ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 13.01.2011
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Alexandria
ÎNSCRIS: 06.05.10
STATUS: PARTENER
DATE SEJUR
JAN-2011
DURATA: 7 nopți
familie cu copii
PREȚ SEJUR 1200 ?
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
1 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE REZULTATĂ
100.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

Sporthotel Neustift4

Sporthotel Neustift Austria: satisfactie 100%

Ilustrație video-muzicală
EDELWEISS -- bring me edelweiss
TIPĂREȘTE

Cand m-am alaturat unui grup de prieteni la o plecare in Austria cu scopul declarat de a schia cat putem de mult, nici nu visam ce-o sa fie. Ca am mai fost in Austria, si la Mariazell, si la Fieberbrunn, si la Innsbruck, si langa, la Axxamer Lizum. Ce-i drept am cazut pleasca pe capul prietenilor carora le-am declarat ritos pe la inceputul lui decembrie: "Daca mergeti in Austria la ski, nu scapati de mine! ". Din motive de minima constiinta, nu i-am inghesuit in masinile personale cu persoana, ci mi-am facut rezervare la avion. Austrian Airlines, multumitor, chiar daca am trait cele mai scurte si zmucite decolari si aterizari. Finalizate cu bine, ca altfel n-aveam cum scrie acum. Prietenii s-au luptat cu echipamentul de ski aferent scopului, clapari, bete si skiuri, pentru care, neavand siguranta ca merg la avion, am preferat o varianta sigura. Zborul a fost cu escala la Viena, scurta, atat la dus cat si la intors, am plecat la 11a. m. si am ajuns la 3p. m. Dejunul la austrieci pe avion, multumitor, pentru cine conteaza gustarica la 6000m altitudine, singurul lucru contrariant e echipamentul stewardeselor, integral rosu, inclusiv ciorapii, un psiholog ar avea ce sa comenteze.

Asadar, sejur de 7 zile aranjat la SportHotel Neustift 4*superior, pentru care am platit avans 250 euro in tara cu 2 sapt inainte, restul urmand sa se achite la final. De la aeroport am luat un taxi, cu sofer turc, m-a taxat de 50 de euro, ca mi-a fost lene sa dau telefon la hotel sa trimita masina si cu ocazia asta s-a adeverit zicerea cu cine e cucoana mare... Innsbruck-ul l-am vazut deci en passant, acelasi melanj de nou si vechi, de perdelute la ferestre alternand cu otel, sticla fumurie si beton, cu silueta gracila si perfect echilibrata a trambulinei olimpice, cocotata sfidator pe o colina de unde te petrece la drum. Carliontul varfului de trambulina este cel care m-a intrigat si in vizitele anterioare. Si uite asa, inaintand pe valea Stubai, kilometru cu kilometru ma apropii de Neustift. Un satuc/orasel/statiune la fel ca multe altele din zona, unde orice localitate isi are partiile ei de ski si instalatiile ei pe cablu. El se afla la vreo20 km de Innsbruck si la 17 de Marele Ghetar Stubaier. Hoteluri si pensiuni nenumarate, case particulare, dar toate poarta, cu mandrie as zice, amprenta locului, detaliile arhitecturale sunt cele traditionale, cu balconase de lemn, picturi murale in jurul deschiderilor imitand stucatura, albe si cuminti intre munti, fara excentrice culori sau adaosuri de inox si feronerie. Tot asa, lipsesc dintre cladiri ramasitele de santier, gunoaiele si ingramadelile de orice fel de materiale... parca eram in strainatate...

Hotelul nu e chiar la drum, ci in spatele altuia, dar are drum de acces, parcare corespunzatoare cu numarul de turisti cazati si autoturismele lor, un fir de apa traverseaza imprejurimea, un rau curge vijelios si limpede la poalele muntelui, dimineata soarele rasare din josul vaii pe care o umple de lumina si culoare iute de tot. Trei etaje si o mansarda, doua corpuri de cladire asezate cuminte in forma de "L", un peron de acces pentru masini acoperit, aceeasi tencuiala alba (ca zapada!) si aceleasi incadramente de fereastra pictate, cam asa s-ar descrie pe scurt cladirea hotelului. Specificul austriac, eleganta si nota de intimitate familiala suna ca dintr-un plint promo, dar sunt autentice. Inca din momentul primului contact am avut o presimtire ca aici o sa fie altfel, ca impresia de cadru ideal pentru o vacanta reusita se va materializa asa cum sub bagheta unei zane totul prinde viata. Zana asta cred ca a avut si niste ursitoare pe langa ea: Traditia, Munca, Generozitatea... Familia Pfurtsceller, proprietara hotelului, formata din Rudolf si Cristine parintii si doua fete este cea care in permanenta (si cand zic permanenta nu e un eufemism) se preocupa de bunul mers al afacerii lor, de satisfactia turistilor, de micile sau marile solicitari ale rezidentilor temporari.

