ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 10.09.2015
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Iasi
ÎNSCRIS: 13.01.15
STATUS: PARTENER
DATE SEJUR
JUL-2015
DURATA: 7 nopți
prieteni
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 12 MIN

Sejur de vis... Hotel de vis!

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

După cum vă spuneam şi în reviewul „CORFU - un sejur de neuitat!”, ideea de a petrece un sejur în Corfu, mi-a venit încă din vara anului trecut, „de vină” fiind doi buni prieteni bucureşteni, care vizitaseră toate insulele ionice. Împreună cu ei am ales insula în care urma să ne petrecem sejurul, iar asupra hotelului, am început căutările încă din toamnă. A fost multă muncă şi documentaţie, pe toate site-urile posibile şi pe la toate agenţiile din oraş. Am studiat cu atenţie preţurile care aş fi vrut să se încadreze în bugetul pe care îl alocasem şi cu un an în urmă. Vroiam un hotel bun, liniştit, servicii de calitate, vroiam plajă cu nisip, vroiam un loc unde să mă simt bine şi unde să fiu respectată or, toate acestea... ştiam... costă!

Vreau să vă spun că, încă de la începutul căutărilor, acest hotel mi-a atras atenţia, în primul rând, datorită poziţiei sale. Am vizionat multe filmuleţe şi pe youtube şi deja eram fascinată!

Dar, nu m-am lăsat uşor dusă în ispită: am luat la rând fiecare agenţie de turism din oraş (şi sunt câteva!) şi am solicitat ajutor în alegerea hotelului, şi în mod special, îi rugam pe agenţii de turism să-mi spună tot ce ştiu despre Aquis Agios Gordios Beach.

Toată lumea a avut doar cuvinte de laudă şi mi s-a spus clar şi răspicat: este un hotel FOARTE BUN!

Cu această ocazie vreau să mulţumesc şi colegilor AFA care m-au ajutat cu sfaturi şi detalii legate de hotel.

În luna ianuarie, după ce m-am consultat îndelung şi cu soţul, am decis: să fie AQUIS AGIOS GORDIOS BEACH!

A doua zi, în graba mare, am şi plecat să plătesc avansul ştiind că pot beneficia de reducerea early booking: doar 25 de euro de persoană, până la sfârşitul lunii martie, când trebuia să achităm 50% din preţ, iar restul, cu două săptămâni înainte de plecare. În total, pentru două persoane, 1435 euro, care includea: sejur de 7 nopţi/8 zile, transport cu avionul, transfer, cazare hotel 4 stele+, cameră dublă standard, cu vedere la mare, regim masă AI, dar, toţi banii ăştia i-am plătit în tranşe, cum am arătat mai sus.

Am cerut de la agenţia de turism absolut toate detaliile, inclusiv lista cu excursiile opţionale.

Eram încântată şi simţeam că am făcut o alegere bună!

... Şi nu am greşit! Totdeauna am avut încredere în flerul meu...

CĂLĂTORIA

La ora 12,30 am decolat din Bucureşti, la bordul unei companii greceşti, aterizând în Corfu în jurul orei 13,50.

Zborul a decurs foarte bine, fără probleme; însoţitoarele de bord drăguţe şi zâmbitoare, ne-au servit cu bomboane, apoi cu prânzul, băuturi, cafea... Totul a decurs atât de repede ... nici nu ne-am dat seama când am ajuns !

Am fost aşteptaţi la aeroport de reprezentanţii agenţiei de turism de la care achiziţionasem biletele, în total vreo 4-5 persoane.

Ce mult contează când aterizezi pe un aeroport străin să fii întâmpinat de nişte români tineri şi frumoşi, cu zâmbetul pe buze şi atât de bucuroşi că a mai sosit o serie de români să viziteze insula... !!!

Ni s-au înmânat plicuri în care aveam urarea de bun venit din partea agenţiei (super drăguţ!) şi programul pentru următoarele 2 zile.

