ales prin debitul de apă. Odată ce ajungi la baza ei nu poţi să nu remarci puterea cu care apa se izbeşte de tot ce prinde în cale.

Prima imagine care mi-a venit în minte când am văzul această cascadă a fost din filmele americane în care diverse personaje se aruncă în apele învolburate ale unei cascade furioase şi, culmea, supravieţuiesc. Forget about it! Ar trebui să fii Superman să înfrunţi o aşa furie a naturii.

Teoretic, accesul se face până la ora 18.00. Noi am ajuns la 18.00 şi ceva dar am putut să urcăm pe firul apei fără ca cineva să ne întrebe de sănătate. Nici la urcare, nici la coborâre.

Urcuşul este accesibil, cu multe puncte de belvedere amenajate cu podeţe şi balustrade de lemn. În cele mai multe însă ai toate şansele să faci un duş neplănuit. Ca să evit asta, eu mi-am luat pelerina de ploaie. Iar pentru fotografii am folosit telefonul, întrucât obiectivul aparatului foto n-ar fi avut nicio şansă să rămână neudat.

2. Gheţarul Kitzsteinhorn

În miezul verii gheţarul nu este atât de spectaculos deoarece gheaţa este mai mult gri decât albă. Însă priveliştea de la platforma Top of Salzburg merită cu prisosinţă un urcuş... cu telecabina :).

De la Alpincenter, unde te lasă telecabina ce coboară de pe Kitzsteinhorn, noi am făcut o scurtă drumeţie care ne-a dus pe la Krefelder Hütte, o cabană unde am mâncat un ştrudel bun de tot şi de unde am admirat gheţarul de la distanţă. O cabană unde am fost serviţi la masă de un domn care, deşi nu vorbea foarte bine engleză (iar noi germană cu atât mai puţin), a fost extrem de amabil şi glumeţ. O cabană pentru drumeţi, cu o atmosferă caldă şi primitoare.

De la Krefelder Hütte am coborât către prima telecabină. Dar vremea nu a ţinut cu noi şi a început ploaia. Aşa că am ajuns la telecabină muraţi (mai ales eu). Noroc că era o ploaie caldă, care s-a oprit în scurt timp.

Dar cum „bufniţele nu sunt ceea ce par a fi”, cum spune o replică celebră din Twin Peaks :p, nici ploaia asta nu a fost una care să ne strice ziua, ba dimpotrivă aş putea zice. Pentru că în timp ce eram în telecabina ce cobora spre Kaprun a apărut un curcubeu cum n-am văzut vreodată. Atât de viu colorat, atât de bine conturat, atât de... în semicerc de credeai că s-a jucat cineva cu acuarelele pe cer. Jur că n-am văzut aşa ceva în viaţa mea!

Din păcate însă n-am reuşit să fac o poză suficient de bună cu acest curcubeu, aşa că am rămas mai degrabă cu o imagine întipărită în propria memorie. De s-o strica softul, se pierde şi imaginea :).

3. Sigmund Thun Klamm

La coborârea de pe Kitzsteinhorn am vizitat cheile Sigmund Thun – un canion amenajat cu trepte de lemn, la capătul căruia te întâmpină un lac în culorile safirului şi smaraldului.

Accesul în chei este gratuit cu cardul despre care vă vorbeam mai sus şi se face până la ora 17.00. De la partea de sus a canionului se poate face un traseu circular în jurul lacului, care durează aproximativ 1h30.

4. Großglockner Hochalpenstraße

Un fel de Transalpina al lor dar la o altitudine ceva mai mare şi pentru care plăteşti 32 de euro dacă vrei să îl parcurgi.

Din păcate, când am fost noi, vremea nu a fost cea mai minunată. Ceaţa ne-a dezvăluit cu zgârcenie vârful cel mai înalt al zonei – Großglockner, 3.798m. De altfel, Barbara, gazda noastră din Kaprun, ne-a sfătuit să mergem pe acest drum într-o zi în care vremea să fie foarte bună şi senină încă de dimineaţă. Noi n-am avut o astfel de zi în scurtul nostru sejur, aşa că planul nostru iniţial pentru Großglockner a fost mult trunchiat din cauza ploii.

N-am reuşit să coborâm la gheţarul Pasterze, de la Franz-Josefs-Höhe, întrucât tocmai atunci începea ploaia. Dacă voi aveţi noroc, există un funicular care în schimbul a 11 euro te duce până pe malul lacului format prin topirea gheţarului. De acolo poţi ajunge relativ uşor la baza gheţarului.

Dar am văzut marmote cât cuprinde, care mai de care mai prietenoase. Ba una mai avea şi pui. Am urcat cu maşina până pe vârful Edelweissspitze, 2.571m de unde am admirat peisajul de jur împrejur. Şi am ajuns în orăşelul Heiligenblut, pe cât de mic pe atât de pitoresc, pe care vă sfătuiesc să nu-l rataţi dacă ajungeţi pe Großglockner Hochalpenstraße.

