ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 05.10.2021
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Sibiu
ÎNSCRIS: 18.08.20
STATUS: PREMIUM
DATE SEJUR
SEP-2021
DURATA: 4 zile
Cuplu
2 ADULȚI
PREȚ 4600 lei
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
Raport PREȚ/CALITATE:
EXCELENT

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE REZULTATĂ
100.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

Descoperă Lisabona și împrejurimile

[fb]
NOU TIMP CITIRE: 14 MIN

Lisabona 2021

TIPĂREȘTE

Până la urmă am ajuns și la Lisabona, chiar cu el... cu sfântul BlueAir 😀.

Cu biletele luate de vreo 10 luni (ambele bilete 700 de lei în urma unei oferte... două bilete la preț de unul) nu ne rămânea nimic de făcut decât să așteptăm mailul prin care mândra noastră companie ne anunța că zborul va fi anulat. 😀

Ei bine, timp de 9 luni nu am primit niciun semn de la ei și mai că începeam să credem cu adevărat că vom merge la Lisabona cu BlueAir-ul.

Nici nu scăpasem bine de gândul respectiv, că tocmai recepționasem un mail de la... BlueAir. 🤬 Cu înjurăturile de rigoare, deschid mailul și aflu că vacanța noastră de 6 zile de la Lisabona ar putea avea loc totuși, daar... nu 6 zile ci 4, în urma modificării orarului de zbor... Decât nimic, am acceptat așa, urmând să comprimăm toate planurile pe cât de mult posibil.

Cazarea - prietenul Booking - Unitatea B&B Azulejos - 245 euro/5 nopți+mic dejun. Am ales să luăm 5 nopți din cauza programului de zbor, plecarea fiind la 23:30 și astfel nu eram nevoiți să umblăm brambura în ultima zi cu bagaje după noi, ba chiar ne-am bucurat în continuare de oraș și în ultima zi până în jurul orei 19. Acces facil, cu cod, transmis de către proprietar în privat. Garametroul (Cais do Sodre, capătul liniei verzi), autobuzul, tramvaiul... toate la mai puțin de 2 minute de mers.

La început ni s-o părut ciudată cazarea. De ce? Păi era efectiv un apartament maaare, 2 holuri mari, bucătarie mare și 3 camere având fiecare cheia sa. În două dintre camere, baia era înăuntru și doar una avea baia pe hol. A noastră era una dintre cele două cu baie înăuntru. Micul dejun însemna accesul la discreție asupra bucătăriei iar în frigider se găseau în permanență ouă, șuncă, brânză, iaurturi, dulcețuri. De asemenea, mici gustări dulci, cereale, cafea, ceai... prea bine 😃. Am scăpat rapid de senzația ciudată avută, pt că pe vecinii de apartament nu i-am văzut deloc. Per total, am fost mai mult decât mulțumiți de alegerea făcută în privința cazării.

De menționat, aeroportul Lisabonei are 2 terminale. Terminalul 1 e pt companiile de linie mai cu grade 😎, iar terminalul 2 e pt companiile low cost, adică locul unde zboara și BlueAirul 🙃. E o distanță considerabilă între ele, însă nu rămâne nimeni pe lângă aeronavă la terminalul 2, întrucât pasagerii sunt transportați cu autobuzul până la terminalul 1. La plecare e cam la fel, lângă terminalul 1 e o stație de autobuz cu plecare la fiecare 12 minute cu destinația... terminalul 2. Da. Gratuit... unii oameni erau cam speriați 🙃. Tot ce trebuie să faci e să urmezi săgețile și indicatoarele către stație și... esti salvat. Și da, ca în orice oraș european care se respectă, de îndată ce ai ieșit din aeroport, la 20 de metri e... metroul.

Transportul - Aș spune că e cam cel mai bine organizat de prin locurile în care am fost. Trenuri, tramvaie, autobuze, metrou... timp să ai să le folosești pe toate (nu doar 4 zile 🤬). Nu-mi pierd timpul să laud starea lor impecabilă și a infrastructurii... se înțelege. Metroul are 4 magistrale (linia roșie, galbenă, albastră și verde).