Am urcat în autocarele care ne aşteptau şi am fost conduşi, fiecare, până în faţa hotelului.

De cum am intrat în Agios Gordis, inima a început să-mi bată cu putere. Am zărit hotelul de departe... la o curbă... acolo sus... pe stâncă ... la malul mării... nu era decât el... marea... şi stâncile... !!!

Câtă frumuseţe mi se desfăşura deodată în faţa ochilor... !!!

Locaţia hotelului îţi taie pur şi simplu respiraţia!

Exact cum văzusem pe youtube.

Autocarul ne-a lăsat chiar la intrarea în hotel.

HOTELUL – face parte din lanţul Aquis Hotels and Resorts - are, conform prezentării oficiale o capacitate totală de 246 camere cu balcon, majoritatea cu vedere spre mare şi se află la 500 m de centrul staţiunii Agios Gordis. Este situat pe coasta unui deal, înconjurat de o pădure de pini, deasupra plajei cu nisip, într-una din locaţiile cele mai bune din Corfu.

De cum am păşit spre recepţie, ne-am dat seama că este un hotel extrem de luxos.

Ne-a întâmpinat o tânără drăguţă care ne-a urat bun venit pe un ton foarte prietenos. Am conversat mai mult cu ea, ne-a întrebat cum a decurs călătoria şi uite-aşa, din vorbă în vorbă, ne-a înmânat cartela de la cameră, fără să mai apuc să-i spun că de fapt doresc o cameră la un etaj superior, de unde să pot avea vedere exclusivă asupra mării. Când am încercat s-o atenţionez, ne-a spus, zâmbind, că totul este ok şi că o să fiu foarte mulţumită.

CAMERA pe care o primisem era la etajul 2 în clădirea principală. Am luat liftul şi, ... culmea! nu a trebuit să urcăm, cum ar fi fost normal, ci... am coborât! Ulterior ne-am dat seama că recepţia se află la etajul 4. Ne-am învârtit pe acolo năuci... până când... în sfârşit... am ajuns!

Am intrat în cameră cu emoţie şi... woooowww!!! Era mai mult decât m-am aşteptat! Foarte mare, luminoasă şi... am alergat în balcon... Doamne!!! O privelişte de vis! Piscina hotelului... plaja cu şezlongurile... barul... marea... stâncile... culorile acelea azurii... mi se arătau în faţa ochilor şi nu-mi venea să cred că totul este real!!!

Eram obosită. Oare visam... ??? Nu-mi venea să mai intru în cameră!

Balconul foarte mare, cu două şezlonguri, o măsuţă foarte drăguţă, grătar pentru întins rufele...

Tot timpul am avut impresia că s-a făcut o greşeală şi că ni s-a repartizat o cameră pentru trei persoane. Într-un colţ al camerei aveam un mic divan, foarte elegant de altfel, care apoi am văzut că se putea desface şi folosi ca pat pentru o persoană. Dar să o luăm pe rând :

Pe partea stângă, imediat cum intrăm în cameră, găsim dulapul pentru haine cu multe umeraşe, cu rafturi şi sertare deosebit de utile şi seiful. Alături se află locul pentru bagaje.

Mobilierul este de culoare deschisă, foarte plăcut vederii. Încorporat în lemn de aceeaşi culoare, este frigiderul iar pe frigider, găsim aparat electric de făcut cafea, pliculeţe cu ceai, zahăr, ceşcuţe, pahare, etc. Corpul în care se află frigiderul este prevăzut cu sertar. Urmează un corp lung, prevăzut cu sertare, pe care se află, într-un colţ televizorul LCD, la mijloc o oglindă mare, superbă şi diverse pliante cu programul restaurantelor şi celelalte facilităţi oferite de hotel (atenţie, traduse în limba română!), un DVD player, precum şi un scaun de birou. Lângă acesta se află o măsuţă rotundă, pe care am găsit flori iar alături un fotoliu, în aceeaşi nuanţă cu mobilierul. În cameră mai găsim două paturi imense şi foarte confortabile, apropiate, cu lenjerie albă de calitate, călcată frumos şi acoperite cu pleduri mov, în ton cu draperiile. În dreapta sus, se află aparatul de aer condiţionat (fără costuri suplimentare!), iar dedesubt acel divan despre care v-am mai spus. De o parte şi de alta a paturilor sunt noptiere cu sertare, telefon şi veioze. De fapt, în toată camera sunt foarte multe lumini, aplice, veioze, lampadare... ce mai risipă de lumină... ! Pe jos este gresie porţelanată în acelaşi ton cu mobilierul.

