ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 30.06.2015
DE Cris
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Brașov
ÎNSCRIS: 12.04.08
STATUS: SENATOR
DATE SEJUR
MAY-2015
DURATA: 3 nopți
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
99.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

TIMP CITIRE: 15 MIN

Skiathos Palace - eleganță și rafinament

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Primele 3 nopți ale vacanței petrecute în Skiathos & Skopelos, am fost cazați la Skiathos Palace, un hotel destul de controversat aici pe site. Bineînțeles că am făcut ceea ce este recomandat în astfel de cazuri: am citit cu atenție tot ce s-a scris pro și contra și am încercat să văd cu care dintre ,,părți” mă identific. Am plecat fără griji, în primul rând pentru că știam că minusurile expuse nu reprezentau pentru mine probleme majore și, în al doilea rând, pentru că imaginea hotelului, pe care am văzut-o în fotografii, mă atrăgea ca un magnet. Însă realitatea găsită la fața locului avea să depășească cu mult așteptările. Dar să o luăm pe rând. :)

Drumul

Primul lucru care mi-a plăcut la charterul pentru Skiathos/Skopelos a fost orarul foarte bun de zbor, se pleacă din București la ora 9 dimineața și din Skiathos la 20.30, deci nu pierzi practic mai nimic din zilele de vacanță, așa cum se poate întâmpla în situația în care orele de zbor sunt în mijlocul zilei. Din păcate, pentru că am fost în prima serie și nu operau încă charterele de pe Cluj și Timișoara, orele de zbor au fost decalate față de programul normal, astfel că plecarea din București a fost la 8.30 și cea din Skiathos la ora 11, deci ultima zi a fost foarte scurtă. Dar asta a fost situația pentru noi și pentru seria următoare, cei care au plecat începând din 13 iunie vor avea deja programul normal de zbor.

Zborul, care a durat o oră și cinzeci de minute, a fost plăcut, aterizarea perfectă, așa că puțin după ora 10.30 ieșeam de pe micul aeroport din Skiathos. Aici ne așteptau doi reprezentanți ai agenției care, după ce verificau numele pe lista pe care o aveau ne îndrumau pe fiecare către unul dintre autocarele care așteptau în parcare. A fost foarte bine că au fost mai multe autocare (deși Skiathos este o insulă micuță), pentru că transferul a durat foarte puțin, în mașina noastră erau doar cei cazați în zona Koukounaries, iar Skiathos Palace a fost prima oprire. Autocarul ne-a lăsat, după aproximativ 20 minute, în parcarea de sus, din fața hotelului.

Hotelul Skiathos Palace

Situat la 10 km de capitala insulei, Skiathos Town, în zona Koukounaries, hotelul este construit în vârful unui deal acoperit de o pădure deasă de pini. Nu este greu de ajuns la el, din șoseaua principală a insulei, cum vii dinspre capitală, după ce treci de cele câteva vile și taverne din Koukounaries, undeva pe partea dreaptă este drumul care urcă la hotel.

Zona din fața intrării nu este mare, dar este aranjată cu grijă, plină de verdeață și flori frumoase, cu două bănci situate la umbra copacilor. Când te apropii de capătul acesteia ai în fața ochilor o priveliște superbă asupra golfului Koukounaries și a rezervației Strofilia.

Parcarea Hotelul dispune de două parcări gratuite, una mai mica, situată chiar în fața hotelului și una mult mai mare, aflată puțin mai jos, pe partea stângă cum urcați. Dacă în parcarea mică s-a întâmplat să nu mai găsim locuri libere la întoarcerea de la plimbare, cea mare a fost mereu pe jumătate goală, așa că acolo am lăsat mașinile zilnic, distanța până la hotel fiind foarte mică.

