Un hotel bun, multumit de vacanta
A fost o vacanta super ok, hotelul e foarte frumos si serviciile bune. Per total am fost foarte multumiti desi am avut si cateva mici obiectii.
Atentie la ofertele agentiilor: hotelul e prezentat ca fiind Ultra All Inclusive - dar sunt unele limitari (e. x: nici o bautura de import nu e inclusa).
Hotelul:
E situat pe un teritoriu foarte mare, arhitectura foarte frumoasa - mult lemn, verdeata, flori - lasa o impresie foarte placuta de natural.
Noi am stat in bungalow si camerele erau super ok, spatioase (~30metri patrati), curate; recomand bungalow-urile din spate, intrucat la cele de langa piscina principala atmosfera poate deveni un pic cam zgomotoasa.
Piscine si plaja:
Hotelul are o piscina principala foarte mare, una semi olimpica si inca doua mai micute de relaxare; toate piscinele si apa erau curate, am fost foarte multumiti.
Plaja e cu nisip si pietris, nisipul destul de aspru; intrarea in mare e cu pietris si destul de abrupta - apa ajunge intr-o distanta scurta de mal la +2m.
Multe sezlonguri pe plaja, umbrele, beach bar, nimic de reprosat.
Mancarea:
In general a fost buna si diversificata. Singura obiectie este la desert, unde desi erau cateva prajituri foarte bune, multe lasau o impresie de low-cost, blaturi insiropate cu diverese arome mai mult sau mai putin naturale.
Restaurantele a la carte se platesc - 10euro/pers; noi am incercat si nu recomandam: cam aceeasi mancare ca la bufet, numai ca ti-o aduce la masa... nimic special
Ce a fost foarte urat din partea lor - am dat 2euro pe o punga de popcorn, seara la piscina; ni s-a parut inacceptabil ca la Superior All Inclusive sa platesti o punga pe popcorn pe terasa.
Bauturi:
Bere: Tuborg Gold turceasca
Vin: alb, rose si rosu demisec - destul de bun
Sucuri: gama coca-cola (cola, fanta, sprite); sucurile naturale erau bune (pe cutie scria min 40% fruct); fresh-urile la Vitamin Bar se gaseau numai intre anumite ore (portocale de la 11-16, grapefruit de la 12:30 - 13:30, etc)
Bauturi tari: Se servesc numai bauturi locale (vodca, gin, etc). Nici o bautura de import nu e inclusa; toate se platesc (intre 4 si 6 euro / 50ml) ! Majoritatea cockteilurilor au un gust arome artificiale, dar sunt si cateva ok, in general cele mai simple.
Activitati in aer liber:
Golf - super fain, mai ales daca nu ati jucat niciodata; exista un un teren de driving range (pentru lovituri la distanta), un spatiu pentru lovituri scurte si un teren de mini-golf. Oamenii de acolo destul de amabili, iti explica conceptele de baza si te lasa sa joci in voie (mingile date peste gard nu se taxeaza :))
Tenis - rachetele si terenul de joc sunt fara taxa, insa mingile se platesc (15 euro / 3 mingi) ! Puteti veni cu mingi de acasa si atunci nu va costa nimic.
Teren de baschet, Tir cu arcul, Activitati pentru copii
Water sports: parasailing (45euro/pers), jet ski (25euro/15min), wind surf, banana, etc.
Trimis de ibanezul in 16.05.12 13:43:25
- A fost prima sa vizită/vacanță în TURCIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ibanezul); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.84223200 N, 31.10262000 E - CONFIRMATE
@ibanezul: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
- Jul.2024 Foarte slab din multe puncte de vedere — scris în 24.07.24 de Erika2024 din BUCURESTI
- Sep.2023 Vacanta frumoasa — scris în 21.07.24 de DragosG din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2022 O vacanta foarte reusita — scris în 05.09.22 de Nicolenicole din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Jun.2019 O vacanta prea scurta! — scris în 05.06.19 de leevyou din SIGHISOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Concediu reusit si placut — scris în 18.08.17 de dorinna din R.MOLDOVA - CHIşINăU - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Acum 3 ani era super — scris în 11.09.12 de GTP din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2012 Oarecum ok — scris în 08.08.12 de silvya din SUCEAVA - RECOMANDĂ