Totul este nou, elegant, modern şi deosebit de primitor şi cald!

BAIA este mare, toate instalaţiile moderne, funcţionale, cu duş şi cadă, uscător de păr, prosoape multe, mari, mici, pufoase şi de un alb imaculat, consumabile frumos parfumate, periuţe de dinţi, pastă de dinţi, beţişoare, discuri demachiante, căşti de duş şi... o să râdeţi, dar aici era amplasată şi o extensie a telefonului cu linie directă!

Totul sclipea de curăţenie.

Am deschis televizorul şi... ce credeţi? era pe PRO TV! Asta da, surpriză!

Am lăsat bagajele şi am coborât să mulţumim recepţionerei. Ne-a zâmbit frumos şi ne-a invitat să gustăm ceva la restaurantul Oliver Tree, pentru că era târziu şi trecuse ora mesei.

Vai, dar de mâncare ne ardea nouă?

Am plecat în recunoaştere să vedem marea, plaja, piscina...

Ne-am oprit la barul de la piscină unde era o atmosferă extraordinară şi ne-am luat câte un cocktaill. Lumea era relaxată, veselă, zâmbitoare, muzică bună... ah, bine ai venit vacanţă!!!... ce mult te-am aşteptat... !

PISCINA foarte frumoasă, curată, şezlonguri multe şi suficiente pentru toată lumea, cu salteluţe, umbreluţe şi măsuţe, dispuse pe toată suprafaţa din faţa hotelului. La acest bar se puteau servi tot felul de băuturi (alcoolice şi nonalcoolice), cafea, ceaiuri şi îngheţată de diferite arome, gratuit, între orele 10,00 – 23,00.

Am coborât apoi nişte scări frumoase, împodobite cu flori plăcut mirositoare şi multă verdeaţă şi am ajuns la barul „Tunnel”, barul de la plajă, unde, între orele 10,00-18,00 se puteau servi băuturi, alcoolice şi nonalcoolice, cafea şi gustări calde (cremvuşti în foietaj, sandwichuri).

PLAJA era chiar lângă bar, nu foarte mare, dar curată, cu nisip, cu intrare lină în apă iar şezlongurile şi umbrelele erau gratuite şi aşezate în linie dreaptă, încât nu era nevoie să le cari dintr-o parte în alta. La fiecare şezlong era câte o măsuţă şi un coş de gunoi.

Am uitat să vă spun, în tot hotelul, inclusiv la piscine şi la plajă, era internet wireless gratuit, semnalul fiind foarte bun, mai ales în camere.

Mai exista un bar pe acoperiş, “Vital” se chema, unde la fel, se serveau de toate, între orele 19,00 – 23,00.

Wooow, dar când am văzut marea …. cât era de frumoasă …. de un albastru ce părea ireal …... !!!

Am început să zburd ca un copil!

Ce bucurie mi-a făcut întâlnirea cu ea …. !!!

Era aşa de liniştită …. caldă ….

După o primă baie în marea azurie, extrem de binefăcătoare şi revigorantă, ne întoarcem la hotel. Trecem pe la recepţie şi suntem rugaţi să ne programăm, pentru a servi masa, gratuit, într-una din seri, la alegere, la restaurantul mediteranean a la carte deschis între orele 19,00-21,00. Acesta este un restaurant deosebit de elegant, unde de regulă se serveşte masa contra cost.