Voiam să vedem şi Wildlife Park de la Ferleiten dar ploaia ne-a încurcat planurile.

5. Muzeul auto Kaprun

Un punct de atracţie pentru amatorii de maşini vechi, muzeul este deschis în fiecare zi de la 10.00 la 20.00. Cu maşini lustruite şi explicaţii detaliate, muzeul te poartă prin diverse perioade ale istoriei autoturismului. Noi ne-am amuzat căutând străbunica maşinii noastre :).

6. Barajele de la Kaprun

Fie că le spuneţi baraje, rezervoare alpine sau Die Kaprun Hochgebirgsstauseen, cele două lacuri, Mooserboden şi Wasserfallboden, sunt un spectacol al naturii - cu o culoare aproape ireală şi încadrate de versanţi abrupţi.

Noi am ajuns la baraje cu un autobuz special, care ne-a dus până la Bergrestaurant Mooserboden. De acolo ne-am plimbat în voie pe lângă baraje, după care am făcut traseul către Sedlgrat, ce ne-a oferit o panoramă superbă asupra celor două lacuri.

La întoarcere, de la Mooserboden am coborât către cabana Fürthermoaralm pe o potecă tematică, o plimbare care ne-a luat aproximativ o oră cu pauze de poze şi admirat peisajul. De la cabană am luat autobuzul, care de data aceasta nu a mai mers direct până jos, ci ne-a lăsat la liftul înclinat, cu care am şi coborât de altfel.

7. Magic Lake Show

Aşa cum îi spune numele, este un spectacol tematic de apă şi lumini, care are loc în fiecare seară de marţi, joi şi duminică pe Lacul Zell, de la ora 22.00 (vara). În septembrie şi octombrie este de la ora 21.00. Noi am fost marţea, iar tema a fost Happiness. Mai multe detalii găsiţi aici: zellamsee-kaprun.com/en/e ... magic-lake-show.

8. Maiskogel

Maiskogel este un punct de plecare pentru mai multe trasee, situat la o altitudine de 1.540 m. Aici poţi ajunge cu uşurinţă cu ajutorul microbuzelor WanderErlebnisbus, care pleacă din Kaprun, din parcarea Maisiflitzer, şi circulă din oră în oră între 09.00 şi 16.00. Microbuzul este gratuit cu cardul Zell am See – Kaprun.

De la locul unde ne-a lăsat microbuzul noi am făcut o scurtă plimbare către cabana Glocknerblick. Până la cabană ai de străbătut un kilometru în urcare (130 m diferenţă de nivel), dar priveliştea şi cabana în sine sunt mirifice.

La coborâre am mers cu un şofer care ne-a povestit o groază de lucruri despre Kaprun, familia Porsche şi arabii care vin în fiecare an în vacanţă aici.

9. Schmittenhöhe

Pe Schmittenhöhe se poate ajunge cu uşurinţă din Zell am See cu Schmittenhöhebahn, care vara funcţionează între 8.30 şi 17.00. De la gondolă noi am mers la capela împărătesei Elisabeta a Austriei, iar de aici ne-am îndreptat pe High Altitude Promenade către Sonnkogel, de unde am luat telescaunul pentru a coborî în Zell am See. Traseul este uşor, pe curbă de nivel şi oferă o perspectivă panoramică asupra Lacului Zell. Este o plăcere să-l parcurgi. Nouă ne-a luat circa 1 h de mers lejer.

Cam asta am făcut noi în cele 5 zile petrecute în Kaprun. Pe una am dedicat-o zonei Hallstatt-Obertraun, despre care însă vă voi povesti într-un review separat.

Vacanţe minunate şi poteci însorite!

selectat ca MiniGhid AmFostAcolo

---
Trimis de iuliaen in 05.08.17 19:40:30
Validat / Publicat: 05.08.17 23:45:18
VIZUALIZĂRI: 3872INFO ADIȚIONALE
  • A fost prima sa vizită/vacanță în AUSTRIA
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
19 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (iuliaen); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P09 Vedere spre gheţarul Kitzsteinhorn de la Krefelder Hutte
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 29000 PMA (din 30 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

19 ecouri scrise, până acum

webmaster39 [05.08.17 21:01:21] »

Ne-am cazat la un fel de pensiune, Eichkatzerl

- Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)

=

Articolul a "primit" o ilustraţie muzicală sau video-muzicală - vezi mai sus, imediat sub titlu.

Daca autorul preferă o altă melodie sau un alt videoclip, este rugat să ne scrie (aici, ca ecou, ori pe PM)

webmaster [05.08.17 23:03:36] »

Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

iuliaen [05.08.17 23:04:41] »

@webmaster39: Multumesc. Este perfecta melodia .

