ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 14.12.2016
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Bucureşti
ÎNSCRIS: 19.04.13
STATUS: AUGUSTUS
DATE SEJUR
AUG-2016
DURATA: 5 nopți
prieteni
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
70.00%
Satisfăcător
CAZARE [camere etc]:
60.00%
Către satisfăcător
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
70.00%
Satisfăcător
PLAJA şi MAREA:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢ. / RELAXARE:
80.00%
Mai degrabă mulțumit

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
74.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 13 MIN

Printre ultimii turiști din sezonul 2016 la Aronia Beach

TIPĂREȘTE

M-am tot gândit dacă să mai scriu despre Aronia, la atâta timp după ce sezonul estival al acestui an s-a încheiat, dar am zis că poate va folosi cuiva în alegerea vacanței viitoare și experiența noastră. În plus îmi stă pe cap o datorie.

Știți de-acuma că avem o întâlnire tradițională a grupului în fiecare an, în Bulgaria, spre sfârșitul sezonului, ca să mai scadă prețurile și ca să se adune toată lumea de prin concedii. Pentru că suntem mulți și ne tot înmulțim pentru această întâlnire, trebuie să facem tot felul de compromisuri astfel încât să poată merge cât mai mulți dintre cei care doresc.

De obicei alegem în primele 2 luni ale anului ca să beneficiem de early-early... -booking și întotdeauna pentru această ieșire am ales aceeași agenție care ne-a oferit în ultimii 7-8 ani prețurile cele mai bune. Dar de ce am ales anul acesta Aronia Beach Hotel?

În ianuarie mi-a căzut sub ochi o informare că fostul hotel Delta Beach din Sunny Beach a fost preluat de un lanț hotelier renumit, A Hotels, care deține și Hotelul Astera din Nisipurile de Aur, care este destul de bine cotat chiar și aici, pe AFA. Am mai scotocit puțin și peste tot se vorbea despre o lansare fastuoasă a fostului hotel, vai mama lui, sub numele de Aronia Beach și că prețurile din primul sezon vor fi promoționale.

M-am sfătuit și cu agenția noastră și avea aceleași informații. Că hotelul va fi complet renovat, ba mai mult mi-a trimis și o mapă de prezentare pusă la dispoziție de tour-operatorul partener despre cum va arăta hotelul în acest sezon. Cu toate că fostul Delta Beach a existat pe booking în ultimii ani, Aronia este prezentat ca nou, ca funcționând din 01 iulie 2016. Deci un plan au avut ei, doar că nu s-a finalizat în timp util.

Ne-am tot gândit, ne-am tot sucit și ne-am propus să riscăm. Am mizat pe faptul că lanțul hotelier este serios și se va ține de cuvânt. În rest, hotelul avea cam tot ce ne interesează pentru întâlnirile astea. Era amplasat pe plajă, avea animație bună-rea, era ceva acolo și sistem all inclusive, care ne interesează pentru comoditate, pentru că suntem mulți. Este singura situație când accept all inclusive pentru că altfel nu îmi place sub nici o formă acest sistem, eu fiind înnebunită să experimentez și mai ales pofticioasă. Dar cum spuneam facem compromisuri de dragul întâlnirii, iar în situațiile astea nu avem nimic de văzut, ci doar de trândăvit, râs, socializat și bălăcit.

Acestea fiind zise, am plătit încă din ianuarie câte 293 EUR de familie pentru 5 nopți, all inclusive la Aronia Beach, din Sunny Beach, 19 camere. Nu mai spun că agenția nu a avut atâtea camere și a trebuit să facă tot felul de aranjamente cu colegi de la alte agenții, 293 de EUR fiind prețul mediu obținut. Toată lumea supermulțumită pentru că așa o pleașcă nu mai prinsesem de mult. Sau așa o țeapă! Urma să vedem.

