ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 16.03.2010
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Bucureşti-Oradea
ÎNSCRIS: 25.08.09
STATUS: SENATOR
DATE SEJUR
AUG-2008
DURATA: 14 zile
cuplu fara copii
PREȚ SEJUR EUR ?
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
PLAJA şi MAREA:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE REZULTATĂ
98.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

La Piramide, birjar!

INDIANA 7... Lucky number seven!

TIPĂREȘTE

To "live and die" in Cairo!

“Eram atât de mândru când Torquemada mi-a dat sigilul prin care deveneam mâna lui dreapta în ramura cea mai de temut a Inchiziţiei: Departamentul Gâdilici! Ani de zile străbatusem culoarele pline de igrasie ale cavernelor şi în sfârşit mă întâlneam cu cel mai cel prizonier al meu: Los Piticos Nesimtzitas!! . Aşteptam acest moment cu piele de găină. Cu zâmbetul pe buze, prind gâtleju' Piticotului cu licenţă de şofer şi-l muşc de ureche, îl ţintuiesc, prin reverele hainei pe perete cu două cuie si-l las atârnat în ţoala lui liliputană, iau o scobitoare şi îl gâdil în nas până îi dau lacrimile. Scot din tecile laterale aparatul special din două bucaţi şi-l asamblez: aparat de tuns părul din nas-urechi. Îi dau drumul si foarte fin îl bag în nările lu'Piticot şi având şi zgomotul enervant al unei freze stoma, îl înnebunesc pân' la lacrimi pe pitic care în disperare începe să plânga de'a binelea de la tortura cea mai uzitata de mine! In clipa aceea simt o pleznitura peste faţa, venită parca din... nori! Mă uit la cel pe care l-am bătut în cuie să văd dacă a scăpat si parea totul in regula... PLEOSC... alta!!... văd in departare în ceatză un chip cunoscut care s-aproprie”:

- Alooo Magazia! Trezeşte-te! Cum D-zeu, poti sa dormi in sezut pe un ziar, zise faraoana trezindu-mă dintr-un vis "frumos"...

- Dupa ce că sunt în celula lu' Horea, Cloşca şi Crişan... ca homelessu, mai iau si scatoalce!... in sfarsit aveam si eu un vis erotic cu... pitici pe creier

- Bleah, ce scabros... vis cu pitici erotici!!... Ăsta da, coşmar!!

- Tu nu'ntzelegi!! Era un vis cu un fel de gâdilito-sadismo-cerebralo cu...

Uşa se deschide si colonelul Shalil se apropie si cu o satsfacţie draconică îmi aruncă, aratându-si superioritatea:

- We found the russian! He's back on the buss but we will keep an eye on him!

De ce sa fiu eu liniştit si să îmi continui “hodina”, stând pe o fesă pe un ziar din 1933! ?? !

- Don't tell me! You found him in a camel bordello! , zic deja ofticat ca rusul nu s-a ascuns dupa vreo dună de nisip, cum trebuie.

- Try to be serious and I have a... kind of... request... it's important!!!

Se spune că în situaţii limită, uneori, se poate schimba destinul oricui cu influenţe divine sau nu... oricum... neînţelese de mine şi nesperând să mi se întample mie!! . Am crezut că nu aud bine şi mă uit spre faraoană care-mi întoarce privirea cu un “Ce ai de pierdut! ” şi speranţa într-o întorsătură neaşteptată.

- YOU... need... MY help??? , zic eu total anesteziat

- Weeeell, it's a bit sensitive…... I know that all of you are going to the piramyds of Ghiza…I want you to keep a close eye and follow the russian!

Nu îmi venea să-mi cred urechilor... eram într-un fel de alba-neagra... un joc cretin din care nu vroiam sa fac parte şi unde nu găseai sub pahar nimic pentru că luai tzeapă din start!

- Hey…do u forget that I'm on vacation here! ? ! And……and……. and…... I'm nobody…... I'm just a clown with an attitude! I'm a joker not fighter!! And you just said that YOU will keep an eye on him!! Use…somebody else! Use "Stuart Little" for instance! , nu mai ştiam ce să spun, pentru a arăta clar că nu m-am "îmbrăcat" niciodata în "stofă" d'asta.

- Whooo?? , zise el realizând unde bat eu.

- Your pit-bull killer, the Mini Me, the bus driver!!!