Receptia e micuta, deschisa in doua parti, cu aspect clasic dar cu dotari ultramoderne. In permanenta doi receptioneri sunt de serviciu, chek-in-ul si respectiv-out-ul decurg rapid. Orice scuteste turistul de efort se poate face de catre echipa manageriala. O simpla solicitare telefonica e suficienta. De exemplu, din lungul sir de intamplari (amuzamente de vacanta!): am cumparat o jacheta de ski la care seara am constatat o defectiune la fermoar. Receptia s-a ocupat sa trimita haina inapoi, s-o schimbe, iar mai tarziu sa-mi recupereze ski-pass-ul, ca-l uitasem pe maneca primei jachete. Holurile sunt largi, bine luminate, mochetate si mobilate din loc in loc cu piese de mobilier traditionale, mai noi sau mai vechi dar frumos restaurate. Flori naturale, orhidee, tablouri sau fotografii vechi cu imagini de pe cand erau bunicii intregesc decorul. Cele doua corpuri de cladire au fiecare cate un ascensor incapator ptr 6 persoane, functionand impecabil. Accesul in camere este cu cartela, aceeasi cartela permite accesul la incaperea cu skiuri si cea cu clapari, la centrul wellness+spa. Camerele sunt mai mari sau mai mici, eu am avut o camera micuta, de care initial m-am plans, dar pe care ulterior am apreciat-o maxim, o sa vedeti de ce. Hotelul are camere single (ca a mea, cu un pat de o persoana) camere cu pat dublu, altele avand si o canapea, apartamente precum si apartamente cu doua camere si un living. In perioada in care am fost eu (02-09.01) a fost plin, din auzite spun si eu ca ar fi fost vorba de Saptamana Alba, in care foarte multi au avut liber de la serviciu iar copiii de la scoala. Dar nu stiu daca are aceeasi semnificatie cu cea bine stiuta, saptamana dinainte de postul Pastelui. Asa s-a facut ca desi rezervasem o camera cu pat dublu in regim single am avut una mai mica. Dar si pretul, fata de cel initial, a fost mai mic. Mobilierul in camere e traditional, perdelute si draperii, cu senzatia de intim, de caldura, de camin. Baie cu dus, prosoape si toate celelalte de asteptat la 4*superior, curatenie impecabila. La sosire m-a impresionat placut cosul de rachita cu "echipamentul" de wellness+spa: doua prosoape mari, papuci, halat, cos cu care defilau toti turistii cand mergeau la piscina sau la masaj sau la centrul amintit. Acesta s-a improspatat zilnic, si nota de rustic conferita de prezenta cosuletelor mi-a placut. Televizor, micut si un model mai vechi, cu 38 de canale, dintre care unul al hotelului, cu informatii, unul Stubaier TV, cu informatii despre ghetar, partii, temperaturi, festivitati, concursuri etc, restul programe nemtesti, italiene, franceze, poloneze, radio. Un radio incastrat in tablia si noptiera patului, frigiderul bar si foenul din baie completaza dotarea de electrice a camerei. Apa si o sticla de vin pe masa-birou, pliante numeroase si informatii scrise in limba declarata la receptie. Cateva particularitati ale serviciului la camera: seara venea menajera sa faca patul, adica intindea pilota, batea si aranja pernele, pgatea pijamaua (!) lasa o coala A4 cu o poveste scrisa, care se incheia invariabil cu " familia Pfurtscheller &team va ureaza vise placute! ". De asemenea, se interesa daca mai ai nevoie de ceva: apa, fructe, etc. Camerele de la etajul 1 au terase largi, imense as spune, cele de la 2 si 3 mai mici cu mobilier de terasa, inclusiv scrumiera. Fumatul in camere e interzis, dar la barul hotelului, larg si intim compartimentat, este un spatiu ptr cca 20-30 de persoane, 5 mese, destinat fumatorilor.

La parter se afla restaurantul, barul, piscina. La etajul 1 se gasesc o parte din incaperile centrului Beauty si Masaj, sala de fitness. O scara de acces, spiralata si minunat decorata in mozaic, coboara catre piscina si centrul wellness+spa, iar alta urca spre incaperile destinate procedurilor de infrumusetare, aflate la etajul 2.