Zona recepției este concepută în același stil pe care l-am regăsit peste tot în hotel, un spațiu mare, aerisit, mobilat simplu și cu gust. Dotată cu un colțar mare, alb, cu tabureți în culori vii, care asigură pata de culoare necesară, cu un televizor mare pe care rulează imagini superbe surprinse pe insulă, această zonă nu pare niciodată aglomerată, deși hotelul a fost plin. În partea stângă a ușii pe care se intră în hotel, este amenajată o altă astfel de zonă, dotată cu canapele și fotolii albe, iar lângă aceasta este camera pentru internet și biroul unei firme de închirieri mașini.

Camera modern cu vedere la mare

Cum am ajuns la hotel într-o zi de sâmbătă, puțin după ora 11, din cele 6 camere pe care le-am avut rezervate, una singură a fost gata și a putut fi preluată de norocoși, pentru restul am completat formularul de cazare și ni s-a spus să ne reîntoarcem la ora 14, ora normal de chek-in. Așa că am lăsat bagajele în camera special amenajată de la receptie și am mers la piscină, unde am așteptat, pe terasa barului, până la ora stabilită.

La ora două ne-am luat bagajele, am mers la receptie unde ni s-au înmânat cartelele camerelor și am fost rugați să așteptăm pănă va veni cineva să ne conducă și să ne ajute cu bagajele. Așteptarea a mai durat 10-15 minute și a venit un băiat care a preluat bagajele pe care le-a carat pe scări, pentru că hotelul nu are lift.

Am avut camera 521, situată la primul nivel deasupra recepției. Pentru că hotelul este construit pe deal, are două etaje situate sub nivelul recepției și două deasupra acesteia. Holurile par, la prima vedere, destul de lungi și întortocheate, dar după ce te obișnuiești mai găsești și scurtături. Spre camerele noastre era mai ușor de ajuns urcând întâi la piscină, iar de acolo intram imediat pe holul pe care aveam camera. Un lucru care mi-a plăcut mult la aceste holuri era că seara erau luminate în culori diferite, astfel că nu puteam încurca etajele, știam că stăm la etajul verde. :)

Având aproximativ 25-30 mp, cu pardoseala acoperită cu parchet sau linoleum care îl imită perfect (până la plecare nu am putut să mă hotărăsc dacă este sau nu parchet, ), camera pare și mai mare datorită modului simplist și plin de gust în care este amenajată. Mobilierul este de culoare albă, cu tapițerie gri, iar ușa roșie a dulapului de pe hol și un mic tablou pictat cu roșu, aflat pe perete, adaugă o binevenită pată de culoare, fără de care camera ar avea, poate, un aer mai rece.

De o parte și de cealaltă a patului sunt două noptiere, pe care se află telefonul șI câte o veioză. Pe una dintre noptiere este montat și un întrerupător, de la care se poate stinge/aprinde lumina în cameră. Între pat și fereastră este o mica măsuță rotundă, cu un fotoliu, iar pe peretele din fața patului este o banchetă, o masă cu oglindă și taburet. Pe această masă am găsit o mapă care conținea pliante în care erau descrise în detaliu serviciile hotelului și o revistă în care erau prezentate foarte frumos punctele de atracție ale insulei Skiathos.

Camera este dotată cu un televizor LCD, de dimensiuni destul de mari, care prindea și un post în limba română, ProTv Internațional.

Dulapul, construit în perete, pe holul camerei, are uși glisante, așa că nu ocupă deloc din spațiul aferent camerei. Mi-a plăcut foarte mult că nu am dus deloc lipsă de spațiu de depozitare, existând multe rafturi, loc suficient pentru valize șI pentru umerașe. Faptul că am putut aranja lucrurile fără a le înghesui l-am considerat un plus, pentru că, de multe ori, din cauza spațiului insuficient al dulapului, ajungem să scoatem hainele gata șifonate.

Minibarul, aprovizionat cu apă, suc, bere șI vin (contra cost, desigur) se află tot pe hol, în interiorul dulapului.

Aerul condiționat este individual, dar deși a fost destul de cald afară, nu a fost nevoie să îl folosim, pentru că era răcoare în cameră.

