ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 20.02.2022
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: > 60 ani
DIN: Sibiu
ÎNSCRIS: 03.05.11
STATUS: PRETOR
DATE SEJUR
OCT-2021
DURATA: 7 nopți
Prieteni
2 ADULȚI
Raport PREȚ/CALITATE:
EXCELENT

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢ. / RELAXARE:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
97.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 56 USD
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

TIMP CITIRE: 8 MIN

Tropitel Sahl Hasheesh Hotel, o alegere inspirată pentru o vacanță perfectă

TIPĂREȘTE

Tropitel Sahl Hasheesh Hotel a fost alegerea mea pentru sejurul din toamnă în Egipt. A doua oară în Egipt într-un an, destinația cea mai accesibilă de pe aeroportul din Sibiu într-un an atât de incert.

Dacă în mai am ales un hotel în Hurghada (Marriott, vezi impresii), de data aceasta m-am decis pentru stațiunea Sahl Hasheesh, aflată mai la Sud de prima, la hotelul Tropitel.

Avionul a decolat la ora 6 a. m., totul a decurs normal, la sosire pe aeroportul din Hurghada, am plătit viza, 25 dolari, apoi, după celelalte formalități care au decurs repede, ne-am îndreptat spre autocarele ce așteptau turiștii. Aceste autocare nu sunt parcate chiar în fața aeroportului, ci se traversează strada, fiind la o oarecare distanță. Ne-au întâmpinat căldura și vântul cu care făcusem deja cunoștință în luna mai.

Hotelul se află la o distanță de aprox. 25 Km de aeroport.

In momentul în care intri în zona Sahl Hasheesh, atmosfera pe care o știi din Hurghada se schimbă total. Sahl Hasheesh este o stațiune nouă, luxoasă, fața elegantă a Egiptului.

Trecem pe lângă două hoteluri de top, Premier Le Reve și Baron, și ajungem în fața hotelului Tropitel. Prima impresie este excelentă și la fel va rămâne până la sfârșitul sejurului. Deschis în 2011, hotelul are 566 de camere, trei corpuri de clădiri, trei piscine în aer liber și una pentru copii, cinci restaurante. O grădină terasată, cu mici cascade ce se rostogolesc domol și care sunt luminate noaptea, podețuri ce trec peste un lac artificial pe care-l despart în două și te conduc spre faleză, vegetația luxuriantă sunt aspecte ce conferă eleganță resortului. Gazonul gros, moale, foarte îngrijit, o plăcere să-l simți sub tălpi.

De pe terasa aflată în corpul principal, la ieșirea de la recepție, ți se deschide în față panorama resortului. Pe terasă se poate sta la o cafea. În dreapta sunt cele două restaurante principale Palm-Waves unde se iau toate cele trei mese. La cele două restaurante a- la- carte, restaurantul italian, Il Pomodoro, și la cel mexican, The Mexican, se poate mânca prânzul, dar seara trebuie rezervare, gratuit o dată pe sejur la fiecare. In momentul cazării se primesc două vouchere pentru rezervare. Cele două restaurante sunt la marginea resortului, aproape de faleză, ajungându-se la ele trecând pe podul de peste lac. Un restaurant care mi-a plăcut cum arată în interior este cel indian, Mombai, dar aici este contra cost. N-am văzut pe nimeni în el!

Hotelul are în interior magazine, farmacie, toate cu prețuri bune, plus că se și negociază. De asemenea, este și un cabinet medical. Cumpărături se pot face și la hotelul vecin, Gravity, care are magazinele in exterior.

Resortul se continuă cu faleza, iar dincolo de ea, plaja și marea. Faleza are aproximativ 12 Km și ea leagă hotelurile aflate de-a lungul ei și duce spre orașul-stațiune Sahl Hasheesh, aflat la distanță de 5 Km de hotel. Se poate ajunge acolo într-o plimbare de-a lungul falezei, având marea pe dreapta și deșertul pe stânga, sau inchiriind mașini-golf sau scutere. Sunt mai multe puncte de închiriere a acestora. Hotelul oferă serviciu de închiriere a bicicletelor, gratis o jumătate de oră o dată pe sejur. Recomand vizitarea orașului atât ziua, cât mai ales noaptea când este de-a dreptul feeric.


despre SERVICII

Serviciile au fost ireproșabile. La sosire ni s-au luat bagajele, au fost dezinfectate (sau așa ni s-a spus) și duse în cameră. Personalul este deosebit de amabil, ceea ce face să te simți bine din primul moment. Nu am văzut pe nimeni încruntat.