Costul unei călătorii cu mijlocul de transport e 1.5 eur, la care se adaugă o singură dată și plata cardului cu care validezi călătoria în valoare de 0.5 eur. Ulterior, cardul se reîncarcă de la automatele de bilete cu câți bani dorești. Automatele funcționează extrem de ușor și atâta timp cât știi ceva engleză, nu rămâi fără bilet. De preferat sunt monedele, bancnote mai mari de 20 nu acceptă. Am văzut că există și posibilitatea de a plăti la șofer, însă nu la toate mijloacele de transport. Magistralele la metrou se pot schimba fără probleme cu același bilet, atâta timp cât nu depășești 60 de minute. Și nu depășești... la ce viteză au... 😀. A, și circulă până la ora 01.00. Foarte important, fiecare persoană trebuie să aibă cardul său!

Aterizând și decolând noaptea, planul era să ne luăm 2 carduri cu 2 călătorii pt a le utiliza strict pe drumurile de la/către aeroport (0.5 card + 3 eur/ 2 călătorii x 2 =7 eur) iar în celelalte 3 zile am optat pt LISBOA CARD de 72 de ore, cost 42 de EUR, și bine am făcut.

Cardul l-am achiziționat de la centrul de informare turistică de pe malul râului Tajo, lângă Praca do Comercio (probabil cea mai renumită și frumoasă piață a Lisabonei, și cam la 10 minute de mers pe jos față de cazarea noastră). Acest card te transformă într-un mic zeu, deoarece îți permite accesul gratuit la o căruță de muzee și discount de până la 50 % la altele, dar și transport gratuit pe toaaate mijloacele de transport. Bine bine... gratuit... că sună mai bine 😅... adică... toate astea la 42 de euro în 3 zile. Termenul cardului curge din momentul primei validări., iar pe el trebuie să-ți treci numele și data... nu că ar verifica cineva... 🙃 dar astea sunt cerințele. La fiecare urcare într-un mijloc de transport cardul trebuie validat. Cardul chiar merită! După primele 2 zile, socotisem în mare că aș fi cheltuit undeva la 65 de euro fără el, așa că în a 3 a zi nu am mai ținut nicio socoteală. Eram clar în avantaj...

Singurul eveniment mai neplăcut l-am avut la... automatele de bilete... Am introdus banii pt 2 carduri și ne-o emis doar unul, drept pt care am mai executat o dată operațiunea cu alți 3.5 EUR, și Lisabona părea că nu-i prea place nevestimii la ce strâmbături și-o luat automatul de la ea... 🤣... dar nu o durat decât puțin starea asta... Eh... mai dau și alea rateuri... 😃. Așa că... faceți pe rând totul mai bine. La metrou nu ai cum să te pierzi nici măcar când schimbi magistralele atâta timp cât citești și urmezi săgețile. Linia roșie e cea care vine la Aeroport, iar pt a ajunge în centru trebuie schimbată linia la a 9 a stație, la Alameda. De la Alameda se trece pe linia verde, care duce la Cais Do Sodre. Noi am ajuns în 50 de minute.

Da... Lisabona o devenit pt mine cea mai frumosao, superbao capitală pe care am văzut-o! 😃Sunt atâtea lucruri de văzut, de făcut, și la fiecare pas apare ceva ce îți ia ochii, mai ceva ca la Roma. Străduțele mici și înguste în rampă, o sumedenie de piețe, muzee, biserici, parcuri în care lumea stă tolănită la umbră și citește, luunga promenadă de pe malul râului Tajo, terasele de pe fiecare străduță, priveliștile de deasupra orașului din cartierul Alfama... și lista poate continua... totul de o frumusețe rarao 😀. Și da... uitase și soția mea de aia 3.5 euro extra, pe care ni luase automatul la sosire 😅.