Bineînţeles, nu puteam refuza aşa ceva!

Hotelul mai dispune şi de un restaurant principal internaţional “Androniki”, unde am servit masa în fiecare zi.

Alte facilităţi oferite de hotel:

-sala de sport gratuit între orele 10,00-18,00;

-saună gratuit între orele 10,00-18,00;

-tratamente spa şi masaj contra cost, între orele 10,00-18,00;

-masa de ping pong şi teren de tenis gratuit;

-seif în cameră – 3 euro pe zi.

-schimb valutar

-serviciu de spălătorie

-birou pentru închirieri maşini

-magazin cu suveniruri, articole de plajă, etc.

Seara, între orele 18,30 – 21,00 se servea cina în restaurantul principal, aşa că, după un duş bun şi puţină odihnă am mers la restaurant.

RESTAURANTUL

Sala de mese era imensă. De fapt erau două săli şi o terasă. Ne-am ales un loc lângă geam, de unde aveam o privelişte extraordinară asupra mării şi a golfului şi unde ne-am aşezat de fiecare dată.

Locuri erau din belşug şi niciodată, cât am stat acolo, nu am văzut să fie coadă sau extraordinar de aglomerat. Chelnerii umblau printre mese cu o viteză extraordinară. Parcă erau spiriduşi. Imediat ce vedeau că te-ai aşezat la masă, veneau şi te întrebau ce să-ţi aducă de băut. Se putea servi bere, vin alb, vin roşu, sucuri. Sau, cum terminai un fel de mâncare, imediat veneau şi debarasau ca să-ţi facă loc pentru un alt fel de mâncare sau pentru desert. Mâncarea a fost foarte variată şi pe gustul tuturor. Chiar şi pentru cei mai pretenţioşi, tot s-ar fi găsit ceva. Era o zonă cu grătare (preferata mea!!), mâncăruri gătite, gustări reci, gustări calde, multe legume, peşte, scoici, fructe de mare, berbecuţ la rotisor, purceluş la rotisor, calamari, pui, curcan, paste, salate diverse iar la deserturi... a fost nebunie!!! În primul rând, zona destinată dulciurilor era foarte mare, iar în al doilea rând, erau mereu proaspete, extrem de gustoase... Multe torturi... diverse creme... prăjituri... îngheţate de diferite arome... dulceţuri... toate atât de arătoase şi bine prezentate... încât... nu prea am putut rezista ispitei! Existau şi foarte multe fructe: piersici, ananas, kiwi, mere, portocale, pepene roşu şi galben, struguri, etc.

După masa de seară, am urcat un etaj, în lobby bar, o sală foarte mare şi super elegantă, cu fotolii şi canapele confortabile din piele albă, cu pian şi bar, unde, la fel …. chelnerii roiau!

Nici nu te aşezai bine că şi veneau să te întrebe ce vrei să serveşti. Se serveau gratuit băuturi alcoolice: whisky, gin, rom, vodka, tequila; cocktailuri alcoolice: Sea Breeze, Greek Tiger, Ouzo Power, Cherry Blossom, Gin Fizz, Whiskey Cocktail, Black Russian, Tequila Sunrise, etc. ; cocktailuri nonalcoolice: Cinderella, Tutti Frutti. Băuturile care nu erau specificate în meniu, se plăteau. De asemenea, toate băuturile, după ora 23,30 se plăteau. Se putea sta şi pe terasă (preferată în special de fumători), de unde se putea admira o privelişte încântoare asupra mării, golfului şi asupra întregii staţiuni. Aici am văzut cele mai frumoase apusuri!

În fiecare seară în lobby bar aveau loc spectacole şi de cele mai multe ori se dansa. Atmosfera de aici era super faină!!!

Toată lumea se îmbrăca frumos, doamnele erau foarte elegante, cu rochii lungi, bijuterii scumpe …. majoritatea nemţoaice şi englezoaice …. frumoase … şi se vedea că erau familiarizate cu astfel de hoteluri!