Internetul wireless este disponibil în întreg hotelul, gratis, 2 ore pe zi, însă doar în cameră și la barul interior, în rest este cu plată. De la recepție am primit, în momentul cazării, parola și indicațiile necesare pentru a ne putea conecta și nu au fost probleme. În cameră internetul mergea foarte bine, însă în balcon puteam să îl folosesc doar dacă stăteam în apropierea ușii, mai departe se pierdea semnalul.

Balconul este mare, dotat cu o măsuță șI două scaune și oferă o frumoasă vedere la mare, înspre plaja Maratha. Cei care stau un etaj mai sus sunt mai norocoșI, pentru că în fața hotelului este un alt corp, mai mic, al cărui acoperiș obturează puțin vederea către mare. Dar și așa, imaginea mării și a coastei împădurite ce țI se desfășoară în fața ochilor, la primele ore ale dimineții, îți crează o stare de bine.

Un lucru care mi-a plăcut a fost faptul că mai avea un oblon, care se închidea cu cheia și care permitea aerisirea camerei, fără a lăsa ușa balconului deschisă, atunci când erai plecat.

Nu există suport pentru uscat rufele, așa că, dacă nu vrețI să vă puneți prosoapele la uscat pe balustradă (așa cum am făcut-o eu fără probleme), trebuie să vă luațI de acasă niște sfoară și câteva cârlige.

Baia este mare, dotată cu cadă, obiecte de toaletă gratuite care erau înlocuite pe măsură ce se consumau, prosoape albe de diferite mărimi.

Cum lipsa uscătorului de păr a fost un subiect destul de disputat, trebuie să menționez că acesta nu există nici acum în dotarea camerei. Știam acest lucru, dar am uitat să îl pun în bagaje. Așa că, în ziua în care am știut că voi avea nevoie de unul, am fost, împreună cu o prietenă aflată în aceeași situație, la recepție, să întrebăm dacă au cumva uscător de păr. Așa am aflat că acesta poate fi luat de la recepție, cu o garanție de 10 euro și poate fi ținut atât cât vrei. În momentul în care l-am luat am fost trecute pe un tabel, am dat cei 10 euro, iar la plecare, când l-am predat, am primit banii înapoi. Așa că, sincer, cei care merg cu avionul și sunt limitațI la bagaje, nu merită să mai care uscătorul de acasă. În momentul cazării putețI lua unul de la recepție și îl predați la sfârșitul sejurului.

Curățenia în camere se face de două ori pe zi, o dată dimineața, când se schimbă (zilnic) așternuturile și prosoapele și o dată după-amiaza, când se mai fac retușuri dacă este necesar. În prima zi am stat la piscină dimineața și am urcat până în cameră pentru a mă schimba de plecare. Femeia care făcea curățenie era în baie, freca geamul de sticlă al căzii, așternuturile și prosoapele erau schimbate, pijamalele aranjate frumos pe pat, deșI nu venisem nici de 24 ore. Cum nu prea stăteam în cameră poate nici nu aș fi observat că se face curățenie de două ori pe zi, dar, venind într-o după-amiază din oraș, am intrat să iau ceva, am fumat o țigară pe balcon și am plecat. Peste o oră, când m-am reîntors în cameră, am găsit scrumiera golită și spălată și nu mi-a venit să cred văzând atâta operativitate.

Pentru curățenie au nota 10 cu felicitări, femeile acelea sunt prezente non stop pe holuri, curăță, spală, șterg, au grijă ca totul să strălucească. Iar la asta se adaugă respectul față de client, pentru că de câte ori treceam pe lângă ele, salutau cu un zambet larg pe față. Chiar și dacă s-a întâmplat să le întâlnesc de 2-3 ori în scurt timp.

Restaurante și baruri

Restaurantul principal este situat în zona piscinei șI este despărțit de această printr-o frumoasă zonă verde, mărginită de leandrii înflorițI. Având mese atât în interior cât și în exterior, restaurantul face față fără probleme numărului de turiști, așa că am găsit locuri libere la orice oră am ajuns.

Restaurantul White View, un restaurant grill a la carte situat pe acoperișul hotelului, care oferă posibilitatea de a lua masa într-un cadru de vis, având în fața ochilor golful Koukounaries. Acest restaurant este deschis doar seara, între orele 20-01.