Dan&Ema [06.08.17 07:43:28] »

@iuliaen:

Este minunat ce ai scris tu aici si ce informatie speciala ai adus cititorului interesat de... o cafea la racoare. Pe racoare, ca sa nu interpretam gresit.

Dar pentru interesatii de drumetii si de peisaje fabuloase.

Este o recomandare deosebita prezentata ata de cald si de viu pentru care te felicit.

Cu regiunea Zell am See am cochetat si eu dar nu am pus pana acum in practica planul catre aceasta destinatie. Dar esti a doua persoana care ma provoaca sa consider o vacanta in Austria. Vara.

Despre comparatii sau apropos-uri ca la ei merg si au asa de mult cat in toata Romania etc, no comment, este difeenta intre a face turism adevarat si a da tunuri "politice" in industria turismului.

Ieri am ajuns la Scropoasa si am gasit vechea cabana pe care o stiu de cand eram mic, inchisa, ferecata.

Go Dane si in Alpii Austrieci!

Felicitari inca o data, astept continuarea si calatorii faine cu vreme buna si genunchi integri pe unde calatoresti!

🌲🏔☀️🌤😃

krisstinna [06.08.17 08:47:08] »

@iuliaen: Excepțional! Și articol și poze!

Marmota e tare dulce, peisajele m-au lăsat fără grai și rar mi se întâmplă să nu vorbesc

O să am în vedere această destinație, e ca într-o poveste.

Mulțumesc frumos!

liviu49 [06.08.17 08:52:40] »

@iuliaen: Felicitari pentru excursie, pentru articol, dar mai ales (pentru mine, cel putin) pozele cu totul deosebite. Ma pregateam sa postez al doilea articol despre Austria, dar articolul si pozele m-au determinat sa mai aman publicarea acestuia. Cei cativa cititori AFA care mai citesc articolele mele stiu ca sunt un impatimit al naturii in general si al muntelui in special, iar acest articol ma face sa-mi amintesc si cu placere, dar si cu regret de concediul de acum trei ani din Austria. Cu placere, pentru ca am reusit sa fiu cazat intr-un loc asa cum visam eu mereu si sa pot vizita cateva zone muntoase din Austria, care m-au marcat pentru toata viata. Cu regret pentru faptul ca nu am putut sa vizitam zona Zell an See, Kaprun, desi era la numai 38 de kilometri de locul unde am fost cazati. Ziua de miercuri fusese alocata in intregime vizitarii acestei zone, am plecat de acasa (de la pensiune), dar dupa numai 25 de kilometri a trebuit sa ne intoarcem din cauza starii de sanatate a sotiei si a norei. In celelalte zile nu am mai incercat, pentru ca erau programate alte drumuri la care nu am putut renunta. De altfel si prezenta nepotului cu noi, ne-a obligat la adaptarea programului in functie de orele lui de masa, de somn, de odihna.

Inca o data felicitari si numai bine si calatorii placute!

liviu49 [06.08.17 09:03:25] »

@Dan&Ema: Eu iarna nu mai merg la munte, din 1968, cand am fost intr-o tabara la Poiana Stanii si ne-am dat cu sania pe partia de bob. Gasisem un sant mai lung cu zapada bine batatorita si, desi aveam 20 de ani (dar nu si minte destula) ne-am gandit ca este un derdelus ideal. Numai ca la capatul santului cu zapada am fost primiti cu urale si ciomege pe spinare, pentru ca intrasem pe partia vecehe de bob de la Sinaia, pe care peste cateva ore era programata o etapa a campionatului national de bob. De atunci m-am lecuit de sanius la munte. Am ramas, insa, un doritor de drumetii pe munte pe timp de vara. Veste cu cabana Scropoasa ferecata ma intristeaza, dar oarecum nu ma mira. Am scris acum doua saptamani un articol despre Austria si recomandam petrecerea unui concediu in zona montana si vara, nu numai iarna. Daca ma numar printre cei doi care v-au recomandat Austria vara, ma bucur. Daca nu, ma alatur si eu, recomandandu-va petrecerea unui concediu in Austria si vara.

Pana atunci numai bine si calatorii placute!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
bujoreni [06.08.17 09:47:26] »

@iuliaen: ce buna e racoarea adusa de zapada.

maryka [06.08.17 13:50:40] »

Foarte frumos! Bine povestit, bună recomandarea, pozele absolut superbe, dar cel mai mult mi-a plăcut p 24.

Felicitări!

ANILU [06.08.17 16:15:03] »

@iuliaen: M-am răcorit citind articolul tău.

Frumoasă plimbare iar peisajele spectaculoase.

De la zăpadă la cascadă, munți... lacuri... ploaie de vară... curcubeu... flori... de colț și marmote prietenoase.

Fără cuvinte.

Felicitări.