Sigur, bacșișul este la mare cinste, dar nimeni nu stă cu mâna întinsă, simți însă că trebuie să le dai un dolar/ euro pentru amabilitate. Simți o mulțumire când vezi fericirea pe chipul lor, cum îți mulțumesc de parcă le-ai dat nu știu cât și nu știu ce. Sunt săraci și acest bacșiș le mai întregește venitul, majoritatea fiind singurii întreținători ai familiei (părinți, frați etc).


despre CAMERE & COND. CAZARE

Camera

Am schimbat două camere până ce am primit una care corespundea dorințelor. Schimbul a avut loc fără probleme, am văzut preocuparea celor de la guest relation să-mi ofere o cameră care să-mi fie pe plac. Și am obținut una cu vedere la piscina principală și la mare. În față, din balcon, vedeam piscina, iar lateral-stânga, marea. Nu se putea mai bine! O cameră mare, 48 mp. Un hol destul de lung, de unde se intra in baie, urma zona cu mini barul unde se afla fierbătorul, două căni, cafea instant, ceai, zahăr, înlocuite zilnic. La fel și apa plată. La sosire, sucuri, Fanta și Cola, dar cameristul nostru ne-a aprovizionat și în restul zilelor.

Camera propriu-zisă are două paturi twin cu lenjerie impecabilă, un dulap încăpător în care este și seiful. Televizorul, încastrat într-un mobilier. Am fost surprinsă să-l deschid și să văd pe ecran urarea de bun-venit pe numele meu. O canapea, măsuța și două fotolii formează zona de relaxare. Un birou și deasupra oglinda, pe peretele opus paturilor. Câteva tablouri.

Baia este chiar mare, având și cadă, și duș. Consumabile bune și suficiente. Se împrospătau zilnic. Prosoapele albe, curate, pufoase. Balconul suficient și el. O măsuță, două fotolii. Vederea, cum am scris, era si spre piscina principală (o piscină foarte mare), și din lateral, spre mare. O plăcere să-ți petreci momentele de dimineață sau seară admirând de sus, de la etajul al II-lea, resortul. Am fost foarte mulțumită de cazare. Toate camerele se află înșiruite pe dreapta de-a lungul unui coridor, care în stânga se mărginea cu deșertul pe de o parte și cu marea, de cealaltă parte. Noaptea se poate admira salba de lumini de-a lungul mării până departe spre oraș.


GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)

Toate mesele se luau în restaurantele principale care aveau și terase. Mâncarea, diversificată, multă, bună. Nu am ce să reproșez. Am mâncat și la restaurantul The Palm, și în vecinul, Waves. Erau și seri culinare tematice. Interesantă seara turcească, cu decor specific și animatori îmbrăcați tradițional. O scenă amplasată în fața restaurantelor era locul care anima atmosfera în ritmuri de muzică. Nimic zgomotos, deranjant. La prânz, muzica era mai antrenantă, seara, mai lentă. Am făcut rezervare într-o seară și la restaurantul mexican. Acest restaurant are și un salon interior, și o terasă. Bineînțeles că am stat pe terasă.

Mâncarea a fost extraordinară, dar prea multă! Personalul, amabil. Atmosfera plăcută, marea, la câțiva metri distanță, se zărea printre luminile felinarelor, briza ne mângâia. A fost de-a dreptul romantic!

La restaurantul italian, El Pomodoro, am mâncat un prânz, când nu este nevoie de rezervație. Amplasarea este deosebită, vis-a vis de cel mexican, apoape de faleză și mare, înconjurat de apele lacului artificial în care pluteau pești colorați. Dar la capitolul gastronomie n-a excelat. Așa că n-am repetat și cu o rezervare la cină.

Pentru romaniticii îndrăgostiți, se poate lua micul dejun în... mare, între orele 10-11, contra-cost (250 lire egiptene). Se numește Splash Breakfast.


PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI

Plaja este cu nisip fin, auriu și este dotată cu șezlonguri cu umbrele, baldachine (cele mai căutate), preferatele mele. Plaja este despărțită de faleză prin tufe ornamentale foarte îngrijite. Zilnic vedeam personalul toaletându-le, adunând frunzele căzute. Curățenia din resort se continua și aici.