Începând cu iunie am început să caut impresii despre hotel care au venit într-un final. Catastrofă la Aronia! Noul proprietar nu dăduse decât o spoială, mâncarea era execrabilă, spuneau turiștii chiar aici pe AFA, apucaseră să renoveze doar câteva camere, dar la ce preț plătisem noi, nu ne așteptam să prindem măcar una. Am trimis primele informări grupului care a decis să mai așteptăm pentru că citisem doar o impresie-două iar noi aveam sejurul la sfârșitul sezonului. Toate impresiile următoare au fost însă la fel de catastrofale. Acuma, eu fac compromisuri de dragul grupului, dar am totuși o limită. Așa că am început să mă agit pentru că chiar 6 zile, mai multe decât obișnuiam să stăm la întâlnirea asta, nu-mi ardea să stric.

Am vorbit cu agenția să vedem costurile în cazul în care ne-am fi mutat, dar cu toate că ne dădea o penalizare minimă, tot era mult pentru unii. Nu mai spun că trebuia să găsim ceva în loc și nici vorbă să mai găsim 6 zile la 293 de EUR. Ne gândisem chiar să micșorăm sejurul ca să rămânem aproximativ în aceeași bani, sau chiar să ne separăm dacă găseam un hotel mai bun aproape de Aronia, ca să rămânem cu toții în zonă.

Tot ce mi-a mai venit în minte a fost să trimit pentru prima dată în viața mea de AFA-ist un pm pentru ajutor. Astfel am abordat-o pe colega @nicole33 pe care am stresat-o o seară întreagă. Am remarcat în timp toate intervențiile ei pe Bulgaria și a fost ultima mea speranță pentru un sfat care să mă ajute cu decizia. În principiu am rugat-o să îmi facă recomandări de un hotel bun și ieftin care să fie situat pe plajă, să aibă și animație…, și pe mama și pe tata, ca să nu dăm din lac în puț, oriunde pe litoralul bulgăresc. Încă o dată @nicole33, mulțumesc mult pentru că m-ai ascultat și m-ai sfătuit, am notat recomandările tale pentru o dată viitoare, dar după ce am oscilat din nou între a ne muta, măcar cei mai pretențioși, până la urmă am hotărât să mergem mai departe cu toții, fie ce-o fi. Și când n-ai așteptări mari, nici d… l nu-i atât de negru.

Ca un făcut, din acel moment toate impresiile pe care le-am mai citit despre Aronia s-au îndulcit. Managementul nu a stat chiar nepăsător în urma valului de reclamații. Turiștii care se întorceau de acolo spuneau că s-a îmbunătățit semnificativ mâncarea, s-a înmulțit personalul care fusese insuficient în prima parte a sezonului, a devenit mai amabil, iar de curățenie nu se mai plângea nimeni. Păi noi aici aveam o problemă. Cu mâncarea nu ne făceam griji pentru că stabilisem că banii pe care i-am fi dat oricum în plus dacă ne-am fi mutat să-i dăm pe mâncare, dacă nu ne-ar fi plăcut. Dar patul trebuia să fie musai curat. Dar care a fost experiența noastră la Aronia până la urmă?