Restaurantul Sporthotel Neustift. Are, dupa parerea mea, o capacitate de 250-300 persoane, cu mese si separeuri pentru 4-8 persoane. Decorat elegant, cu medalioane si casete in lemn, scaune si fotolii, candelabre stralucitoare, perdele si draperii inflorate. Lipseste nota de pretiozitate care ar fi contrastat cu destinatia hotelului, dar ambienata calda si luxoasa se potriveste cu bucataria excelenta. Mezamplast ingrijit, lumanari si aranjamente florale delicate. Central se afla spatiul destinat bufetului dar si preparatelor care dimineata se fac sub ochii turistilor. Un semineu larg adauga caldura focului la vedere celei pe care o simti din partea celor ce servesc la masa.

Micul dejun, servit intre 7.30-10.30 a. m cuprinde o oferta mai mult decat completa de preparate cu specific austriac dar si continental. Preparate calde si reci, fructe, mezeluri si branzeturi, lactate si patiserie, brutarie si cereale, bauturi calde si reci. Cand spun ca nu era ceva la care sa ma gandesc si sa nu fie, credeti-ma ca nu glumesc. Totul proaspat, in cantitati suficiente, fara acele dezolante pauze cu tavi goale.

La ora pranzului, intre 1.00-5.00pm un bufet aproape similar celui de dimineata, la care se adaugau vasele cu supa crema sau alte preparate calde ofereau alternativa unui pranz-bufet de dupa-amiaza celor ce nu mancasera pe partie, intr-unul din multele resturante sau celor ce-si doresc o gustare consistenta pana la cina.

Cina, intre 6.30-8.30 pm, consta in suita clasica deja pentru Austria: aperitive calde sau reci de la bufet in sistem de selfservice, o supa calda, un fel principal la alegere din cinci tipuri - vegetal, pui, porc, vita, peste - desertul, din oferta de peste 10 feluri de la bufet sau la comanda.

Nota aparte o constituie exceptionala prezentare a preparatelor, diversitatea lor, tinuta de bucatarie de lux. Arta pe care aranjorul o punea in aranjarea platourilor sau farfuriilor, depasea cu mult cele 4* afisate. Am inteles ca bucatarul era marocan, bucataria era oricum internationala si daca ar fi sa-mi amintesc cateva preparate care m-au impresinat ar fi caisele confiate si murate, umplute cu mozzarela, cippolino cu branza fermentata, ruloul de strut cu spanac si sos de menta, vitelul cu sos de piper rosu si garnitura de orez salbatic si linte, eeeh, nu pot sa continui, ca deja ma intristez... La toate se adaugau vinuri excelente, la recomandarea si din vinoteca bogata a domnului Rudi. La fel o nota aparte vine din faptul ca invariabil, la micul dejun si la masa de seara, fie Heidi, fiica cea mare, fie dL. Rudi, dar mai ades amandoi, erau prezenti printre mese, oprindu-se la fiecare sa spuna o vorba, sa salute, sa intrebe daca esti multumit. Heidi vorbeste inclusiv rusa, asa ca am avut prilejul sa constat ca indiferent de natie, nimeni n-a fost trecut cu vederea. Mi-a placut si ca, exceptand cativa turisti, majoritatea abordau o tinuta usor formala la masa de seara, rimand cu intreaga tinuta a cinei.

In patru seri la bar a cantat o formatie "Trio Cappucino", s-a dansat, s-a cantat. Tot la bar se gaseau cutii cu jocuri pentru mici si mari. Si restaurantul a avut parte de program, fie s-a cantat la pian, fie un prestidigitator local a facut demonstratii la fiecare masa, fie un program muzical cu instrumente specifice a fost fondul sonor placut al cinei.

Pe holuri, langa receptie si in toate spatiile de relaxare cosuri cu mere... sa te servesti... acelasi lucru l-am vazut si in magazine. Din faptul ca peste tot am vazut acelasi soi de mere, am dedus ca e un soi local. Dar traditia de a oferi mere clientilor, indemn la sanatate dar si marca a ospitalitatii locale, mi s-a parut remarcabila.

Spatii de depozitare pentru echipamentul de ski, securizate, incalzite, generoase, se afla in stanga intrarii principale. Hotelul are si o scoala de ski/snowboard proprie, dar daca cererea depaseste oferta conlucreaza eficient cu alte scoli, asa cum s-a intamplat la mine, care am avut instructor de la Alpina. Are de asemenea microbuz propriu, de 26 de locuri, cu plecari la 8.30,9. 30,10.30 a. m. catre ghetarul Stubai si intoarcere la orele 1.00,2. 00,3. 00 p. m. Inscrierea se face la receptie. Tot un microbuz asigura transferul gratuit de la si spre aeroport sau gara.