- That's to easy for the sovjet!! He will “smell” him out! , zise el de parcă eu nu ştiam asta!

- What? You're the only agent in the desert?? Did you waited for me to save Egipt?? , nici nu mai ştiam cum să pun problema ca ies “batic imaculat” din furlandiseala colonelului.

Ma uit la faraoană sa scot reacţii din privirea ei, în mintea mea având ideea ca suntem o echipa si să călcăm împreună în rahat, dacă tot s-a ajuns aici. Era o decizie care nu îmi apartzinea doar mie. Se uită la mine şi înţelege:

- Decât să stăm ca... boii... pe aici, mai bine ne urnim si plecăm spre piramide si vezi tu ce faci... pe drum... inventezi tu ceva!!

- Pe tine, văd, te coafează numai piramidele la ora asta, eu fiind doar o gâză în calea drumului spre “chietrele” lu' Ramses!! , zic eu enervat pe fixaţiile ei vis-a-vis de una din minunile lumii.

- Eu am avut vise de-a lungul vieţii că... parcă... aş proveni de pe meleagurile astea!! Parcă... într-o alta viaţă am fost nubiană sau ceva de genu... , zise ea de parca o lovise Trenu' Transei

- Si eu am visat de-a lungul vietii, cu oroare, ca voi ajunge pe masa lu' Ciomu sa faca altă... piesă de schimb din mine si sa ajung in programu' Ra (laba) bla si sa văd ce frumos atârnă în oglindă!!! MĂ LAŞI, cu ezoterismele'astea!

- Vezi ca te las aici dacă-mi vorbeşti aşa!! Ştii bine ca am eu o chestie cu Egiptu si dupa ce că răhătzeşti excursia mai esti şi tare'n clantză!!

- Euuu? ... tu nu vezi ca Piticot si... Saddam... Hazna ăsta sunt p-o mână să-mi ia maiu'?? Piticania să mă muşte şi colonelu să-mi pună “podoabe” la picioare cu doua bile negre?? Tu nu vezi ca mustaciosu'asta de Shalil vrea sa-si scoata pârleala cu mine?? , spun eu in disperare ca nu voi mai putea lenevi asezat în formă de... vraishte.

- Şi vrei să stăm în mizeria asta si sa contemplăm petele de igrasie de pe vremea lu' Anwar El Sadat de pe pereţi si sa-ţi mearga mai departe interogatoriul?? , zise ea cu înţelepciunea unei regine făr'de coroana.

- Will you both, stop this??? English pleaaaaase!!! , zice in disperare de măgar in ceaţa, Shalil.

- Listen my friend! You don't need me! The russian is a fuckin' chinese wall!! You can see him from Jupiter!... and... and... I'm a joke... I'm not in this spy-shit at all!! , zic in ideea unei eventuale... răzgândiri arabe.

- You are in shit anyway! Listen! I can make your life miserable if you don't help us, zise el de parca era pregatit sa ma circumscrie fara anestezie.

Trebuia să găsesc ceva convenabil ca toata lumea să iasă coafată din chestiune si eu sa nu ajung babardit din toate poziţile. Nu îmi surâdea deloc să păzesc o namilă cu răsuflare de distilerie si miesme de trăscău pornite din toţi porii, cu întindere de explozie “cernobâlâcă”. Simţeam că aveam nevoie de pamperşi si că oricum aş da-o, tot eu voi fi “vopsit” cu căcăreze. Poziţia de urma-scapă-turma îmi fusese deja atribuită fără să fiu întrebat.

- So if a I just stay close to the russian, my job is done? , zic să scap.

- Yes……and if something unusual happens you talk to the driver- the little one-and he will report back to me!

- Hey, that's great! Me and ArtuuDituuu we gonna “gang-bang”, the russian! This is some David and Goliath shit!! , începusem să râd numai la gândul imaginii a unei “înfrăţiri” greu de conceput. Eu in cârdăşie cu o “frumuseţe” liliputană de care eram aşa de îndrăgostit că l-aş fi muşcat de jugulară în orice moment, într-un nou serial cu tolomaci şi tăntălăi,

“ 'Nalţi ca brazii, proşti ca... garzii " (gardurile nu fac rimă, fac râmă! )

- So, we have a deal? , întrebă colonelul doar de dragul de a întreba, fiind sigur ca nu aveam cum sa obiectez.