Grupul fiind mare, fiecare a plecat cum a considerat mai bine. Minigrupul vesel a ales autocarul pentru 30 de EUR de persoană dus-întors, cu plecare din Piața Constituției și o trambalare la Varna, iar ceilalți, împărțiți în alte grupulețe mai mici, cu mașinile personale. Noi am plecat la 6 dimineața, am trecut pe pod foarte repede, am fost ultima mașină la paletă, dar am stat 15-20 de minute la control la bulgari tocmai pentru că fusesem ultima mașină care am trecut podul, atunci doar pe o porțiune mică în reparație. Înțeleg că astăzi este în sfârșit finalizat și că nu ne mai întrebăm unii pe alții cât timp se mai pierde pe acolo. După ce am plătit taxa de pod 13 lei și vignieta 15 leva, ceva opriri pe drum, dar și lucrări pe la Vresovo (și am remarcat multe drumuri care se refăceau, bravo lor!), am ajuns la ora 12 în fața hotelului. Ghinion, pentru că check-in-ul se făcea la 14, nici un minut mai devreme. În timpul ăsta unii am mâncat în împrejurimi, ne-am rezolvat cu parcarea în fața hotelului cu unul din băieții de la hotel care avea grijă de asta și până la urmă cu toții am avut parcare gratuită, ceea ce nu ni s-a mai întâmplat niciodată la întâlnirile astea din Bulgaria. Ne-a costat doar 5-10 leva, în funcție de cum a vrut fiecare să-i dea băiatului care ne-a ajutat, dar am scutit 75 de leva, atât cât știam că ne va costa parcarea (prin contract). Până s-a făcut de 14 am găsit și niște români care tocmai plecau și în timp ce se așteptau unii pe alții, am vorbit cu unul dintre ei care ne-a spus că au avut un sejur de 5 nopți ca și noi, care i-a costat 400 de EUR (pe noi 293) și că a fost extrem de mulțumit. I-a plăcut și mâncarea, și animația, și cazarea, avuseseră și ei parcare gratuită și plecau mulțumiți. Păi ne-a venit inima la loc și mai mult, ne-am cazat și pot să vă spun așa.

Aronia Beach este situat în capătul de nord al stațiunii Sunny Beach, într-o zonă mai liniștită față de restul stațiunii care este mai zbuciumată, destul de aproape de frumosul orășel Nessebar, pe care cei care nu l-au văzut și au ocazia, să nu-l rateze. Ăsta chiar a fost un motiv în plus când am ales hotelul și chiar dacă la fiecare întâlnire de la Bulgărica facem și un drum la Nessebar, revenim oricând cu plăcere. Hotelul este situate în planul 1, pe plajă practic, numai că până la plajă treci peste dunele de nisip specifice acestei stațiuni în mai multe zone. Oricum pe mine nu m-a deranjat plimbarea aceea zilnică peste dune, pe poteca de lemn.

Ne-am dat seama de la primul impact că managementul nu a stat cu mâinile în sân după reacțiile negative postate de turiști, ceea ce e mare lucru. Se vede peste tot că faimoasa renovare nu a avut loc pentru că mobilierul este vechi și se vedea curat în principiu, dar aproape nimic modernizat.

Camerele au fost aproape identice, față de alte hoteluri în care am stat mulți și fiecare avea un alt tip. Și toate au avut vedere bună. Numerele cu soț au vedere la strada din spate, așa cum am avut și noi (camera 19), o vedere agreabilă la piscina hotelului vecin, iar cele fără soț erau cu vedere la piscinele hotelului Aronia dar și spre mare, atât cât se vedea peste dunele de nisip.

Mi-a plăcut că la intrare am avut un hol destul de mare unde era dulapul de haine, cuierul cu spațiu larg pentru bagaje și încălțăminte și intrarea în baie, exact pe gustul meu.

Din hol se intră în cameră care trebuie să vă spun că a fost foarte mare, cu două paturi twin pe care noi le-am apropiat, aer condiționat, la care nu a fost cazul să îi dăm drumul, fotoliu, o măsuță pătată, un birou lung pe care era TV-ul, deasupra oglinda și multe, multe sertare. Într-unul din aceste sertare era și minibarul, doar cu o sticlă de apă de 1,5 l care a fost din partea casei, iar românul cu care vorbisem ne-a spus că putem să cerem apă tot timpul pentru cameră pentru că ni se va da, ceea ce s-a întâmplat în principiu. Mie însă nu prea mi-a plăcut apa aceea, cu toate că era îmbuteliată, așa că am cumpărat.