Cateva amanunte concrete si preturi:

sejurul a costat 890 euro cazarea incluzand cele trei mese, accesul liber in centrul wellness+spa+piscina. Avionul: 315 euro dus-intors cu escala la Viena. 5 sedinte de masaj: 300 euro, instructor de ski: 360 euro. Ski-pass cu access nelimitat pe toate partiile si sistemele din zona: 190 euro. Vinul costa, functie de provenienta si vechime, intre 12 si 150 euro. o cafea la bar 3.50-5 euro, un coteil 8 euro, wiskey Ballantines 5 euro.

Povestea despre rasfatul inimaginabil de la wellness/spa/masaj, precum si descrierea partiilor de ski si detaliilor legate de ele, intamplarea despre cum mi-am rupt piciorul pe partie in ultima zi, la ultima coborare, cu 100m inainte de punctul terminus plus bonusul despre serviciile medicale austriece in review-urile urmatoare dedicate acestor subiecte.


---
Trimis de TORA INGRID in 13.01.11 15:30:28
Validat / Publicat: 13.01.11 16:28:26
VIZUALIZĂRI: 3409
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
11 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (TORA INGRID); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 33950 PMA (din 36 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review

11 ecouri scrise, până acum

Flaviu [13.01.11 16:53:08] »

Foarte mişto, Şefa! Abia aştept să citesc cum ţi-ai rupt piciorul! Vezi ce se întâmplă dacă bei vin înainte să te dai pe pârtie!! )

TORA INGRID [13.01.11 17:02:23] »

Faza cu vinul e din alta zi, in ziua fatidica 08 nu bausem nici macar ciocolata calda. Un cumul de mai multi factori si zei nefavorabili m-au dus catre serviciul de ortopedie: viteza in exces, o skioare incepatoare care a confundat partia cu salonul de cosmetica, relaxarea de final de zi, final de sejur, final de partie, trufia, pacat pentru care Dumnezeu mi-a dat ce meritam, precum si increderea debordanta ca asta n-o sa mi se intample mie... Alte amanunte despre suferintele mele nu sunt pentru ca nu sufar decat de imobilitate prelungita ceea ce-mi ascute simturile si spiritul critic. Si un pic imi creste apetitul

In optimismul meu patologic spun ca mai bine piciorul decat gatul, mai bine la sfarsit decat la inceput. Muuult mai bine. Plus ca ma plaseaza in galeria cu VIP-uri fracturate: Huidu , Ana Lesko, etc , deja se fac bancuri pe seama mea in cercul de prieteni fara frica.

Andox [13.01.11 18:35:06] »

Asa zic si eu, mai bine piciorul decat capul...

Apropo, prin spitalele austiece nu ai vazut-o pe prietena mea Ana Lesko?

TORA INGRID [13.01.11 18:46:44] »

Andox, era cam aglomerat prin spital, deduc si eu, ca n-a fost nevoie sa merg acolo, dar la plecare pe aeroport eram 6 in carucior, asteptand imbarcarea. Vreo 4 eram si in Viena, iar din spusele celor de la statia de telecabina/gondola care m-au dus pe brate pe scari, nu eram nici prima, poate nici ultima. Comparatia cu popicele ar fi nimerita. Ana nu era pe acolo, avand in vedere ca nu se merge in maini decat la circ.

Va rog sa va concentrati pe informatiile despre hotel si solicitarea lor, empatia si simpatia va deturneaza atentia. Pot sa va spun ca de la receptie s-a solicitat atentia deosebita pe aeroport care a fost intr-adevar conform cu asteptarile.

Sporthotel face parte dintr-un lant de hoteluri cu dotari exceptionale, le gasiti click aici

Ellada_sagapo [13.01.11 19:51:22] »

Superba statiune, pana acum nu am schiat decat in Romania si Italia. Schiat este mult spus actiunii mele de goana spre prapastie in maxima viteza si cazut pe partea stanga sau drepata (in functie de care este mai putin vanata).

Dar nu orice fel de cazatura, ca sa nu-mi ofensez cazatura, ci una cu GRATIE

Deci 5 sedinte de masaj au costat cat biletul de avion dus-intors! Multam de informatie draga Tora_Ingrid, ma reprofilez atunci!