În prima seară am avut seară grecească; tineri, îmbrăcaţi în frumoase costume populare ne-au încântat cu muzica şi dansurile lor tradiţionale. Toată lumea a fost invitată la dans iar atmosfera a fost una demenţială!!! Mi-a plăcut mult că toţi turiştii, indiferent de naţionalitate, erau prietenoşi, calzi, fără fiţe ….

Eram acolo un tot unitar!

Deşi am o vârstă şi am umblat prin multe locuri, vă spun sincer, că nu am întâlnit nicăieri aşa o atmosferă …!!!

Am petrecut la acest hotel nişte seri EXTRAORDINARE!!

Chiar dacă ne întorceam din excursii frânţi de oboseală, abia aşteptam să mergem seara în lobby bar. Am fost plăcut surprinsă să constat că echipa de animatori era formată din români, cu care ne-am şi împrietenit ulterior. Şi printre chelneri, era o româncă. Toţi, tineri, studenţi, veniţi să facă un ban pe perioada vacanţei. Bravo lor!

În alte seri au avut loc spectacole de karaoke, pian-show, muzică life, operă iar în ultima seară am avut dans brazilian prezentat de un grup de băieţi, care au reuşit să încingă atmosfera la maxim! S-a umplut ringul de dans!!!

Ah, muzica asta braziliană …!!!

Şi la piscină se petrecea frumos. Am trecut pe acolo de vreo două ori, când veneam de la plajă şi am văzut ce atmosferă electrizantă era. Se dansa, se făcea gimnastică în apă, muzica era super antrenantă!!!

Toată lumea se distra şi se simţea minunat!!!

Veselia era la ea acasă!

Ce frumos … ce frumos …. !

Eu consider că atâta timp cât eşti în vacanţă, trebuie să profiţi la maxim de asta, să te distrezi, să te relaxezi, să socializezi şi să nu stai să cauţi cu lumânarea poate, poate găseşti şi un punct negativ al hotelului sau al locului unde te afli!

In privinţa curăţeniei, nu am decât cuvinte de laudă la adresa personalului hotelului. Într-adevăr, în prima zi am lăsat cameristei 5 euro pe pernă, dar găseam de fiecare dată schimbate prosoapele, completate consumabilele la baie; s-a schimbat şi lenjeria de pat de câteva ori, aspirat, şters praful; totul strălucea de curăţenie de câte ori intram în cameră!

Mai vreau să adaug şi faptul că în hotel era o linişte mormântală şi te puteai odihni şi până la orele amiezii, camerele fiind bine antifonate.

Tot personalul era drăguţ şi zâmbitor, încercând să ne înveţe câteva cuvinte în limba greacă, iar noi pe ei, câteva cuvinte în limba română.

Era peste tot o atmosferă familiară şi caldă.

M-am simţit atât de bine la acest hotel, încât şi mâine m-aş întoarce acolo!

Recomand cu multă căldură tuturor AQUIS AGIOS GORDIOS BEACH, care oferă nu doar un cadru natural de excepţie dar şi servicii şi ospitalitate cum rar întâlneşti, linişte, relaxare şi confort garantat.

Cum să nu te îndrăgosteşti de Grecia când am avut aici o vacanţă superbă, activă …. am văzut locuri de un farmec aparte (vezi “Corfu – un sejur de vis”) …. iar hotelul care m-a găzduit m-a făcut să mă simt importantă …. respectată … şi răsfăţată!

Abia aştept să mă întorc …. !!!

Vă doresc tuturor vacanţe minunate!

Dragă webmaster, te rog ajută-mă cu acest filmuleţ

https://www.youtube.com/watch?v=H0xxmgJiEXg

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de gettyy in 10.09.15 19:34:11
Validat / Publicat: 10.09.15 21:10:46
INFO ADIȚIONALE
 • A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 3707 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

19 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gettyy); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Apus de soare văzut de pe terasa hotelului
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 80500 PMA (din 68 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).