Marea cunoaște fenomenul flux-reflux, așa că pe la 10 dimineața se retrage și abia pe la 4 după masa revine. Retrasă, marea lasă în urma ei stele de mare, corali. Sub lumina soarelui și lipsiți de apă, aceștia se solidifică și devin albi. Papuci speciali de plajă sunt absolut necesari. Un ponton de 300 metri face legătura între plajă și apele neretrase ale mării. Aproape de capătul lui sunt șezlonguri pentru plajă și un punct de unde se iau veste de înot. Apa este adâncă, nu toți știu (ca mine!) să înoate. Doi salvamari stau de veghe. Am înotat și eu cu o vestă.

Culoarea sau mai bine-zis culorile mării sunt incredibile, în degrade de la albastru ultramarin la bleu și turcoaz, iar in unele locuri trec spre alburiu. Culorile mării, auriul nisipului și albastrul cerului formează o simbioză ce scrie frumusețea locului. La Beach Bar găsești răcoritoare, cafea.


despre DISTRACȚIE & RELAXARE

Pe lângă spectacolul de muzică din zona restaurantelor, în resort este și o grădină de vară cu scenă, scaune, unde se desfășoară spectacole. Multe sunt pentru copii. La piscine se face aquagym. Dar despre aspectele acestea nu pot să scriu prea mult, că nu am participat.

Scriu însă despre relaxare. Da, a fost o vacanță relaxantă. Totul, de la servicii, cazare, atmosferă, a fost relaxant. Am făcut doar o singură excursie, în primăvară am făcut mai multe, o călătorie cu submarinul, excursie luată de la agenția aflată în resort. Am coborât la 25 m adâncime în apele Mării Roșii, o experiență deosebită pe care o recomand.

Inchiriind microbuz de la hotel (centrul de inchiriere se află în lobby) am ajuns de două ori în Hurghada. Voiam să revăd Hurghada Marina, iar o dată am zis că vreau și la Mall, dar nu recomand. In Sahl Hasheesh am ajuns pe jos, la întoarcere cu taxiul (2 euro/persoană).

Tropitel Sahl Hasheesh Hotel a fost pentru mine cea mai bună cazare și îl recomand pentru cei care doresc un hotel într-o zonă liniștită și elegantă.

## end review sc
Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de Rodel in 20.02.22 22:02:16
Validat / Publicat: 21.02.22 06:01:15
INFO ADIȚIONALE
 • Nu a fost singura vizită/vacanţă în EGIPT. A mai fost în/la: Hurghada, Marriott Hotel

VIZUALIZĂRI: 7106 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

23 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Rodel); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P13 Balconul și vederea spre piscină.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 40250 PMA (din 43 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 56.00 USD pe cameră

 • ECOURI la acest review

  23 ecouri scrise, până acum

  maryka
  [21.02.22 08:25:30]
  »

  Mă bucur să constat că ați făcut o alegere inspirată, cu un hotel foarte bun, într-o zonă frumoasă. Se vede că v-a priit în Egipt, v-a plăcut, din moment ce ați revenit, iar faptul că aveți acces ușor din Sibiu a fost un mare atu, nu? Mi-a plăcut și mie hotelul din toate cele descrise și din poze, minunat, iar dacă v-ați simțit și bine, totul este perfect!

  Felicitări pentru alegere și un concediu reușit și foarte relaxant!

  Vă îmbrățișez cu drag!

  igiPHONE
  [21.02.22 08:37:42]
  »

  Buna ziua Ma interesa si pe mine cat costa sa închiriez microbuzul de la hotel pana in Hurghanda aau cu ce ati fost dv si cat a costat?

  adrianaglogoPHONE
  [21.02.22 09:08:54]
  »

  @Rodel: Salutare! Om fi fost in aceeasi perioada acolo?

  Noi intre 21 si 28 oct!

  Si eu am fost foarte incantata de hotel.

  Te contrazic cu pontonul, erau aproape 500 metri pana la capatul lui. Asta a fost singurul inconvenient. Pt noi a fost super sa facem snorkeling in apa aceea adanca.

  Mai greu pt copii, care sa cam speriau de adancime!

  Si pt noi greu de iesit, pontonul se misca in toate partile, de la valuri

  marsusPHONE
  [21.02.22 09:23:04]
  »

  @igi: În septembrie când am fost noi, microbusul costa 7 € de persoană, minim 4 persoane. Se pleca spre Sheraton Bulevard la ora 17 și întoarcerea era cu plecare la ora 21 spre hotel, din același loc unde ai fost lăsat când te-au adus.