Nici nu am apucat să ne învârtim prin cameră că cineva ne-a bătut la ușă și crezând că este unul dintre ai noștri am deschis ușa vijelios. Dar surpriză! La ușă era un reprezentant al hotelului care ne-a oferit la fiecare, de bun venit, o sticlă de șampanie, vin spumos, ce-o fi, că nici în ziua de azi nu am băut-o. Dar gestul a fost de apreciat. Așa cum spuneam, din partea mea au avut multe bile albe pentru că au fost atenți la ceea ce au spus turiștii și au încercat, în condițiile date să mai îmbunătățească ce se putea. Totuși la curățenie nu au luat niște măsuri bune. Ți se făcea curățenie doar dacă cereai (în general dacă lăsai cheia la recepție înțelegeau asta), ceea ce nu mi se pare în regulă că doar nu stă cineva să caute femeile pe acolo. Deci cam trebuia să fim turiști ordonați, fără pretenții de curățenie zilnică. Noi am cerut curățenie a treia zi și a fost ok, dar mi-ar fi plăcut să intre în fiecare zi așa cum eram obișnuiți din alte părți, chiar dacă doar să netezească patul. Și nu mi-a plăcut încuietoarea de la ușă care a avut un sistem de m-a dărâmat, sper să nu le mai găsească nici un turist pe astea. Foarte greu reușeam să deschidem ușa, avea o cătare la care nu i-am găsit secretul până am plecat. Ne-am mai plâns de perna foarte tare, care pentru unii a fost o problemă și de o defecțiune la apă într-o zi, care pe noi nu ne-a afectat pentru că până am revenit în cameră se remediase.

Din cameră ieșeam pe un balcon urâțel în care nu am stat niciodată, ci doar ne-am uscat costumele și prosoapele.

Baia, foarte mare și ea. Mult mai mare decât ai nevoie, cu cadă și un strict necesar, un suport de hârtie igienică care abia se ținea în perete, fără produse de curățenie, doar un dozator cu săpun pe care nu l-am folosit că nu-mi inspira ceva bun.

Restaurantul este foarte mare și are ieșire pe o terasă acoperită. Are mese suficiente și niciodată nu s-a pus problema de aglomerație chiar dacă au fost foarte mulți turiști în perioada noastră. Cred că hotelul a fost ocupat la capacitate maximă, adică două sute și ceva de camere. Mese curate iar sâmbăta și duminica aranjate cu fețe de masă albe.

All inclusive-ul a fost mult mai bine decât eram pregătiți la cap să găsim. S-a adeverit ce ne spusese românul nostru în parcare și absolut în fiecare zi la fiecare prânz și cină se făcea grătar, acolo, în restaurant, care a ajuns întotdeauna la toată lumea. De fiecare dată câte două din următoarele pește, porc, pui, chiftelele alea ale lor, mici alături întotdeauna de legume care se făceau tot pe plită în fața noastră și nelipsitele clătite calde de dimineață. În principiu mâncare multă, așa cum eram deja obișnuiți dintre care 70%, poate 80%, proastă. Dar n-am avut nici o problemă să-mi găsesc de fiecare dată ceva pe plac, chit că mă repetam. Eu n-am avut o problemă dacă au fost fructe, legume, compoturile lor îmi plac, peștele mi-a plăcut, linte, măsline, griș cu lapte, grătarul de carne și legume, clătitele, ochiurile care se făceau tot în fața noastră pe plită, supele au fost bune... cam astea am mâncat eu.

Băuturile de la all-inclusive-ul ăsta ieftin nu mi-au plăcut niciodată. Eu, personal, nu beau în general nimic, sau poate două guri de gin. Nici măcar apă sau cafea, care întotdeauna este proastă, așa că în privința asta dau banii degeaba pe all-inclusive-ul lor. Cafeaua am băut-o zilnic la barul de pe plajă, din capătul potecii de lemn pe care veneam de la hotel, peste dunele de nisip. Băieții noștri beau un gin leșinat în general la toate all-inclusive-urile la care am ajuns noi și bere, dacă le place. Și supliment de acasă pentru că ginul nu a fost întotdeauna bun. Aici le-a plăcut foarte mult, chiar l-au lăudat.