Barul de la piscină, care este deschis între orele 10-02, este amenajat la umbra unui zid acoperit complet de viță de vie și dispune de o terasă destul de mare, cu scaune acoperite de perne confortabile. Nu am servit altceva în afară de cafea, suc sau bere, dar știu că doritorii pot găsi aici și gustări.

Barul principal, situat undeva în interior, deasupra recepției, este foarte mare, aerisit, cu un pian așezat în colț și are o terasă cu vedere tot spre Koukounaries. Fiind sâmbătă seara, terasa era pregătită pentru o masă festivă (nuntă, am înțeles) și arăta superb.

Mâncare

Am beneficiat de pachet cu demipensiune, ambele servite în stil bufet suedez, la restaurantul principal al hotelului.

În primul rând mi-au plăcut mult orele de masă, micul dejun se putea servi între 7 și 10.30, iar cina între orele 19 și 22. M-a încântat mai ales faptul că micul dejun începe la o oră destul de timpurie, pentru că sunt o persoană matinală, obișnuită să nu poată funcționa fără cafea, așa că la ora 7 coboram deja din cameră.

Mâncarea multă, variată și foarte gustoasă. Nu am nici chiar cel mai mic lucru de obiectat aici. Poate doar că era prea variată, pentru că mi s-a întâmplat să descopăr un fel de mâncare în momentul în care eram deja sătulă și îmi spuneam că îl voi gusta a doua seară, când nu îl mai găseam pentru că altele îi luau locul. :)

Dimineața mâncarea se cam repeta, însă erau foarte multe feluri, așa că nu aveai cum să te plictisești. Ouă gătite în toate felurile, bacon prăjit, crenvuști, cârnăciori, mezeluri, un sortiment extrem de bogat de brânzeturi (am gustat din cele mai ,,exotice” o singură dată, din curiozitate, după care am rămas fidelă brânzei feta, care era un deliciu), iahnie de fasole, fructe uscate, cereale, multe feluri de compot, salate, iaurt, miere, gem, dulceață, produse de patiserie, fructe foarte multe. Am lăsat la final preferata mea, Cream Pie, o plăcintă care se servea caldă, și care avea un gust asemănător cu cel al plăcintei cu mere și scorțișoară. Când ajungem la restaurant, nu eram niciodată hotărâtă ce voi mânca, dar plăcinta era sigur pe listă. :)

Sucuri de 3 feluri, lapte, ceai și cafea, erau la discreție în fiecare dimineață. Cafeaua era servită de ospătari și îți era adusă de câte ori cereai. O aduceau în niște cănițe de inox, care o mențineau caldă, iar într-o astfel de căniță intrau cam 3-4 cești. Cafeaua era foarte bună, exact pe gustul meu.

Masa de seară era un adevărat răsfăț și era greu să ne hotărâm ce să alegem. În prima seară a fost seara barbeque, care se repetă în fiecare sâmbătătă, ca un fel de sărbătoare a hotelului. Bufetul era amenajat afară, lângă barul de la piscină, se pregătea carne la rotisor, iar bucătarii stăteau și o tăiau și serveau. În interior era amenajat un bufet doar pentru prăjituri, cu un tort mare în mijloc.

În restul serilor, bufetul a fost amenajat in interior, iar felurile de mâncare erau foarte multe și foarte gustoase. Porc, pui, pește, fructe de mare, servite separat sau în diferite combinații, cartofi, brânză (era și brânză rasă pe care o puteai adăuga peste paste sau cartofi), paste, salate foarte multe, prăjituri, fructe.

Pâinea pe care o serveau mi-a plăcut foarte mult, îmi dădea impresia că este coaptă acolo. Și ea se găsea în multe sortimente.

Ospătarii au dat dovada de aceleași calități pe care le-am observat la toți angajații hotelului: amabili, atenți, serviabili, aveau grijă în permanență ca totul să fie în regulă. Mesele erau debarasate imediat, cafeaua adusă în scurt timp după ce o comandai, mâncarea era completată imediat ce se termina. De fapt am observat cum veneau căteodată și bucătarii, pentru a verifica tăvile.