  RodelPHONEAUTOR REVIEW
  [21.02.22 09:29:00]
  »

  @igi:

  7 euro dus- întors până în Hurghada Marina. Am făcut aproximativ 30 min., pe traseu au fost luați turiști și de la alte hoteluri.

  RodelPHONEAUTOR REVIEW
  [21.02.22 09:32:54]
  »

  @adrianaglogo :,

  Eu am fost între 29 septembrie și 6 octombrie. Nu te contrazic, poate lungimea pontonului o fi de 500 m, eu informația am luat-o de la un salvamar.

  RodelPHONEAUTOR REVIEW
  [21.02.22 09:37:33]
  »

  @maryka:

  Poate voi repeta anul acesta.

  webmasterX
  [21.02.22 10:19:18]
  »

  @adrianaglogo:

  Noi intre 21 si 28 oct! Si eu am fost foarte incantata de hotel.

  Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

  Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

  Daca doreşti, copiază textul de mai sus şi reincarcă-l - cu eventuale ajustări, completări etc - folosind linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI

  Carmen IonPHONE
  [21.02.22 10:23:38]
  »

  @Rodel: Felicitări pentru alegere. Înțeleg că Egiptul ți-a rămas la inimă. Deloc de mirare!

  Un hotel bine organizat, o stațiune elegantă, marea în culori incredibile - ce altceva ți-ai putea dori pentru o vacanță lipsită de griji, relaxantă?!!

  La cât mai multe cel puțin la fel de reușite!

  adrianaglogoPHONE
  [21.02.22 10:31:59]
  »

  @webmasterX: Stiu, stiu, dar dn pacate de cand cu pandemia nu mai am timp nici sa respir.

  mprofeanu
  [21.02.22 12:31:04]
  »

  @Rodel: Faină cazare ai avut la început de octombrie! Chiar mă gândeam cum arată o cazare de 48 mp, cât este de încăpătoare! Mi-a plăcut ideea de bun venit cu numele tău scris pe ecranul televizorului.

  RodelAUTOR REVIEW
  [21.02.22 15:42:46]
  »

  @Carmen Ion:

  Mulțumesc pentru ecou! Intr-adevăr, Egiptul mi-a rămas la inimă, poate repet, fiind foarte convenabil pentru mine.

  RodelAUTOR REVIEW
  [21.02.22 16:08:42]
  »

  @mprofeanu:

  Cred că sunt 48 mp cu tot cu hol și baie. Niciodată nu am stat într-o cameră așa spațioasă. Mi-a plăcut.

  RodelAUTOR REVIEW
  [21.02.22 16:13:20]
  »

  @maryka:

  Mulțumesc pentru lectură și vot! Cred că m-am îndrăgostit de Egipt, dacă în Grecia nu am mai fost...

  nicole33
  [22.02.22 06:28:16]
  »

  @adrianaglogo:

  Si eu am fost foarte incantata de hotel.

  Şi mie mi-a plăcut mult la Tropitel unde aş reveni oricând cu drag

  Te contrazic cu pontonul, erau aproape 500 metri pana la capatul lui. Asta a fost singurul inconvenient. Pt noi a fost super sa facem snorkeling in apa aceea adanca.

  Nu ştiu ce să zic. Şi mie pontonul mi s-a părut tare lung, însă sunt tentată să cred că informaţiile oficiale cu lungimea de 280-300 metri sunt reale. Mai ales după ce am văzut anul trecut şi pontoane mult mai lungi decât cel de la Tropitel.

  Si pt noi greu de iesit, pontonul se misca in toate partile, de la valuri

  Chiar dacă snorkelingul la capătul pontonului este minunat, dacă sunt valuri, este mai safe zona din dreapta din apropierea zonei cu şezlonguri, unde şi adâncimea apei este mai mică.

  nicole33
  [22.02.22 06:40:59]
  »

  @Rodel:

  Felicitări pentru vacanţă şi pentru review!

  Mă bucur că ai împărtăşit cu noi impresiile din această vacanţă. M-am bucurat să revăd în pozele tale locurile care şi pe mine m-au încântat timp de două săptămâni.

  In momentul în care intri în zona Sahl Hasheesh, atmosfera pe care o știi din Hurghada se schimbă total. Sahl Hasheesh este o stațiune nouă, luxoasă, fața elegantă a Egiptului.