Animația bunuță, nu pot să spun că m-a dat pe spate, am avut altele mult mai bune. Dar cei care făceau asta se străduiau. Și chiar dacă aveau un program afișat nu prea se întâmpla altceva pe acolo, decât un program pentru copii până la ora 21, iar după aceea pentru adulți, în general discotecă. Pe noi ne-a nimerit pentru că am dansat și i-am antrenat și pe ceilalți, spre bucuria tinerilor care se ocupau de animație.

Cu toate că hotelul se prezintă cu piscină interioară noi n-am văzut-o. Băieții au dat drumul la saună de câteva ori și s-au amuzat acolo, ei știu de ce, am văzut sala de fitnes care era o hardughie mare cu niște biciclete, mese de ping-pong, o trambulină, dar nu era un spațiu care să te atragă.

Marea a fost caldă în perioada noastră, cu valuri mari dar și alge multe în ultimile două zile, ceea ce nu prea ni s-a mai întâmplat vreodată în Bulgaria.

În penultima zi s-a iscat absolut din senin o ploaie torențială care a durat aprox 15-20 de minute, cu grindină. Stațiunea s-a umplut de apă și am constatat ce canalizare proastă au și ei în Sunny Beach, pentru că apa s-a scurs în câteva ore.

Nu o să scriu un articol de călătorie așa că menționez aici că în afară de bălăceală cât a fost ziua de lungă și de socializare, am fost foarte aproape de orășelul de pe peninsulă, Nessebar, unde am mai fost de câteva ori, dar n-aș zice nu, chiar dacă aș ajunge acolo de mai multe ori pe an. Acum am fost de 2 ori, pe jos, în timp ce grupul a luat autobuzul 1, care avea stație aproape de hotel, care costă 1,5 leva de persoană, dar există și titicarul cu 3-4 leva de persoană, în funcție de firmă.

Într-una din seri am luat titicarul (3 leva de persoană) până în centrul stațiunii și am ales terasa Route 66, unde am dansat până după 12 noaptea, atmosfera fiind întreținută super bine de o formație country și apoi de una rock, excelente amândouă.

Schimbul valutar la vremea aceea (26-31 august) a fost 100 lei = 41,8 leva.

Ca să trag și o concluzie. Eu nu mă mai întorc la Aronia nici dacă se renovează așa cum a promis lanțul hotelier. Și asta doar pentru că vrem să experimentăm și altceva, pentru că avem de unde, nu are sens să călcăm de două ori în același loc. A fost cea mai proastă cazare a noastră în mulți ani de când mergem în Bulgărica, dar nu a fost tocmai rău. Poate și pentru că ne așteptam la mult mai puțin. Una peste alta nu a dat nimeni pe afară de cât de bine a fost, dar nici nu a fost cineva nemulțumit astfel încât să ne stricăm sejurul. Având în vedere și prețul pe care l-am plătit, chiar nu am avut nimic de comentat. Am luat ce a fost mai bun în condițiile date. Pe voi însă vă sfătuiesc să verificați care este starea hotelului la începutul sezonului viitor. Are spații largi, camere foarte mari, piscine exterioare frumoase, grădină îngrijită, un mic loc de joacă pentru copii, terase exterioare, lobby imens, bar bunuț, restaurant așijderea, amplasare foarte aproape de plajă, foarte aproape de Nessebar, iar modernizat ar putea fi un loc excelent. Așa cum este acum însă nu îl recomand celor care au o singură ieșire pe an.

## end review sc

[fb]
---
Trimis de Aurici in 14.12.16 17:28:15
Validat / Publicat: 15.12.16 08:22:13
INFO ADIȚIONALE
 • Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 2342 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

10 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Aurici); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P24 Zona în care ne-am bălăcit noi.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 69700 PMA (din 54 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).