Știm că am ratat mai multe lucruri dar suntem extrem de mulțumiți de ce am putut face/vedea în 4 zile. Astfel, am bifat următoarele:

-Plimbarea cu vestitul tramvai 28- prin cartierul Alfama si Bairo Alto (o călătorie costă 3 euro, dar cu LISBOA CARD... v-am zis... ești un mic zeu... :) nu se mai plătește) Și nu ne-am plimbat doar o dată... am pierdut numărul de câte ori am făcut-o😀. Și da... chiar se pot atinge clădirile din mers, atât de aproape circulă de clădiri. 😀. Cel mai bine e să fie luat de la cap de linie, de la Martim Moniz și stat în el până în celălalt cap de linie. Călătoria asta durează aproximativ 45 de minute și e mirifică. Se poate vedea toot cartierul Alfama în toată splendoarea sa.

-Liftul Santa Justa- o urcare costă 5 sau 6 euro... din nou... LISBOA CARD... zeu... 😃... O dată ce urci, priveliștea asupra orașului e fantastică.

-Mânăstirile Jeronimos- din câte am auzit intrarea costă în jur de 10 euro... noi din nou zei 😀. Absolut superbe clădirile, curtea interioară, biserica. Am stat în jur de o oră admirând și făcând poze.

-Muzeul Mașinilor- Intrarea costă 6 euro parcă... dar... zeii nu plătesc 😀. E de fapt un muzeu al... caleștilor, din cele mai vechi timpuri până la... mașini. Jumătate de oră am petrecut și aici.

-Muzeul echipei de fotbal Sporting Lisabona- aici am fost doar... semizei 😀. Cardul ne oferea o reducere de 40%, așa că am mai plătit doar 17 euro pt a ne bucura de turul stadionului Sporting și al muzeului. Două ore petrecute senzațional. Până și soția nemicrobistă o rămas cu gura căscată.

-Lisboa story center- E un muzeu al istoriei orașului Lisabona, foarte foarte fain. Intrarea nu știu cât costă... Din nou ne-o ajutat cardul și am petrecut 45 de minute acolo.

-Muzeul Azulejos- ... fiind zeu... nu știu cât costă intrarea 😀. Am petrecut 45 de minute și acolo vizualizând toate acele mozaicuri și bucăți de faianță colorată. E frumos, dar nu e pt oricine... am văzut și oameni destul de plictisiți.

-Turnul din Belem- și aici am fi fost zei, doar că turnul era închis din cauza... a știm noi ce 😶. Da, frumos, frumos, frumos și turnul, parcul de lângă turn, malul răului Tajo... superb.

-Cascais, orașul în care a locuit și Mircea Eliade- La Cascais se ajunge cu trenul din gara Cais do Sodre. Se merge până la capăt de linie și călătoria durează aproape 40 de minute. Biletul nostru... LISBOA CARD. Cascais e un orășel tare frumos cu străduțe la fel de mici și înguste iar casa lui Eliade e la 5 minute de mers din gară. Sunt aici și câteva plaje unde am avut plăcerea de a îngheța în apa oceanului 😂.

-Boca do inferno- La boca do Inferno se ajunge din Cascais. La 2 minute față de gară e stația de autobuz M27 care duce exaaact până la Boca do inferno iar călătoria durează 20 de minute. Aici biletul costă 2 euro de persoană și... e valabil toată ziua... pe toate autobuzele M. 😀. Spectacolul naturii e fabulos acolo, doar că nu am prea dat de... infern... 😇... oceanul era tare calm și apa mângâia stânca doar... Probabil suntem noi oameni prea buni și nu trebuie să vedem infernul 😂!

-Cabo da Roca- Trebuia să ajungem și în cel mai vestic punct al Europei dacă tot eram așa aproape. Se ajunge tot din Cascais, cu autobuzul 403 și se ia din stația de autobuze din spatele gării, iar biletul costă 3.6 euro de persoană. Călătoria durează cam 40 de minute si peisajele sunt wow. Sintra era tot în zonă, despre care auzisem că e foarte frumoasă... dar... nah... 4 zile... blueair... 😡.