Cat depsre patania cu piciorul, nu iti zic decat doua lucruri:

1. Tu ai facut-o la schi in Austria, eu mi-am rupt mana dreapta acum multi ani in fata blocului sarind de pe banca, deci avantaj TU.

2. Insanatosire grabnica!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
Alina Morar CONS. ONORIFIC AFA / AUSTRIA [13.01.11 20:56:40] »

Foarte frumoasa zona si hotelul! Austria mea iubita... asteapta-ma... vin la vara... Visez si eu putin...

Ai mare grija. Am vazut la tv cum spuneau ca in acest an vor fi multe accidente, sinucideri, dezastre. Sa speram ca va trece cu bine... desi a inceput rau.

santana* [13.01.11 23:04:59] »

Sunt bucuros ca ţi-a ieşit aventura la schi, însa sunt tare mâhnit uitându-mă la poza nambăr 23. De ce nu ţi-ai plătit un monitor? Nu e o ruşine nici după 40 de ani de schi... Plus că la gropi, gheaţă sau doar atunci când te prefaci că cazi, monitorul respectiv îţi dă aaaaripi. Iar m-am pus bine cu şefa!

vladex [14.01.11 09:19:33] »

Saru'mâna Şefa!

Îmi pare rău de ce ţi s-a întâmplat, nu-l lua în seama pe Santana, e răutacios ca nu a nins la Ţăndarei şi nu a putut să îşi facă job-ul de monitor la dat cu celofanul pe derdeluş.

Mă bucur că te-ai distrat totuşi atât de bine pâna la accident. Superbă staţiunea, într-adevăr.

TORA INGRID [14.01.11 10:09:59] »

@alinamorar, zona e de o frumusete deosebita si vara, sus pe ghetar la peste 3000 m, este inca zapada, monitorul meu, un tip bine de 38 de ani, imi spunea ca inainte vreme se schia tot timpul anului. De cand cu incalzirea globala, sezonul incepe in octombrie si se termina in iunie. Zapada mai ramane doar sus, la Stubai Gletscher (ghetar), dar vara se schiaza bine doar pana pe la ora 11. am, apoi zapada e prea apoasa... Pe timpul verii, sute de paraie si lacuri tes o retea de apa cristalina pe creste si vai, pana pe la 2000 m sunt paduri frumoase de pin strabatute de carari, numai bune de cutreierat.

Neustift se afla la o altitudine de cca 1000m, statia de plecare catre ghetar, Mutterberg, la 1730, iar ghetarul la 2600pana la 3300. Asadar climat alpin si subalpin. Desi cand am ajuns acolo erau -9 grd, sus la ghetar erau-20 iar din cauza ca batea vantul, cred ca -23ori 24. Dar spre finalul saptamanii, in vale erau spre +7 - 8 grd, zapada aproape se topise in unele locuri, in timp ce sus temperatura n-a urcat peste -5.

@santana, daca citesti cu atentie sporita o sa vezi ca am avut monitor. Iau monitor din principiu: invat partiile mai usor, imi imbunatatesc tehnica, progresez, palavragesc in engleza si incerc in germana, aflu tot felul de informatii locale (cum se vinde in zona, cele mai bune locuri de distractie, etc), nu sunt singura pe partie... Deci, diavol mic si bagacios, 2ore/zi am avut monitor! Cucerit de farmecul meu si uimit de progresele mele, a ramas stupefiat la aflarea vestii, asa ca seara m-am trezit cu el si cu Heidi, veniti sa ma consoleze, sa afle cum a fost posibil si sa-si ofere tot ajutorul.

@vladex, nu ma mai alintati cu apelativul asta de mare mafioata, ca ma supar si va torn in vreun picior de pod! de fapt, tot impielitatul e de vina. Sa stii ca m-am distrat si pana si dupa accident, nu iau in serios toate povestile astea, o persoana draga spera ca ma vindec de sporturi extreme la varsta mea, dar nu e nici o sansa...

TORA INGRID [15.01.11 12:34:19] »

wm13, imi place buchetul de flori de colt muzicale ce-ai pus la rew cu Schwarzer Adler, crezi ca se poate si aici acelasi buchetel?

webmaster13 [15.01.11 12:57:20] »

se poate, cum sa nu, insa ce zici sa-ti trimit chiar un buchet de flori de colt (edelweiss) ?

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
6 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Alina Morar, Ellada_sagapo, Flaviu, santana*, TORA INGRID, vladex
Alte impresii din această RUBRICĂ:
NOTĂ: Recomandările evidențiate (pe fond galben) aparțin unor autori cu statut membru GOLD sau superior

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.0795919895172 sec
ecranul dvs: 1 x 1