ECOURI la acest review

10 ecouri scrise, până acum

elviramvio
[15.12.16 08:35:01]
»

@Aurici:

Marea vara, ce dor ne este de ea!

AuriciAUTOR REVIEW
[15.12.16 10:40:07]
»

@elviramvio: Eiii, mie îmi spui! Când am răsfoit pozele să aleg câteva pentru articolul ăsta m-a apucat jalea. Pentru că eu sunt omul primăverii și al verii și suport doar pentru că n-am încotro iarna. Las' că vine acuș vremea bună și ziua lungă pentru bănănăit.

Dacă nu ne mai auzim pe aici, să-ți aducă moșul sănătate și un sac de excursii.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Dana.S
[15.12.16 15:01:31]
»

Sampania aia e cu schepis, v-au dat-o inca de la inceput ca sa va ametiti si sa nu mai vedeti ca hotelul nu este renovat.

Dupa o sticla de sampanie viata este ceva mai roz

Nessebar este si pentru mine un orasel favorit pe coasta bulgara, mi se pare plin de farmec, cu stradutele alea inguste si magazinase cochete.

AuriciAUTOR REVIEW
[15.12.16 15:27:18]
»

@Dana. S: Așa ne-am gândit și noi, dar ghinionul lor că și aia a fost la fel ca și hotelul, de-o calitate slăbuță și a rămas nebăută până în ziua de azi. Dar am apreciat gestul, au știut ei că ăsta va fi efectul indiferent că golim sticla sau nu.

Un oraș fermecător Nessebar, așa este. De când cu întâlnirile noastre în Bulgaria l-am tot văzut de fiecare dată când alegem Sunny Beach și probabil că nu-l vom ocoli nici pe viitor.

Merci de ecou, numai bine și tolba moșului să fie plină. Mai ales de excursii...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA
[16.12.16 06:45:02]
»

@Aurici:

În ianuarie mi-a căzut sub ochi o informare că fostul hotel Delta Beach din Sunny Beach a fost preluat de un lanț hotelier renumit, A Hotels

Şi mie mi-a atras atenţia acest hotel încă din ianuarie-februarie, doar că eu sunt mai suspicioasă de fel. Preţul era prea "promoţional" pentru ceea ce promiteau să ofere. Ulterior, au apărut informaţiile că renovarea mult trâmbiţată era mai mult spoială şi apoi primele impresii, mai degrabă catastrofale. Mai îngrijorător mi s-a părut faptul că şi celelalte hoteluri din lanţ, bine cotate până atunci, au înregistrat scăderi semnificative ale nivelului serviciilor oferite. Toate acestea nu m-au împiedicat să risc şi eu o "aroganţă" rezervând un sejur de Crăciun la unul din aceste hoteluri, cu speranţa că lucrurile vor intra în normal până atunci.

Mesajul tău m-a pus în oarece dificultate. Eventualele hoteluri vizate erau dintr-o altă categorie decât cele cu care eram obişnuită, deci experienţa mea directă nu-mi prea folosea. Timpul era foarte scurt, răspunderea pentru un grup numeros era mare, reducerile dispăruseră demult, costurile schimbării hotelului erau nejustificat de mari prin comparaţie cu preţul extrem de avantajos plătit iniţial. Grea decizie, însă totul e bine când se termină cu bine

Dana2008
[16.12.16 09:42:37]
»

Felicitări pentru articol, deși e iarnă, este foarte important pentru alegerea destinației vara viitoare!

În 2017 care este locația aleasă pentru întâlnirea Afa?

Călătorii plăcute și alegeri inspirate!