-Funicularul Bica- L-am încercat și pe el, 3 Euro urcarea dar... LISBOA CARD... Șțiți povestea! 😀Aici o fost singura dată în 4 zile când am auzit...românește. 😀. Urcarea durează maxim 2 minute.

-Feira da Ladra- am prins și târgul de vechituri și nu numai, care se desfășoară marțea și sâmbăta în cartierul Alfama. Am putut negocia și nu prea 😀... O dată ne-o ieșit... o dată nu 😀!

-Strada roz- Nici nu aveam cum să ratăm strada asta pt că era la 20 de metri de cazarea noastră. Ziua e anostă aș zice... o străduță roz cu umbrele colorate deasupra, unde se mai pozează oamenii, dar seara... devine neîncăpătoare... păi da... nu seara ies și... monștrii? 😀 Mai apar din când în când oameni care ar vrea să îți vândă ceva de fumat... dar sunt inofensivi... poliția patrulează zona și nu se întamplă nimic.

Și da... ce mâncare bunăăăă au portughezii aștia... ioi!!! Și da... am mâncat și cu 8 euro... dar și cu 55... te descurci cam cu orice buget! Se zice că au 365 de rețete cu Bacalhau, adică cod... așa că am încercat produsul lor cel mai cel... Bacalhau com grao, adică cu năut... Bună combinația, chiar bună, dar cred că eu am prins ziua în care nu prea au acordat atenție peștelui. Nu pot să spun că m-o dat pe spate. Dar nu știu cum se face că niciodată nu nimerim din proprie inițiativă bunătățile pe care le vedem la oameni pe masă, ci doar dacă întrebăm efectiv ce au... 😅.

Alt produs cu care se mândresc ei e Caldo verde, un soi de supă cremă de cartofi cu verdeață și... cârnați. Delicioasă!!! N-aș fi zis... ! Caracatiță... ioi... atât de fragedă... se topea în gură... cea mai bună caracatiță ever!!! Bifana... paradis pe cerul gurii... e o banală carne de porc fiartă într-un sos și se mănâncă cu muștar și sos Piri Piri, întro chiflă. Se găsește cam peste tot și e și sățioasă... și ieftină. În jur de 2 euro.

Am mai încercat și Aroz de Tamboril. Ne-am trezit cu o oală plină ochi cu orez și fructe de mare. Nu arăta ea prea bine, dar gustul... ioi... Ne-am luptat cu ea și... am terminat o oală de mâncare 😅. Nu știu dacă pot să spun când au fost papilele noastre gustative cel mai fericite pt că au fost cam... tot timpul în Lisabona. Am încercat chiar și o cantină unde am dat doar peste localnici. Cantina das Freiras. Cu 14 euro total, am mâncat amândoi un fel de mâncare consistent și o cafea. Nimic de zis spectaculos. Cantină. Pus stomac la punct și atât😀

Am mâncat chiar și la niște indieni... senzație... ei chiar știu ce să facă cu curry-ul spre deosebire de noi! Momentul dulce și suprem: Pasteis de nata. Cel mai bun desert pe care l-am încercat vreodată. E un foietaj umplut cu cremă de galbenuș, vanilie și scorțișoară. Doamne ferește... mă apucă tremuratul! Preț: 1.1 eur bucata! Sunt și la Lidl la noi... dar dacă apucă vreun portughez să guste așa blasfemie îl bate direct pe patiser! Acum... sunt 2 locuri care se bat pe supremația Pasteisului. E Manteigaria și Pasteis de Belem. Noi le preferăm pe cele de la Manteigaria. Cele de la Belem au foietajul prea uscat, nu mai e crocant, deja e fărâmicios.

