NOTA MEDIE REZULTATĂ

Incep prin a spune ca am fost deja de doua ori la acest hotel: prima data in iulie 2010, apoi in august 2011.
Am cautat un loc de relaxare si l-am gasit.
Hotelul era recent deschis, se intinde totusi pe o suprafata mare iar privelistea este de vis. Este un ansamblu de vile, camerele mari, mobilate cu gust, curate, cu balcoane mari.
Micul dejun si cina se serveau in restaurantul principal, de asemenea elegant (am precizat acest aspect deoarece in 2011 am avut surpriza ca barbatii nu aveau voie la cina in pantaloni scurti/3/4 - doar lungi).
Mancarea multa, variata si foarte buna. Mai exista un restaurant a la carte situat langa piscina mare.
Erau 2 piscine: una langa restaurantul principal si cealalta - cea mai mare pe partea cu marea... Singurul inconvenient era ca in cea mare apa era foarte rece.
Prosoapele pentru plaja le luai direct de langa piscina si ti se dadeau cartele.
Exista si un bar la piscina mare, faceau niste cocktail-uri foarte bune.
Pana la plaja era ceva de mers, mai exact de coborat multe trepte, ingusta si cu pietris.
Am luat si 3 excursii de la agentia cu care am fost: croaziera la 3 insule - merita, ne-a placut mult; croaziera pana in Bodrum - cam obositoare si am nimerit o caldura infernala acolo (era mult mai cald in Bodrum) si seara greceasca in Zia la o taverna.
Mai era o excursie la apele termale insa nu am fost hotarati la inceput, apoi am aflat ca nu era departe de hotel si am mers pana acolo (inchiriasem o masina sa ne plimbam si prin Kos si imprejurimi).
Avand in vedere ca au trecut cativa ani poate nu mai este de actualitate tot ce am relatat; insa am fost placut impresioanata si m-as mai intoarce.
Trimis de Ana09 in 05.06.14 02:47:07
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Ana09); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Notice: Undefined variable: bImpresiiSterse2 in /home/amfost/public_html/impresii9.php on line 3777
@Ana09: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Sep.2013 O vacanta de vis!!! De fapt luna de miere dupa 20 de ani... — scris în 09.10.13 de Svetlana din SIGHISOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Resort din clasa premium şi cu servicii pe măsură. — scris în 02.07.15 de vega06 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Vacanta perfecta pe insula Kos — scris în 13.08.13 de cosminacalota din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Luna de miere perfecta — scris în 26.10.12 de AndreeaIasi din IASI - RECOMANDĂ