  Într-adevăr, Sahl Hasheesh este cu totul altceva faţă de Hurghada.

  Mi-a plăcut teribil această mică staţiune exclusivistă, nouă, atât de curată şi de bine organizată, cu o faleză perfectă pentru plimbările din fiecare seară.

  Am schimbat două camere până ce am primit una care corespundea dorințelor. Schimbul a avut loc fără probleme, am văzut preocuparea celor de la guest relation să-mi ofere o cameră care să-mi fie pe plac. Și am obținut una cu vedere la piscina principală și la mare.

  Eu am fost mulţumită de prima cameră primită, cu vedere spre exterior, spre Premier Le Reve şi spre mare, mai liniştită decât cele din interiorul "potcoavei", unde aveam intimitatea dorită.

  Suprafaţa generoasă a camerelor de la Tropitel a fost şi pe gustul meu şi totodată unul din criteriile de alegere a hotelului.

  RodelAUTOR REVIEW
  [22.02.22 10:22:21]
  »

  @nicole33:

  Mulțumesc pentru lectură și vot! Pentru mine, Tropitel a fost cea mai bună cazare avută până acum, chiar dacă în primăvară, acordam acest prim loc Hotelului Marriott, din Hurghada, care a căzut pe locul doi în clasamentul personal.

  mishu
  [22.02.22 19:54:41]
  »

  Am fost surprinsă să-l deschid și să văd pe ecran urarea de bun-venit pe numele meu.

  mi s-a intamplat si mie la un hotel de 4.5 stele (nu e greseala, asa era cotat hotelul). Poate ca este ceva banal, insa iti cam gadila ogoliul sa iti vezi numele.

  Pentru romaniticii îndrăgostiți, se poate lua micul dejun în... mare

  indragostita sau nu, romantica sau nu, dar mi-ar fi placut o astfel de experienta .

  Foarte frumos totul, inca nu am ajuns in Egipt, dar trebuie sa imi propun asta, felicitari, votat cu mare drag.

  RodelAUTOR REVIEW
  [22.02.22 22:18:18]
  »

  @mishu: Mulțumesc pentru vizită și vot! Am descoperit Egiptul anul trecut, mi-a plăcut, am fost de două ori și-mi doresc să-l revăd. Incearcă, te va cuceri!

  nicole33
  [23.02.22 00:14:41]
  »

  @Rodel:

  Pentru mine, Tropitel a fost cea mai bună cazare avută până acum, chiar dacă în primăvară, acordam acest prim loc Hotelului Marriott, din Hurghada, care a căzut pe locul doi în clasamentul personal.

  Şi pentru mine Tropitel este pe primul loc într-un top personal, însă nu neapărat pentru cazare, care a fost ok, dar nimic deosebit, nici măcar nu a fost primul hotel unde am beneficiat de serviciile unui camerist .

  Tropitel a fost primul hotel la care m-am cazat în Egipt şi unde am avut şansa nesperată de a descoperi bucuria snorkelingului, activitate de care m-am îndrăgostit, astfel că aş reveni oricând cu drag la acest hotel doar pentru a mă reîntâlni cu fantastica lume subacvatică din "piscina" naturală, acea zonă superbă aflată spre capătul pontonului pe partea dreaptă, vezi poza P19, principalul atu al hotelului din punctul meu de vedere.

  RodelPHONEAUTOR REVIEW
  [23.02.22 08:35:59]
  »

  @nicole33:

  Mă bucur că ți-a plăcut și că împărtășim aceleași impresii despre ceea ce oferă Tropitel.

  SYM68PHONE
  [15.03.24 19:13:52]
  »

  Mă bucur că va plăcut în Egipt. Urmează să mergem la Tropitel. Va rog să îmi spuneți numărul camerei unde va plăcut. Și corpul de clădire.

  RodelAUTOR REVIEW
  [18.03.24 14:24:58]
  »

  @SYM68: Nu mai țin minte numărul camerei, 3000 și ceva. Corpul de clădire este pe latura stângă cum stai cu fața la mare, în fața balconului fiind piscina, marea o vedeam lateral-stânga.

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  8 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  adrianaglogo, igi, marsus, maryka, mishu, mprofeanu, Rodel, SYM68
  Alte impresii din această RUBRICĂTropitel Sahl Hasheesh Hotel:

  INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

   
  [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
 • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
 • pagină generată în 0.089380979537964 sec
  ecranul dvs: 1 x 1