N-am uitat de băuturăăă😋... vin de Porto... se știe... paradis! Și mai au încă un paradis... Ginjinha. Adică o vișinată mai pt toți așa... Sunt cârciumioare care doar asta vând. E 1.4 Eur păhărelul care include și 2 3 vișine scăldate în licoarea aia magică. Afară sunt 4- 5 mese înalte unde oamenii vin, beau și pleacă. No... ardelenii... au cam uitat sa plece de acolo... și nu o dată... 🤣Efectiv ne-am lipit de acel local și la propriu și la figurat întrucât pe jos e plin de ginjinha (ce risipăăă) pt că pahărelele sunt umplute până dau pe afară și vrei nu vrei, până la masă dai pe afară... Zi de zi aveam abonament la acea cârciumă, pe numele ei Ginjinha sem Rival... într-adevăr... fără rival!

Am reținut numele a două restaurante doar, Meredinha do Arco și Fama D Alfama. Ei bine, la Fama o fost unul din momentele alea care îți fac pielea de găină... sangria... caracatiță... și piesa de rezistență... muzică Live, Fado. Absolut minunat. La un moment dat rămăsesem doar noi în restaurant și credeam că ultimul recital nu va mai avea loc, însă... oamenii au revenit pe scenă și îi aveam doar pt noi. Nu știu dacă am fi putut avea o aniversare a căsătoriei de 5 ani mai frumoasă😀... și de fapt... s-o mai întâmplat ceva și mai frumos. La final i-am felicitat pt prestația minunată, le-am și spus ce sărbătorim... și... ne-au cântat și la mulți ani 🤩!

Lisabona e... minunată! Cu riscul de mă repeta... la orice pas dai de frumos. La un moment dat mergeam cu metroul, și când ni se năzărea, ieșeam afară să vedem peste ce mai dăm. Așa am dat de fântâna Alameda și parcul de acolo. Superb!

Lisabona are un grad de vaccinare de 85%. Chiar și așa, cu mâna pe inima spun că nu am văzut nici măcar un om să poarte masca sub barbă sau sub nas, fie el bătrân sau tânăr. O singură dată s-o întâmplat în autobuz ca o tânără să aibă masca sub nas, iar șoferul i-o atras atenția asupra acestui lucru, apoi și-o pus masca frumos pe nas chiar dacă i-o spus șoferului că are probleme de respirație. Dar... civilizat totul!

Episodul Lisabona ne-o costat cu totul 4600 de lei incluzând aici și drumul de la Sibiu la București și parcarea bolidului.

Greu de tot să aleg poze pt a pune aici... din 2GB... 😅.

Plecam cu inima țăndări din Lisabona... pt a ne continua aventura în Bulgaria. 😕Țara cu cea mai mică rată a vaccinării din Europa... oare cum am nimerit de la o extremă la alta?

N-am respectat ordinea... și articolul din Bulgaria există deja aici... dar... e bine că a fost totul... mai mult decât bine 😂...

Mda... cât de în urmă suntem cu toate față de Vest...

Sper să mai ajungem pe la Lisabona...

😍

selectat ca MiniGhid AmFostAcolo

[fb]
---
Trimis de alex1987sb in 05.10.21 00:52:50
Validat / Publicat: 05.10.21 07:30:24
VIZUALIZĂRI: 2469INFO ADIȚIONALE
  • A fost prima sa vizită/vacanță în PORTUGALIA
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
7 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alex1987sb); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P03 Fântâna Alameda
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 29000 PMA (din 31 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

7 ecouri scrise, până acum

webmasterscris / TELEFON [05.10.21 07:44:59] »

Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

Flaviuscris / TELEFON [05.10.21 09:00:28] »

No, așa, ca de la ardelean la ardelean... o fo' tare fain riviuu!

Oare de ce zic unii că noi, ardelenii, nu avem simțul umorului? 😀

crismisscris / TELEFON [05.10.21 09:18:25] »

Ioi, mă Alex, mă, ce-mi făcuși tu mie?!... Mă răscoliși toată, cu vorbele și cu pozele tale!... Întâi cu Veliko, acu' cu Lisboa, perla-perlelor! (Nu-s olteancă, mă mai prostesc și io!)