ECOURI la acest review

19 ecouri scrise, până acum

webmasterX
[10.09.15 21:35:08]
»

@gettyy - Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

gettyyAUTOR REVIEW
[10.09.15 21:37:12]
»

@webmasterX: Mulțumesc frumos!

mogly
[10.09.15 21:48:46]
»

@gettyy Am inteles ca apa era calda acolo la tine. Cat de calda, asa ca la Mamaia? In Paleokastritsa in zona Hotelului Akrotiri Beach apa era foarte rece. Pozele sunt foarte frumoase!

gettyyAUTOR REVIEW
[10.09.15 21:59:45]
»

@mogly - Ştiu că la Paleokastritsa apa este mult mai rece. Ăsta este şi motivul pentru care nu am vrut să mă cazez acolo. Şi nu numai apa. Acolo şi aerul este mai rece. În schimb, compensează peisajul acela... de vis!

Apa la Agios Gordis era caldă, nu ştiu dacă la fel de caldă ca şi la Mamaia, pentru că nu am mai fost la Mamaia de ani buni, drept să-ţi spun, dar era caldă şi bună!

Mulţumesc pentru vizită!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
mogly
[10.09.15 22:12:43]
»

@gettyy - Peisaj de vis dar apa... brrr... rece, plaja si baie am facut mai mult in piscina. Afara insa a fost foarte cald si acolo, mult prea cald fata de temperaturile cu care suntem noi obisnuiti. A fost frumos oricum... Noapte buna si multumesc!

Apropo: Mi-ai facut pofta de un Tequila Sunrise, dupa ce am venit din Corfu am incercat sa prepar si eu acasa, dar nu prea mi-a iesit. Pe insula am incercat un Mai Tai (nu stiu daca am scris corect) , care insa m-a cam ametit.

Acum ce mai faci? Vrei sa ne faci pofta si de sampanie? Daca continui tot asa o sa fac o vizita prin bucatarie, dar n-am decat un vin dezumflat si acru, asa ca astept micul dejun, da de primesc o sampanie.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
crismis
[10.09.15 22:25:29]
»

@gettyy: Da, chiar un hotel bun! Desi de obicei sunt impotriva AI, aici as putea "suporta" un sejur!

... Stiu cat de greu ti-a fost sa alegi doar 40 de fotohrafii... Dar sunt convinsa ca le-ai ales pe cele mai sugestive...

gettyyAUTOR REVIEW
[10.09.15 22:42:38]
»

@crismis: Mulțumesc mult pentru vizită.

Da, într-adevăr hotelul este de nota 10!

Eu am fost mai mult plecată, prin excursii, dar hotelul este foarte bun pentru cei care vor efectiv să se odihnească, să lenevească... să meargă la plajă... să doarmă la prânz...

Sunt atâtea oportunități pe care le ofera hotelul, încât... nu ai cum să te plictiseşti!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
gettyyAUTOR REVIEW
[10.09.15 22:54:16]
»

@mogly: Eh, draga mea, nu vorbi de lucruri sfinte la ora asta!

Da, Tequila Sunrise a fost şi băutura mea preferată cât am stat acolo.

Să ştii că la un moment dat am oscilat dacă să aleg hotelul Aquis Agios Gordis sau Akrotiri Beach din Paleokastritsa, unde ai stat tu. Acolo îmi plăcea peisajul la nebunie şi oricum, Paleokastritsa este o stațiune mare şi mult mai animată decât Agios Gordis.

Am ales până la urma Aquis Agios Gordis pentru plajă şi apă şi... nu-mi pare rău deloc.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
luciaoradea
[10.09.15 23:02:36]
»

Felicitări pentru vacanta reușită și review - ul frumos scris! Am fost și noi de câteva ori la plajă în Agios Gordis și am făcut mai multe poze cu hotelul. Ne tot întrebam cum o fi în interiorul "dihaniei ", și uite ca acum am avut prilejul sa citesc despre el și sa văd și poze. Frumos, n-am ce zice!