- Mai stăm mult în haznaua asta? Hai ca te mai ajut si eu numai sa ne continuam drumul si sa terminam odata cu excursia asta si poate scapi cu ocazia asta de... organe (le) ăstora!! , se trezeşte faraoana concluzionând, de parca noi restu' eram nişte cretini şi nu ne cântăream atent poziţile în care cu silă ne aflam!

Evident facem cale întoarsă spre Acţiunea Autobuzu', urmariţi de ochii mereu atenţi ai colonelului si adulmecătura piticului în ceafa mea.

- Vezi că deocamdată ai scăpat dar, asta nu înseamnă că s-a terminat!

Aştept ca Muvvit să-i dea blană caruţei şi să ne “aşezăm” pe şosea ca să intrăm în cursa “Singuri pentru locu' unu şi să ajungem pe doi”, că arabii nu ştiu altfel să conducă un autocar, când mă întorc mirat de ieşirea faraoanei:

- Adică... ce nu s-a terminat?? Sincer, am crezut că n-o să mă zgândări pă aortă cu ceva prostie nou apărută în căpşorul tău ahtiat după teoria conspiraţiei!

- Hai... nu mai flutura tramvaiu' că ştii... TU esti in pozele lui Shalil!!!

- Măi, da' ce-ai ghicit! Sunt Flocea Cutezătoru' şi împreună cu Nea Juma'de Caisă, şofer de formula matchbox vom gâtuii canalu' lu' Suez! Cred că ajungem în Cairo şi trebuie sa-ti faci un control că deraiezi spre StarGate si mâine-poimâine te trezeşti că ai stat de vorba cu tine însuţi (da' halatu, halatu'), ca ăia care plimbă galoşul şi te convingi singură că vei fi prima mioritică ce va conduce Egiptul!!

- Vezi, vezi ca dacă-ţi dau una bucată... si in slow-motion si tot o vei simţi câteva zile, aşa că nu arunca cu fumigene că pân'la urmă TU erai în imagini şi Shalil a ştiut să sa se folosească de plasa în care te-a prins!

Rămân lovit ca de şipcă de era să fac botulism instantaneu:

- Stau... mă uit la tine…… şi evident... mă întreb daca nu cumva ai TU să-mi spui ceva ce nu stiu?? Sau ai stat prea mult la soare si ai devenit între timp faraoană cu acte in regulă şi te-ai apucat de bătut cuie'n cap la sclavi, eu fiind printre ei? , zic cu uimirea omului care nu-si mai recunoaşte iubita si însoţitoarea de vacanţă.

Văd în depărtare intrarea în Cairo si decid sa dau un bobârnac semnelor de întrebare apărute deasupra capului meu si îndoielile legate de cea care a fost lânga mine tot timpul, ea fiind... umărul în care îmi puneam toată baza de a ieşi din starea de "viţel la poartă nouă". Nu apuc să ridic capul spre ieşire că Piticania deja îmi făcea cu ochiul, în sensul să nu dorm pe mine şi să las beculeţele pe poziţia - aprins. Bleah... îmi venea sa îi dau cu ceva în mufă şi să-l fac hamburger!... să vezi o piticanie că-ţi face cu ochiul... brrrr... şi mai lipsea să-şi umezească şi buzele cu privire galeşă către subsemnatu'!!... ââââââuuuuu... dacă aveam măcar la mine costumu' lu' Iron Man. Realizez că oprirea e la un restaurant pe malul Nilului si Muvvit se dă jos luându-se in bratze cu unu' care ne aştepta si avea la brâu un napron pătat cu urme de shis-kebab! Evident că ori era fra'su ori cumnat si restu' angajaţilor erau... verişori! În Egipt te rişti dacă îi zici de mamă vreunui nubian, că te iau la omor patru cartiere cu tuciurii! Mă uit şi văd că romantismul aproape o loveşte pe faraoană peste imagine şi-i rup visu'n două, nepăsandu-mi că-mi voi atrage ciufuţenia ei:

- Primo: deschizi uşa cu cotul la budă. Secundo: bei numai din plastic sau toarnă-ţi în buzunar şi bei ca tuaregii şi nu atinge tacâmurile de metal!

- Mă... aşa poţi să strici omului plăcerea de a descoperii locuri noi, că îmi vine să te las aici în mijlocul strazii!!!