Distracție și relaxare

Pentru cei ce doresc să se relaxeze la hotel, există o piscină exterioară mare, dotată cu șezloguri și umbrele, care nu erau niciodată ocupate în totalitate... În imediata apropiere a acesteia este barul, de la care se pot servi răcoritoare sau gustări. Îmi plăcea faptul că la piscină era liniște, iar muzica ce se auzea de la bar era perfect aleasă pentru a asigura o ambianță perfectă.

Într-un pliant pe care l-am primit de la recepție am citit că există și un teren de tenis, nu l-am văzut însă, dar cine este interesat poate afla mai multe detalii de la personalul hotelului.

Locul de joacă pentru copii, aflat în apropierea terasei restaurantului, este frumos amenajat, unde cei mici au la dispoziție leagăne, tobogane, mașinuțe. Pe margine sunt puse scaune, pentru ca părinții să îi poată supraveghea relaxați pe micuți.

Tot aici, în curtea în care este amenajat locul de joacă este și un mic magazin, care este bun pentru cei care au nevoie de ceva urgent și nu doresc să mai coboare până în Koukounaries.

Plaja și marea

În imediata apropiere a hotelului sunt două plaje, una deosebit de frumoasă, Maratha și una superbă, plaja Koukounaries.

Hotelul oferă transport gratuit către ambele plaje, cu un shuttle bus care circulă din 30 în 30 de minute. Cum hotelul este construit pe deal, dacă alegeți să mergeți pe jos, trebuie să știți că trebuiesc coborâte și implicit urcate, la întoarcere, foarte multe scări.

Maratha este plaja hotelului și se află în imediata vecinătate a acestuia. Cei care merg cu mașina găsesc o parcare sus, în șosea, iar de aici trebuie mers pe jos, pe scări.

Plaja este micuță, cu nisip fin și cu intrare lină în apă. Mărginită de pinii care cresc până la marginea nisipului, plaja este amenajată cu șezlonguri și umbrele, care se află în fața beach barului Maratha, bar ce este al hotelului Skiathos Palace. Două șezlonguri și o umbrelă costă 8 euro (de fapt acesta este prețul unic pe toate plajele insulei), dar există și o zonă liberă, pe care se poate sta pe prosop.

Koukounaries, care este o plajă deja celebră (a fost și locul preferat al prințesei Diana) își merită cu adevărat renumele. Noi am mers cu mașina și am făcut doar câteva minute de la hotel. După ce am lăsat mașinile în parcarea amenajată la umbra copacilor și am traversat micul pod pe care se face accesul către plajă. În spatele plajei Koukounaries este rezervația Strofilia, așa că pe plajă am avut surpriza să vedem rațe sălbatice și lebede care se plimbau sau înotau, nestingherite, printre turiști.

Plaja Koukounaries, care este numită și Chrysi Ammos (Nisipul Auriu), datorită nisipului de culoarea aurului este mărginită de o pădure de pini a căror culoare contrastează puternic cu galbenul nisipului extrem de fin și cu albastrul mării. Această plajă este absolut superbă.

Amenajată cu șezlonguri și umbrele, dar și cu largi zone libere, cu intrare lină în apă, Koukounaries este locul perfect pentru relaxare. Aici veți găsi mai multe baruri, chiar și un mic magazin aflat în parcare și există o mulțime de posibilități de a practica sporturi nautice.

Concluzie

Skiathos Palace este un hotel care mi-a plăcut mult, datorită cadrului natural superb în care este amplasat, a calității ireproșabile a serviciilor oferite și a bunului gust cu care este amenajat. M-am simțit foarte bine aici, m-aș reîntoarce oricând și il recomand cu drag celor care cred că se pot simți bine în condițiile descrise mai sus.