Corfu rămâne nr 1 pentru mine, chiar dacă am fost și în alte insule ionice tot mi se pare cea mai frumoasă!

gettyyAUTOR REVIEW
[10.09.15 23:15:53]
»

@luciaoradea: Mulțumesc pentru vizită, draga mea.

Am impresia că si pentru mine Corfu va rămâne nr. 1!

Mi-am propus să văd în fiecare vară câte o insulă, dar, tare mi-e teamă că, etalonul va fi Corfu...

Ştii, prima dragoste... nu se uită uşor!

mogly
[10.09.15 23:25:40]
»

@gettyy - Eu nu mi-am permis sa aleg nimic, fiica mea (una dintre ele) coordoneaza vacantele, ea e boss si a ales singura, m-a batut la cap un an intreg sa o duc in Grecia, asa ca am lasat-o pe ea sa aleaga si insula si hotelul, noua adultilor ne-a revenit doar sarcina de a plati biletul.

Din cate citesc e foarte frumos hotelul la care ai fost tu, mi-as dori sa-l vizitez, dar cred ca nu e voie acolo cu minori, doar adulti peste 18 ani, cel putin asa am citit. Ti-ar fi placut si Akrotiri Beach, curatenie, servicii si ospitalitate ireprosabile, doar ca nu a fost all inclusiv, doar masa de dimineata si seara, fara pranz si fara bauturi incluse in pret si sa stii ca nu ne-au dat sampanie la micul dejun.

Peisajul de pe terasa si de la balcon in schimb a fost splendit, poate ai vazut cateva poze puse de mine, nu sunt bun fotograf si nici nu am avut camera performanta, dar totusi se distinge frumusetea peisajului. La capitolul plaja si mare, e clar ca locul unde ai fost tu, il bate pe al meu. Eu m-am indragostit insa de peisaj, i-am purtat pe toti pe acolo prin statiune in plimbari lungi, asa ca impreuna cu sotul meu ne gandeam sa ne intoarcem la vara in Corfu, insa nu am primit verde de la cele doua fete de 15 si 16 ani si jumatate, ele zic ca nu avem voie fara ele in Grecia, ca nu mergem de doua ori in acelasi loc si ca la anul vor in Zakynthos. Fiul meu face in toamna 18 ani, el ne-a dat verde si ne-a anuntat ca e mare, de la anul nu mai merge in vacanta cu noi, ci cu colegii.

Ador vacantele si calatoriile si sper sa ne tina curelele adica finantele ca sa mai vedem ceva din Grecia. Dar stii vorba lui Caragiale cu familia numeroasa si bugetul. Cel putin sa vorbesti despre vacanta si sa-ti faci planuri despre urmatoarea cand de abia te-ai intors din ultima e gratis. Te pup si iti doresc multe vacante frumoase.

flaviana77
[11.09.15 11:25:43]
»

foarte frumos scris si povestit

fotografiile sunt superbe imi plac toate o priveliste extraordinara chiar ma gandeam cum or fi reusit oamenii aia sa construiasca ditamai mastodontul in plin munte sau mai bine zis cu muntele in spate?

un loc superb, un hotel superb, chiar mi-a placut foarte mult.

mi-a placut masa cu vedere la mare, cum sa nu ai o stare de spirit excelenta cand iei micul dejun cu o asa frumusete in fata ochilor?

ce sa mai... ai ales un loc un colt de rai din minunata insula Corfu de care si eu m-am indragostit iremediabil.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
gettyyAUTOR REVIEW
[11.09.15 17:04:43]
»

@flaviana77:

Mulțumesc mult că mi-ai citit reviewul.

Cu fotografiile a fost cel mai greu, aveam atât de multe... Inițial am selectat vreo 70, uitând că, de fapt, nu pot posta mai mult de 40. În momentul în care am fost anunțată că am deja 40, am intrat în panică... Ce să fac? ce să şterg? ... Cele mai frumoase rămăseseră la urmă!