- Ok, never mind... vei afla in curând că zoaiele sunt cele mai bune prietene ale omului in Cairo!! Ai vazut şi tu că dacă vroiai să faci cu mâna cuiva dintr-o cladire ai fi fost nevoită să... schimbi geamu' că de pe ăla deja montat se pot lua mostre în... în... în... adâncime... de rapăn, cum fac ăia în Antarctica de bagă sonde să afle cine a facut pipi acum 4000 de ani, aşa mizerabil e!!!

Pleacă lăsând urme de praf cerebral nervos si apuc să mă uit în zona... animalo-haidamaco-grobiană dupa ruznac care se îndreaptă spre “bufetul egiptez” si ia vreo 6 oale cu potol, nepăsandu-i că unele mâncăruri aveau culori de... rău de mare si începe să bage la foc automat mestecând... dacă isi aducea aminte... că trebuie!! Nu era de mirare ca după doua canistre de votcă si 600 km. tre'să bagi la serpentine. Cred ca şi-a strâns bani pe CEC de tânăr, economisind la... locurile de veci, luându-şi părinţii drept cefe la grătar si... i-a mâncat! Dacă aş fi avut “norocul” să mă nasc în aceeaşi familie cu el, astazi puteam face lejer reclamă la... “Wellcome to Ethiopia”, omu' fiind genu' care-ţi întoarce oalele cu fundu'n sus ca să auzi ecoul din ele!

Văd că faraoana se apropie dupa ce a folosit ceea ce noi europenii numim WC-u. Se uita la mine având acea atitudine a unei femei căruia nu-i place sa dea dreptate barbatului si aveam senzaţia că mă va sugruma cu propriul meu batic!

- Ei? , zic in ideea ca nu mai ţine figura si n-o las să scape până nu-mi dă dreptate.

- Your'e right, okey??? , zice ea neconformându-se s-o spună în mioritică

- Ooooo no, no, no, nenenenene!!! I'm RIGHT and your'e WRONG!

Se întoarce ca şi cum…... să continui dicuţia cu ceafa ei si…. aruncând printre buze aproape…şoptit:

- F... ck you!!

- CEEEE-AI ZIIIS??? , nevenindu-mi să cred!!

- Thank you! , zice ştrengăreşte

- …. am zis... că eşti un “dulce” si mi-ai atras atenţia!!

- Da, da, da şi mama era virgină după ce m-a nascut! Vezi ca te “Thankyou-iesc” de nu te vezi! , zic contrariat.

-... si da, ai grija pe unde calci daca vrei sa folosesti toaleta! , completă ea

- F... ck you!... că eşti amabilă şi-mi spui! , zic eu în aceeaşi manieră.

Ma indrept spre locul unde normal iti faci nevoile fiziologice si era simplu: ma duceam dupa miros! Evident ca nu apuc sa fac şase paşi, când simt o tragere de mâneca, deloc discreta. Piticotu'-de-formula-unu-matchbox avea texte in program. Ma uit la el cu plăcerea de al vedea cu dric la poartă şi cai mascaţi si cu toată oboseala zic:

- What? Are you hungry and you don't reach the table? Do I have to feed you?

- You... russian! If not... me speak Shalil... ok? ... me no time... me drive!

- Bah, esti prost? Da' de ce mă mir? Cât creier să'ncapă'n tine? I KNOW, OKEY??? Hey, Einstein talk to my ass... că eşti la acelaşi nivel vizual cu el.

- You rasist spy... you like kill little people... you, monster... you criminal!

- Hey, cacaroach! I rip off your head and shit on your neck! , zic ofticat

Se uită la mine cu privirea călăului care şi-a terminat ucenicia şi cu poftă aşteaptă sezonul de tăiat capete şi vrea să spună ceva când... începe să râdă cu gura... peste urechi!!!

- Ce ai mă?? Poate-ţi dau o palmă cu picioru'! What's so funny, Mister Furnicăzoid?

- He, he, he, ... your woman... he, he, he... woman go, no in restaurant... out... bye-bye!

Mă întorc cu groază să o caut din ochi şi alerg printre bufetele calde si reci, degeaba! . Faraoana disparuse!... si am avut o presimţire sa n-o las singură. Na, altă belea! Nici nu stiu ce... VA URMA!!