În momentul în care am ajuns la hotel și așteptam să vină băiatul să ne preia bagajele și să ne conducă în camere, a venit la noi cel care se ocupa de relația cu clienții, dorind să vadă dacă ne poate ajuta cu ceva. Când a auzit că totul este rezolvat și că așteptăm doar să fim conduși în camere, s-a gândit să ne țină de urât și ne-a povestit foarte multe lucruri despre hotel. Ne-a spus că au foarte mulți clienți care revin periodic, ba mai mult, un cuplu care a ajuns la hotel prin anii 70 a revenit în anii următori cu copiii, iar acum veneau cu nepoții. Era foarte mândru să știe că 3 generații au venit la hotelul lor și a spus că asta este cea mai mare satisfacție a muncii pe care o depun: să vadă clientul mulțumit.

Nu am trecut nici un preț în caseta tehnică, pentru că am avut un concediu atipic și nu am beneficiat de pachetul de 7 nopți, dar îl trec aici, pentru cei care sunt interesați să își facă o idee. Prețul unui pachet pentru două persoane, 7 nopți cu demipensiune și transport cu avionul, cu toate taxele incluse, a fost, pentru perioada 30 mai-6 iunie de 1248 euro/2 persoane.

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de Cris in 30.06.15 21:11:54
Validat / Publicat: 30.06.15 23:13:42
INFO ADIȚIONALE
 • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 5879 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

21 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Cris); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Plaja Koukounaries văzută de la hotel
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 46550 PMA (din 50 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • AŢI PUTEA rezerva o cameră aici, prin booking.com

 • ECOURI la acest review

  21 ecouri scrise, până acum

  puiutea
  [30.06.15 23:28:57]
  »

  Frumos review, sugestive pozele! La anul, morți-copți (fripți, prăjiți), Skiatos-Skopelos scrie pe noi! Și asta (și) datorită frumosului dvs. review! Multă sănătate!

  balasa violeta
  [01.07.15 00:22:56]
  »

  @pacurarcris - frumos scris si vad ca v-a placut mult punctele de belvedere de la hotel, asemeni noua. Dimineata nu-ti venea sa mai pleci... iar tarziu in noapte visul continua...

  CrisAUTOR REVIEW
  [01.07.15 05:16:38]
  »

  @puiutea - Mulțumesc mult! Mi-ar plăcea să aud că ați ajuns în Skiathos și datorită celor povestite de mine, dar mi-ar plăcea și mai mult să aud că v-ați întors de acolo la fel de încântați ca mine.

  @balasa violeta - Mulțumesc frumos!

  Golful Koukounaries văzut de la hotel a fost, pentru mine, primul contact adevărat cu frumusețile Skiathosului, pe care apucasem să o văd doar din mersul autocarului. Și am fost, toți, foarte încântați de ceea ce ni se desfășura în fața ochilor.

  Dar cel mai mult îmi plăcea să admir plaja dimineața devreme, când era liniște și zona golfului era plină de bărcuțele albe ce pluteau în apropierea țărmului.

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  Daniela33
  [01.07.15 11:18:05]
  »

  Ce de amintiri... pentru mine a fost ca o avalansa acest review! Un hotel la care as reveni fara sa ezit!

  CrisAUTOR REVIEW
  [01.07.15 13:07:13]
  »

  @Daniela33 - Mă bucur mult să aud asta, pentru că și eu aș reveni oricând.

  CrisAUTOR REVIEW
  [05.07.15 11:57:33]
  »

  Webmaster - te rog să atașezi următorul videoclip:

  https://www.youtube.com/watch?v=XQRf3DC0KJ4

  Mulțumesc frumos!

  webmasterX
  [05.07.15 12:09:19]
  »

  @pacurarcris - Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

  georgeluci
  [24.07.15 13:58:51]
  »

  Buna. Foarte frumoase impresiile. M-ar interesa unde poti lua prânzul acolo, si ce locuri de distractii ai in apropiere. Nu suntem adeptii piscinelor, iar seara vrem o locatie relaxanta.

  In Timisoara am intrebat pe la agentiile de turism detalii despre camere, masa, etc. dar n-au habar. Noroc cu voi.