AuriciAUTOR REVIEW
[16.12.16 10:59:36]
»

@nicole33: Când aleg pentru mine lucrurile stau cu totul altfel. Fiecare din grupul nostru face la fel cu concediul lui. De la această întâlnire de toamnă nu avem pretenții prea mari pentru că toată lumea este cu punga cam goală și vrem doar să ne reunim într-un spațiu în principiu curat și foarte aproape de mare, sunt cam singurele condiții. Cu orice altceva o mai rezolvăm. Dar din experiența de niște ani de când tot mergem la ei ne-am convins că la capitolul cazare și curățenie, la hotelurile de la 4* în sus stau bine, așa că nu ne-am îngrijorat prea tare d. a. p. d. v. La mâncare, în schimb, am remarcat o scădere semnificativă de la an la an, dar ne străduim să nu-i mai dăm atâta importanță.

Informațiile că renovarea a fost o spoială au apărut când noi deja achitasem, așa că nu ne mai încălzea cu nimic. Doar când nu se mai terminau impresiile catastrofale am început să intru în fibrilații.

Chiar dacă jucam în filme diferite mi-au prins bine tare informațiile tale și chiar le-am făcut un copy-paste în excelul meu și sunt convinsă că o să-mi folosească pe viitor. Oricum mulțumesc mult încă o dată pentru terapie și scuză-mă că ți-am răpit chiar toată seara atunci.

Până la urmă așa a fost. Totul s-a terminat cât de bine s-a putut în condițiile date, dar știu, și asta este important, că dacă aș întreba oricare persoană din grup despre cum a fost, nici unul nu o să răspundă începând cu impresii despre cazare sau mâncare. Până la urmă scopul nostru a fost atins, chiar și la Aronia.

Distracție plăcută de Crăciun, știu eu că ai ales bine.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
AuriciAUTOR REVIEW
[16.12.16 11:17:03]
»

@Dana2008: De aceea am scris și eu, poate îi va folosi cuiva pentru alegerile din viitorul apropiat.

Dacă întrebarea este pentru mine îți spun că nu știu unde va fi întâlnirea AFA din 2017. Știu sigur însă că eu am lucrurile clare pentru sfârșitul lui martie, începutul lui iunie și august.

Vacanțe plăcute și ție și alegeri inspirate că avem de unde.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA
[24.12.16 22:21:17]
»

@Aurici:

Distracție plăcută de Crăciun, știu eu că ai ales bine.

Într -adevăr, am ales bine. Deși am avut ceva emoții citind impresiile majoritar negative de la hotelul pe care îl urmăream, inspirația sau feeling-ul nu m-au dezamăgit. Petrec un Crăciun excelent la Azalia, hotel din același lanț cu Aronia, Astera și Atlas. Bulgarii nu m-au dezamăgit niciodată de sarbatori, fie ca era Pastele, Crăciunul sau revelionul.

Sărbători fericite!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
AuriciAUTOR REVIEW
[25.12.16 22:29:31]
»

@nicole33: Stiam eu, colega, ca nu alegi tu rau. Ma bucur ca te simti bine si in plus mai avem si confirmarea ca lantul hotelier este corect si ca a fost doar o conjunctura ca Aronia n-a fost gata la timp. Cine stie ce surprize vor avea cei care il vor alege anul viitor.

Adevarul este ca nici eu nu am fost dezamagita de alegerile la bulgari. Chiar si in cazurile cand am ales mai modest, m-am raportat la banii dati si am fost impacata cu asta.

Sarbatori fericite si tie si te asteptam sa ne povestesti pe larg despre Craciunul la Azalia. O sa-l trec si eu in excelul meu pentru o intalnire viitoare cand poate n-o trebui sa mai facem compromisuri.

Petrecere frumoasa in continuare.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
 • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
 • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
 • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
  (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
4 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Aurici, Dana.S, Dana2008, elviramvio
Alte impresii din această RUBRICĂCook's Club Sunny Beach Hotel (ex Aronia, ex Delta) :

INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

  SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
 • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
 • pagină generată în 0.17927408218384 sec
  ecranul dvs: 1 x 1