---
Trimis de Alex_Macedo in 16.03.10 10:46:09
VIZUALIZĂRI: 2431
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
23 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Alex_Macedo); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 14100 PMA (din 27 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review

23 ecouri scrise, până acum

mirelab [16.03.10 10:54:18] »

Nici noi nu stim ce va urma...dar suntem curiosi!!

cc_iordachescu [16.03.10 11:07:37] »

In sfarsit te-ai hotarat....sper ca pentru urmare sa nu mai asteptam atat de mult!

Ar trebui sa te penelizez pentru finalul in suspans, dar treaca de la mine de data asta!

CC Catch

Pami [16.03.10 11:23:02] »

ah ce dor mi-a fost de cateva rasete in birou intre timp ce toti colegii se uita la mine suspecti, eu aflandu-ma pentru cateva minute bune intr-o cu totul si cu totul alta lume...mersi Alex...

pepsi70ro [16.03.10 11:28:17] »

Prietene, Alex, crede-ma ti-ai gresit vocatia. Esti un adevarat Sven Hassel, citesc cu cea mai mare placere, cand sa zic hop..."VA URMA"!...

Baga o pila colo la redactie sa-ti apara volumele mai des, chinui atata lume p-aci, zau asa.

Un vot de la mine. Continuarea o citim maine?

magdan [16.03.10 12:03:12] »

esti grozav !!!! astept continuarea.....

Sanziana [16.03.10 12:15:09] »

hai ca m-ai suparat! pai se poate se ne lasi cu ochii in soare? Pentru asta te votez(un mic superbonus) ca sa castigi si tu o vacanta, sa te relaxezi si sa ne scrii, nu de alta da nu cred ca ai loc in casa si venim peste tine, si daca te urci pe google si cauti satul Malini, o sa vezi ca nu ma poti pune pe stand -bye)))))

PS nu te-ai gandit totusi sa te apuci de scris? ai vocatie

Andox [16.03.10 12:45:25] »

Ieri ma gandeam ca azi sa trec la amenintari ca am vazut ca nu merge cu vorba buna .

Dar probabil telepatia a functionat asa ca INDIANA 7 e pe piata. Daca trebuie sa astept si pentru 8 atat ai pus-o cu mine

biancuta [16.03.10 13:14:10] »

Super!!! Asteptam continuarea.... si un vot!

ancamariagadea* [16.03.10 16:16:03] »

Andox, l-am amenintat eu destul) Omul asta ne-a pus la fiert... fierbem de narabdare mereu sa-i citim pataniile.

Maestre, esti... genial! Dar vezi ca nu te laudam degeaba...mai vrem! Asadar, mai baga lemne-n soba si da-i bataie!

piti [16.03.10 17:48:11] »

Prietene sa fie pentru ultima oara ca postezi la ora 10 46, stii bine ca lucrez pe teren. Ma suna Mari si zice: Vezi ca a postat Alex. Adica pana la ora asta am fost la lucru si crapam de ciuda pe norocosii care te citeau. Ora 17, 18 sau sambata, duminica. Points!

turist_calatorescu* [16.03.10 23:06:14] »

cel mai tare sa castige

Alex_Macedo [18.03.10 09:30:53] »

NOTA: A nu se puncta ecoul.

Ca un obicei deja implementat voi raspunde aici, "natziunii":

@mirelab - intodeauna un umar la nevoie! Mersi mult pentru tot

@cc_iordachescu - cc catch cu multumiri de a fi in preajma si voi incerca sa ma conformez pentru a nu intarzia prea mult cu urmatorul episod

@pami - ma bucur ca inca iti mai pot aduce zambete si la randul meu te citesc si astept cat mai multe peripetii povestite din ceea ce ochii tai vad in lumea larga

@pepsi70ro - prietene pepsi, ca intodeauna un veritabil lup de mare care ne incanta cu povestiri despre locuri in care, poate nu vom ajunge niciodata! Mersi de vot!!

@magdan - Wellcome to the club!! sper sa mai fie o continuare)) ! Multumesc!

@sanziana_m - mersi de vot dar cred ca deja stii ca o fac din placere si pentru ecourile voastre, mai putin pentru puncte! Ma bucur ca ti-a placut!

@Andox - daca vezi ca sunt habauc si uit si ma intind prea mult ca timp cu urmatorul episod, anunta-ma pe privat ca mai sunt si eu cu capu'n nori cateodata!... glumesc ! MERSI!!