Mda, frumos! Am fost la Lisabona acum ani buni, pe vremea aia nici nu era zbor direct din București, la întoarcere am dormit (vorba vine) pe o bancă în aeroport, în Malpensa... Am stat o săptămână, dar, fiind copiii micuți, altele erau prioritățile, de exemplu să ne congelălm picioarele în ocean ... În fine, nu zic, am vizitat multe, dar am și ratat multe. Încă de atunci am zis că ne-om mai întoarce, dar uite că până acum încă n-a fost să fie (ce-o fi cu noi, că peste tot ne place, peste tot dorim să revenim?!). Ba, la un moment dat mi se pusese pata rău cu Faro și nu știu ce insulița de pe-aproape, cât pe ce să se concretizeze!... Ei bine, încă nu. Da' și când o fi!...

Cât despre povestea cu vaccinarea... Of, nu mai pune sare pe rană! Uitându-mă în jur, am ajuns la concluzia că trăiesc într-o bulă din ce în ce mai mică. Într-un fel, sunt din ce în ce mai bazată, deși mă străduiesc să lupt în continuare - cel mai mare dușman: prostia și prejudecățile. Greu... Nu ne văd bine deloc; și mi se tot spune (a) că-s optimistă incurabilă... Voi sunteți tineri, mai aveți timp să plecați să trăiți într-o țară normală.

Ca să nu uit: Felicitări pentru aniversare, la cât mai multe!

... Și mai scrie, m-am abonat să te citesc! Hai, să auzim de bine!

alex1987sbscris / TELEFON [05.10.21 11:46:04] »

@Flaviu: Mulțam! ✌

Tulaai... păi există așa anomalie? 🤣... probabil acei oameni au întâlnit doar excepțiile... 😁... ghinionu' lor...

alex1987sbscris / TELEFON [05.10.21 12:07:42] »

@crismis: Așa... și Faro îl aveam pe listă... 🤦‍♂️...

Aș fi zis că e doar un clișeu asta cu reîntorsu' în locurile care ne-au fascinat, daar suntem pe cale de a sparge mitul dacă ajută DoamneDoamne 😅. Așa că în cel mult 2 luni ar cam trebui să am un review străinez din nou 🤣. Cel mai important factor de decizie știm care e... 🤬... am și obosit să mai vb de subiectu ăsta... e ca lupta cu morile de vânt la nivelul țării noastre la ce inepții auzim zilnic...

Ai spus o frază pe care când o va vedea soția mea mă va trage de mânecă și va spune "Veeezi? ... hai odată"... da ' nu spun care 🙃...

Mulțumesc de urare! Sănătate și vouă, să auzim de bine! 🙂

irinad [05.10.21 19:50:27] »

Mă bucur că şi vouă v-a plăcut Lisabona cel puţin la fel de mult cât ne-a încântat şi pe noi! Parcă mă văd pe mine şi pe soţul meu în cele mai multe locuri pomenite de tine în articol, locuri pe care le-am lăudat şi eu la rândul meu. Şi când te gândeşti că şi noi aveam de sărbătorit un eveniment important, parcă mai tare aduce vacanţa noastră cu cea a voastră. Însă, observ că regulile s-au mai îndulcit ceva faţă de anul trecut, de pildă fado nu se cânta atunci pe nicăieri, acum v-aţi putut bucura de simbolul portughez. Acesta ar fi doar unul dintre motivele pentru care ne dorim să revenim în Lisabona, nemaivorbind de atâtea lucruri care care ne-au rămas de făcut sau obiective de văzut. Cine ştie, poate într-o zi se va întâmpla, ceea ce vă doresc şi vouă!

alex1987sbscris / TELEFON [06.10.21 09:04:45] »

@irinad: revenirea... chiar și numai pt o cină în compania unei formații de Fado... merită... cu vârf și îndesat! 🙂✌

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
4 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
alex1987sb, crismis, Flaviu, irinad
Alte impresii din această RUBRICĂ:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2022 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.079968214035 sec
ecranul dvs: 1 x 1