  Daniela33
  [24.07.15 14:37:19]
  »

  ai grija doar sa ai camera renovata, acest hotel are camare moderne si unele... nu prea ok!

  CrisAUTOR REVIEW
  [24.07.15 18:11:18]
  »

  @georgeluci - Prânzul îl puteți lua în Koukounaries, veți găsi câteva taverne frumoase. Deși plănuiam să scriu și despre locurile în care am luat masa în Skiathos, nu am avut încă timpul necesar, așa că îți recomand pe acestă cale să mergi la Big Bad Wolf. Este o tavernă tipic grecească, cu mâncare excelentă și prețuri bune.

  Deși plaja Koukounaries este foarte frumoasă, sper să mergeți și la alte plaje, pentru că sunt accesibile inclusiv cu autobuzul, în cazul în care nu închiriați mașină sau nu mergeți cu mașina personală. În apropierea fiecărei plaje veți găsi taverne pentru a lua prânzul.

  Aproape de hotel este plaja Banana, iar la barul aflat acolo, Bananistas, se organizează celebrele beach-party-uri, puteți încerca să vedeți dacă vă place atmosfera. La început de sezon petrecerile se terminau la ora 22, acum e posibil să țină mai mult.

  În rest, în afară de 2-3 baruri și cele câteva taverne din zona Koukounaries, la care puteți ieși seara, nu veți găsi altceva pentru distracție în apropiere. Restaurantul hotelului, White View, este elegant și priveliștea este superbă, iar seara puteți sta și la terasa restaurantului la care luați masa, este deschis până la ora 22, atmosfera este plăcută, muzica la fel.

  Dacă vreți mai multe locuri pentru distracție seara, va trebui să mergeți în Skiathos Town, veți găsi acolo de toate, pentru toate gusturile.

  Vă recomand, dacă se poate, să nu stați doar în zona hotelului, insula este prea frumoasă ca să nu o vedeți.

  Și neapărat să nu ratați croazierele în jurul insulei și cea care vă duce în Skopelos și Alonissos. Nu veți regreta, veți vedea locuri absolut superbe.

  Dacă vrei să știi mai multe despre insulă, pentru a-ți face o idee, poțí citi aici și aici articolele pe care le-am scris la întoarcere, care conțin câteva informații ce îți vor fi, sper, utile.

  Vacanță plăcută îți doresc!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  georgeluci
  [25.07.15 18:18:21]
  »

  @pacurarcris - Multumesc pentru informatii.

  CrisAUTOR REVIEW
  [25.07.15 19:39:22]
  »

  @georgeluci - Cu drag, nu ezita să mă întrebi dacă mai ai nevoie de informații!

  Bmona
  [06.08.15 11:38:37]
  »

  Buna!

  Felicitari pentru vacanta si felicitari pentru review! Excelent scris!

  Caut o locatie pentru un sejur la inceput de septembrie... acest review ma face sa o trec pe lista "must visit" in Grecia, daca nu anul acesta, sigur in viitorul apropiat!

  As vrea sa stiu daca la hotel se poate manca la pranz (mergem cu un copil de 6 ani si poate ca nu intotdeauna vom avea timp sa ajungem la o taverna...) si deasemeni daca este acceptata plata cu cardul.

  Toate cele bune!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
  CrisAUTOR REVIEW
  [06.08.15 18:05:25]
  »

  @Bmona - Mulțumesc frumos pentru aprecieri!

  Din păcate nu știu să îți răspund la întrebări, pentru că în fiecare zi am plecat de la hotel dimineața, după micul dejun și m-am întors la ora cinei. Nu am fost niciodată la hotel la ora prânzului și nici nu am plătit nimic cu cardul.

  Dar oricum, daca nu vreți să mergeți la plajă, veți găsi în apropiere taverne pentru masa de prânz, nu trebuie să mergeți la hotel pentru asta.

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
  Bmona
  [07.08.15 10:17:17]
  »

  @pacurarcris -

  Multumesc mult!

  andromeda
  [15.01.16 00:21:40]
  »

  @pacurarcris - noi suntem 2 adulti si un copil de 7ani si am dori sa rezervam tot o camera modern. Stiti cumva ce tip de pat se instaleaza in camera in acest caz?