@biancuta - Bine ai venit in club si mersi de vot!

@ancamariagadea - vezi ca ti-am zis parerea mea si imi mentin dileala ca ar trebui sa continui cu ceea ce ai inceput: scrie cum iti vine! Mersi si succes!!

@piti - vechiul meu prieten Piti... sa stii ca ma voi conforma si la urmatoarea voi posta seara sau in weekend si te si anunt... glumesc)... da' acum pe bune: vezi ca nu pot sa-ti trimit niciun mail pe privat ca scrie mail inexistent! fa ceva sa poti primi mesaje! Mersi de vot si pentru tot in general!!

@aurorapoescu - sper sa castigam toti... ...hai ,incepe si tu sa scrii ceva bun pentru cafeaua aburinda de fiece dimineata! Astept, succes si mersi!!

magdan [18.03.10 09:44:23] »

neatza, pofta la cafeluta, multumesc pentru primire, imi plec capul in fata talentului tau si pana acum nu avem un veritabil povestitor pe care cu drag l-as cumpara din librarii. AAA trebuie sa fie o continuare cum sa ne lasi cu ochii lipiti in fiecare dimineata de monitoare, vrei sa ne iritam, te lasa inimioara ta de aventurier? !!! dragi administatrori merita premiul cel mare! ms

Sanziana [18.03.10 10:23:55] »

m-ai inteles gresit, ideea era sa capeti putin timp liber sa ne mai incanti cu scrierile tale, ca de puncte stim cu totii ca nu prea iti pasa si chiar daca le fugaresti vin ele singure Recunosc cateodata nu prea am talent in exprimare si tind sa deraiez. Anyway, scrie mai Alexandre, scrie...

dananecula [19.03.10 15:35:03] »

Indianule, barosanule,

De cand ti-o asteptam si p-a saptea

un piculet sa ne mai amuzam

si nitelus sa ne mai si distram.

Caci tu esti mare si la stat

Dar super haios de talentat!

Pentru asta drag Macedo

Ia un vot, dar mai repet-o

S-asteptam cu mic cu mare

Urmarea a opta, coane!

Alex, felicitari si la mai mare

Cat mai rapid posteaza o continuare.

Pe bune ca-i pacat sa risipesti

Asa talent cam rar mai intalnesti

Si bine-ar fi s-asterni intr-un roman

Toate postarile din sirul... indian,

Caci reviewurile tale minunate

Ar aduce succesurile scontate)

Asa ca... pe cand pui de-un roman ca la carte

Sa ne mandrim cu totii, Alex, frate?

chelie_d [19.03.10 19:43:02] »

Un adevarat talent.......un stil aparte,inconfundabil,ce sa mai.........asteptam continuarea cat mai curand......si un mic vot(cam tarziu..........)

sbacau [20.03.10 11:30:56] »

mdea...imi aduc aminte de filme gen "racheta alba" sau "ciresarii"...cand se terminau cele 15-20 minute de "episod" exact cand era lumea mai draga...normal, ca un mare regizor, alex stie cand sa dea cu praf de stop, sa ne tina cu sufletul si unghia la gat...daca spunea tot din prima, ma indoiesc ca mai statea lumea la coada la povestile tale mai ceva ca pe vremuri cand bagau oua la Alimentara...

n-am ce zice, asemanarea cu sven hassel te prinde, ca si cea cu san antonio sau vlad musatescu...e o placere sa citesti, nu mai zic ca intri-n atmosfera...mai dai din maini, mai te uiti pe unde calci, sa nu calci pe cap pe "Stuart Litlle" sau in vreun "soldatel" de pe vremea lui Tutankhamon...te uiti in sus sa vezi "eclipsa" ruseasca, nedumerit de ce e noapte-n mijlocu' amiezii...

tare dom'le, tre sa recunosc de buna voie si silit de imprejurari...Alex, tocmai esti idolul meu...you're the man...noroc de-am apucat si m-am insurat, ca de citea nevasta mea luata "pe persoana fizica", ramineam si-acum cautind una oarba si surda, sa nu vede-aude ce zice alex la rw...

asteptam nr.8...data viitoare te mut eu vreun an in egipt, pe cheltuiala lu' baiatu', cu o mare conditie: imi povestesti la fel toate cele 365-366...si cu ceva dispensa de la Al de Sus, mai multe zile...da la fel...ca eu ma ocup sa string banii la baieti pe carti, ca tre sa le si editeze cineva... :-))

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
Alex_Macedo [24.03.10 09:36:45] »

Nota : A nu se puncta ecoul

@dananecula - mersi de versuri si ar trebui si tu sa incerci o, orientare noua. Poezia ,din pacate,a pierdut cei mai multi adepti,astazi fiind tratata ca un fel de curiozitate. Pamfletul,insa aduce zambete si poate fi expus si in versuri.