Am şters multe... mi-era frică să nu pun de două ori aceeaşi fotografie... până la urmă... asta e!

A ieşit ce-a ieşit!

Mă bucur că ți-a plăcut măsuța mea!

Starea mea de spirit a fost foarte bună pe toată perioada sejurului... şi au fost foarte mulți factori care au contribuit la asta, dar, ceea ce este mai important... şi acum mă simt la fel!!!

La anul voi merge într-o altă insulă... voi rămâne cu alte amintiri...

Trebuie să gândim pozitiv... doar aşa vom atrage lucruri pozitive!

Vacanțe frumoase şi... cât mai multe!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
gettyyAUTOR REVIEW
[11.09.15 17:19:47]
»

@mogly:

Draga mea, într-adevăr în acest hotel nu au voie copii, sub 18 ani. Cu mulți ani în urmă, a avut loc un accident urât şi de atunci s-a interzis accesul copiilor.

Pentru cei care vor într-adevăr să se odihnească, acesta poate fi un avantaj. Este multă liniste acolo!

Vai, dar oare cui nu-i place să călătorescă? Se merită să strângi un pic cureua un an de zile, ca să ai o vacanța frumoasă şi de neuitat.

Cu astea rămânem, să ştii!

Viața este scurtă şi trebuie trăită... acum... nu mai târziu când o să avem o vârstă şi n-o să ne mai putem deplasa!

Să ai vacanțe frumoase!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
andromeda
[15.01.16 01:26:36]
»

@gettyy - pe plaja cu umbrelute din fata hotelului se platesc sezlongurile si umbreluta sau intra in AI?

Accesul la plaja este usor sau trbuie sa cobori/urci multe scari? Exista lifturi in acest sens?

gettyyAUTOR REVIEW
[15.01.16 09:47:55]
»

@andromeda -

Imi pare bine că ai citit review-ul meu.

Nu, șezlongurile și umbreluțele nu se plătesc.

Scările sunt deosebit de frumoase și facile, dacă o să te uiți și la pozele postate de mine aici, o să vezi o poză cu ele.

Dar, dacă ai copii, din păcate hotelul nu acceptă copii, pentru că în trecut, a fost aici un accident.

Dacă mai ai alte întrebări legate de hotel, te ajut cu multă plăcere.

Iți doresc o vacanță superbă!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Denisa1977
[28.01.16 16:44:24]
»

@gettyy - Buna ziua, planific si eu o excursie in Corfu, si vreau sa o iau si pe mama, care are 70 de ani. Mi-a placut foarte mult descrierea dvs si inclin catre acest hotel. Imi puteti spune, va rog, cum e accesul spre plaja? Sunt multe scari de coborat/urcat? Va multumesc mult!

gettyyAUTOR REVIEW
[28.01.16 17:13:40]
»

@Denisa1977:

Îți garantez că mama ta se va simți minunat la acest hotel!

Scările sunt foarte uşor de urcat, ele nu sunt deloc înalte ci mai degrabă late. Distanța până la plajă este de aprox. 50 m, iar drumul de acces este foarte frumos, cu multe flori şi arbuşti.

După cum am scris, se poate face plajă şi la piscină; atmosfera acolo este foarte plăcută şi cu siguranță o să-i placă!

Să nu ratați petrecerile seara în lobby!

Îți doresc să ai "un sejur de vis"!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Denisa1977
[28.01.16 17:21:56]
»

@gettyy - Intre timp, am vazut si pozele pe care le-ati postat. Multumesc mult, ne-ati fost de mare ajutor! Va doresc un an minunat si la mai multe excursii de povestit.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
 • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
 • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
 • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
  (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
7 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
andromeda, crismis, Denisa1977, flaviana77, gettyy, luciaoradea, mogly
Alte impresii din această RUBRICĂMayor la Grotta Verde Hotel (ex Aquis, ex Sensimar):
INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

  SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
 • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
 • pagină generată în 0.064210176467896 sec
  ecranul dvs: 1 x 1