  Unul pliant sau ceva mai potrivit pt 4 stele?

  Pe site-ul hotelului scrie ca copiii sub 12 stau gratuit in camera parintilor, dar nu spune nimic despre modul in care stau... iar cele 2 paturi twin unite mi sa par cam mici pt 3 persoane...

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
  cata1975_toader
  [26.01.16 10:03:24]
  »

  Buna ziua.

  As vrea sa va intreb despre modalitatea de acces la cele 2 plaje aflate in vecinatatea hotelului: Maratha si Koukounaries (mai ales aceasta), in cazul in care dorim sa ne deplasam pe jos pana la plaja.

  Din ce mi-am dat eu seama... trebuie sa cobori de la hotel pana in drumul de acces principal al insulei, iar de aici... exista vreo scurtatura catre Koukounaries?

  Pe google maps, eu vad ca ar fi un podet peste lacul care se varsa in mare... dar intrebarea este daca exista o cale de acces catre acel podet... sau ptr a ajunge pe plaja tb sa ocolesti lacul, pe soseaua care stabate insula?

  Va multumesc anticipat ptr raspuns,

  Catalina.

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
  tm67bru
  [26.01.16 10:07:46]
  »

  @cata1975_toader - după ce cobori de la hotel în şosea, există câte o cărare care duce în 2-3 minute la cele două plaje (Koukounaries şi Maratha).

  Le găseşti f. f. uşor - cea spre Koukounaries porneşte fix din locul în care cobori. Duce exact la acel podeţ văzut de tine

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
  cata1975_toader
  [26.01.16 10:30:05]
  »

  @tm67bru - Multumesc mult ptr. raspuns !

  cata1975_toader
  [26.01.16 10:46:34]
  »

  @tm67bru - acum daca ati fost asa amabil sa imi raspundeti, o sa va cer o infromatie suplimentara . Cararile acestea sunt cat de cat amenajate... gen, scari... sau e vb de niste carari nascute de pasii unor turisti grabiti? ce vreau sa intreb este urmatorul lucru: diferenta de nivel intre sosea si plaja e destul de mare... si de accea as vrea sa stiu daca cararile acestea pot fi parcurse cat de cat usor (macar la coborat)?

  Multumesc din nou!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
  CrisAUTOR REVIEW
  [03.04.16 05:13:41]
  »

  Imi cer scuze că mi-au scăpat ultimele întrebări și răspund acum, chiar dacă poate prea târziu.

  @andromeda: Nu am avut nici un copil în grup, așa că nu știu care sunt condițiile oferite acestora la cazarea în aceeași cameră cu părinții. Dacă te interesează hotelul cred că ar trebui să întrebi la agenție, ei sigur știu sau pot afla.

  cata1975 toader: Așa cum a spus și @tm67bru ajungi ușor de la hotel la ambele plaje. Mai ales la dus, pentru că este coborâre, la întoarcerea de la Koukounaries puteți lua microbuzul pus la dispoziție de către hotel, pentru că este destul de abruptă panta de urcat.

  La Maratha am fost pe jos și sunt scări, le puteți urca/coborî fără probleme.

  La Koukounaries am fost doar cu mașina, dar am coborât de la hotel la șosea (jumătatea drumului spre plajă și sunt amenajate trepte, bănuiesc că sunt și în continuare. Oricum, dimineața, când stăteam în fața hotelului, am văzut mulți oameni care plecau pe jos spre Koukounaries, deci sigur nu sunt ,,cărări născute de pașii unor turiști grăbiți".

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  7 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  andromeda, balasa violeta, Bmona, cata1975_toader, Cris, Daniela33, georgeluci
  Alte impresii din această RUBRICĂSkiathos Palace Hotel [Koukounaries]:


   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

   
  [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
 • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
 • pagină generată în 0.06642484664917 sec
  ecranul dvs: 1 x 1