@chelie_d - multumesc de incurajari si ne "vedem" pe forum la carcoteli fotbalistice si alte mioriticisme,ca la asta ne pricepem : fotbal si politica ) !!

@sbacau - ...stii tu ce stii !! vezi ca nici nu ar fi rau sa joci rolul unei edituri!! nu stii niciodata ca poate o carte si in timpurile in care traim, se poate vinde.....glumesc....era doar un gand catre o lume normala, in care noi nu ne aflam !! mersi oricum pentru sprijinul oferit!!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
sbacau [24.03.10 09:42:23] »

iti dai seama alex ca daca m-as fi priceput, acum imi spunea Rao sau mai stiu eu cum...dar cu editatu' nu stau chiar bine...dar nu se stie pe viitor ce ne mai ofera...statul! Si sustinere- mereu...fortzaaaaa alexxx! :-)...restul- de nepretuit!

magdan [24.03.10 09:58:35] »

alex !!!astept continuareaaa....

dananecula [24.03.10 13:36:18] »

Alex, mersi mult pentru aprecieri si incurajari, totodata

Dar dedicatia, , Asa-s prietenii comunitatii AmFostAcolo'', ce v-am dedicat-o voua intr-un review, ti-a placut? De fapt melodia, , Asa-s prietenii'' a lui HQ am transpus-o pe versuri mai strengaresti compuse de creierasul meu care era intr-o forma acerba in week-end si a creat ceva in ton cu sentimentele ce le nutream la o luna de la intalnirea suuuuper reusita din Poiana.

De fapt, am vrut s-o dedic tuturor membrilor comunitatii, reali si virtuali, celor cu are ne-am cunoscut, am schimbat impresii, ne-am, , aruncat'' replici pontoase sau ne-am calcat pe picioare in ritm de dans pe ringul acela neincapator de la Piatra Mare. Dar nu in ultimul rand tuturor webmasterilor, in frunte cu admin inimos, dar timid si modest, fara de care aceasta extraordinara intalnire n-ar fi putut avea loc, iar noi iubitorii de calatorii virtuali nu ne-am fi putut lega atatea prietenii reale in Poiana, pentru ca AmFostAcolo.

Scuze Alex, ca tocmai la reviewul tau m-apuca logoreea !

Succes si-ti asteptam cat de curand la cotitura a-8-a indiana (sau macinicul indian) scuze, sper ca nu te-ai suparat de imaginatia mea... in a asocia 8-ul tau cu macinicul meu))

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
Mihaela Dinu [25.03.10 17:07:27] »

Esti extraordinar! Multumesc frumos pentru momentele de relaxare pe care le pui pe tava "la liber"! De foarte multe luni mai intru aici doar ca sa citesc impresiile unora dintre useri, fara sa ma inregistrez! Dar astazi am realizat ca s-au schimbat foarte multe pe aici de cand am intrat eu prima data, si este absolut necesara logarea: trebuie sa ma folosesc de dreptul meu de a acorda puncte celor pentru care am devenit "cititor fidel". Incerc sa recuperez incepand de azi, acord punctele binemeritate!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
magdan [06.04.10 16:42:28] »

hmm alex ne faci sa steptam cam mult....!!!sincer am nevoie de continuarea pentru creierul meu stresat

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
11 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Alex_Macedo, biancuta, cc_iordachescu, chelie_d, dananecula, magdan, Mihaela Dinu, Pami, piti, sbacau, turist_calatorescu*
Alte impresii din această RUBRICĂ:
NOTĂ: Recomandările evidențiate (pe fond galben) aparțin unor autori cu statut membru GOLD sau superior


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
AmFostAcolo recomandă găzduirea la ROHOST.COM
pagină generată în 0.0701780319214 sec
ecranul dvs: 1 x 1