Toate cele bune.

Dana2008 [06.08.17 20:23:28] »

superrrr!!!

Ce imagini, ce senzatii prin canion, ce lacuri, ce munti, ce flori... ce mai totul la superlativ!

Felicitari!

iuliaen [06.08.17 20:29:02] »

@Dan&Ema: 😂 așa e, pe răcoare e mai bine.

Mulțumesc pentru cuvintele frumoase. Și eu am ocolit multă vreme Austria tocmai pentru că mi se părea un stereotip. Dar trebuie să recunosc că cei care se duc an de an acolo au dreptatea lor 🙂.

Într-adevăr, vara sunt ceva mai puțini turiști. Din ce am văzut, in primăvara au făcut o campanie susținută în România, tocmai pentru a atrage turiști și în această perioadă a anului.

iuliaen [06.08.17 20:40:16] »

@liviu49: Mulțumesc!

Știți cum este: nu putem să le facem chiar pe toate. Important e să ne relaxăm, să ne bucurăm și să luăm cu noi amintiri pe care să le readucem la viață cu drag, de fiecare dată când simțim nevoia să facem asta 🙂.

Abia aștept să vă citesc continuarea.

iuliaen [06.08.17 21:23:42] »

@krisstinna:

și rar mi se întâmplă să nu vorbesc

Asta înseamnă să ai tot timpul cuvintele la tine, nu? 😜

Cât despre marmote, erau foaaarte prietenoase. La un moment dat am văzut doi puști care a-au dus glonț către marmota cu pui și chiar îmi făceam griji c-or să sperie puiul. Dar de unde? Stăteau toți la poze de parcă asta era firescul lucrurilor 🙃.

Mulțumesc pentru vizită și m-aș bucura ca pozele mele să vă fie sursă de inspirație pentru o vacanță viitoare!

@bujoreni: daaa, mai ales pe căldurile astea 🙂.

@maryka: mulțumesc! În p24 am încercat să dau un pic de culoare peisajului și florile respective s-au potrivit la fix.

@ANILU: Mulțumesc! Într-adevăr, am avut de toate 🙂.

@Dana2008 Mulțumesc! Așa este, am avut parte de o vacanță foarte frumoasă.

iuliaen [06.08.17 21:41:25] »

saxonul [07.08.17 18:45:51] »

@iuliaen: Bună,

Întâmplarea face ca m-am plimbat și eu cam prin aceleași locuri în sejurul meu de la Kaprun din 2009: Kitzsteinhorn, Zell am See, Großglockner Hochalpenstraße, Sigmund Thun Klamm, Krimml Wasserfall. Mi-ai adus aminte de locuri deosebite, mulțumesc.

La Maiskogel am ajuns per-pedes, de la Alpin Center (la poalele Kitzsteinhorn) pe traseul Alexander Enzinger. E un traseu de creastă foarte frumos.

Mai erau iepurași în țarcul de la Cabana Maiskogel?

iuliaen [07.08.17 22:54:37] »

@saxonul: Daaa! Si mai erau si doua lame, plus the big boss, aka un câine "fioros" 😂.

Si noi voiam sa facem același traseu. Dar eu nefiind recuperată complet cu genunchiul, am renunțat.

mishu [01.10.17 22:54:38] »

@iuliaen: Am citit cu mare placere articolul tau dar cu si mai mare placere am admirat pozele si cu tristete am gandit in sinea mea: "De ce la ei se poate si la noi nu? "

Si avem asa peisaje frumoase, dar...

Dar mai bine revenim la articolul tau si nu pot sa nu te admir ca ai facut astfel de drumetii chiar cu probleme medicale.

Felicitari, votat cu mare drag.

dana stroea [07.08.18 15:41:30] »

Buna dragilor! Tuturor celor care iubesc Austria si locurile splendide pe care "ni le arata" vara in concediu!

Noi, din 2007, de cand am intrat in Europa si avem voie sa mergem unde ne taie capul, nu exista nici o plecare in vacanta care sa nu includa Austria! Am fost prin locuri si imprejurimi Zell am See, Kaprun, Hallstadt (e absolut superb!), Salzburg, Innsbruck, etc.

Mi-am jurat ca nu va exista nici un concediu fara Austria! Sunt aproape sigura ca, la acest moment, sunt putini cei care nu au vizitat Austria! Si daca mai sunt, va recomand din toata inima: mergeti sa vedeti! Daca exista Raiul, atunci as vrea sa arate precum Austria!

Sa auzim numai de bine!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
9 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
ANILU, bujoreni, Dan&Ema, dana stroea, iuliaen, liviu49, maryka, mishu, saxonul
Alte impresii din această RUBRICĂ:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
AmFostAcolo recomandă găzduirea la ROHOST.COM
pagină generată în 0.113368034363 sec
ecranul dvs: 1 x 1