ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 17.12.2020
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Targoviste
ÎNSCRIS: 23.01.12
STATUS: PREMIUM
DATE SEJUR
NOV-2019
DURATA: 4 nopți
Prieteni
PREȚ SEJUR 400
incl. cost transp. (cu auto propriu)
TIP CAM: DblStd
REGIM MASĂ MD
Raport PREȚ/CALITATE: REZONABIL
"ECHIPA" A INCLUS:
6 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
60.00%
Către satisfăcător
CAZARE [camere etc]:
70.00%
Satisfăcător
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
60.00%
Către satisfăcător
CADRUL NATURAL:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢ. / RELAXARE:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE REZULTATĂ
75.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL NU ar recomanda
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 31 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

Iceberg Hotel4

încărcat de pe telefon!
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă; — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

De 4 ori la Iceberg Hotel în perioade diferite ale anului

TIPĂREȘTE

Shake Iceberg 4 în 1🥤🍹🍸:

încep cu finalul: e greu să mă pronunț clar cu privire la recomandarea sau nu a acestui hotel. Am înclinat spre a nu recomanda locația chiar dacă poate eu am avut noroc de niste plusuri/ bonusuri.

Să începem: cred că prima dată am ajuns la Iceberg în 2017,6 persoane, prieteni dornici de pârtiile din Borovtes. Eu mai fusesem în stațiune, domeniul schiabil mi-a plăcut așa ca am migrat de la Bansko în cea mai veche stațiune de schi din Bg. Nu a fost greu să-i conving si pe restul sa încerce alte pârtii din moment ce Bansko este deja suprapopulat...

Singura probl. era prețul cazării. Cum nu toți aveau buget pt. Rila (poate voi face un review separat despre el), ne-am asumat o distanță mai mare pâna la partii pt. un preț mult mai mic. În teorie Rila ca si Iceberg au 4 stele, însă în realitate diferența este ca între Opel & Bentley, asta ca să nu mai supăr talibanii brandului național, sper că nici posesorii de Opel sa nu se simtă ofuscați😇 (Ambele au 4 roți adică stele, în ambele stai (conduci / ești cazat), ambele îsi ating scopul pt. care au fost create dar în ce fel- siguranță, eficiență, confort- mă refer la hoteluri nu mașini🙂- diferența este maaare).

Revin: de atunci am mai fost de cel puțin 3 ori, am sărbătorit un Revelion la restaurantul hotelului, am fost si în extrasezon, deci cred că pot emite păreri pertinente despre locație.

Review-ul va fi din acest moment per ansamblul celor 4 vizite, comparativ cu plusuri & minusuri în fc. de perioadă, etc nu doar cu privire la prima experiență.

Prima impresie a fost ok din moment ce am decis să revin, însă nu pot judeca 100% obiectiv situația pt. că 1 familie cu copii de ex. are alte asteptări de la o cazare față de 6 tineri veniți cu chef de schiat ziua, seara luat cina în oraș iar noaptea distracție.

Am citit celălalt review la hotel (vezi impresii) si admit că dacă nici eu nu găseam parcare gratuit la hotel, aveam camerele neîncălzite, etc dădeam foc hotelului la propriu (6 romanian devils😈 set the hotel on fire 🚀🌋 while atempting to heat up the cold, not heated rooms💥).

Back to my point of view:

Amplasarea locației: la intrarea în stațiune, pe soseaua principală, partea stângă. Da, vis-a-vis este o parcare dar pe care spre norocul meu nu am avut parte sa o folosesc: de fiecare dată am gasit locuri de parcare in parcarea proprie hotelui (au o barieră, un pazic lângă care-ti dă un nr. de ordine, etc în caz că pleci cu mașina si revii târziu ca să o poti reparca (prezinți la recepție respectivul bilețel si ți se deschide bariera chiar si la 3 noaptea).

Până aici totul ok, chiar civilizat.

Distanța pâna la pârtii: depinde de mers, cu ce esti încălțat. Concret: noi ne echipam in sala special amenajată de la parterul hotelului pt. schiat/snowboard iar cei cu clăparii de schi faceau 15 minute până la teleski-uri sau gondolă. Eu cu bootsi (pt. snowboard), cineva în bocanci sau ceva comod (anotimpurile uscate) o parcurge mai repede. Cert este ca dimineața nu e mare probl. drumul, însă după 1 zi de partii la ora 17 lucrurile se schimbă... 🥵

Dacă nu vă deranjează 10 min. de mers pe jos, go for it.

Recepționerele sunt niște amețite, confirm nepăsarea care le domină existența. Excepție a facut ultima dată o tipă care se numea Radoslava parcă si evident văzând ca mă cheamă Radu a schițat un zambet (de care evident că m-am agățat si am dat-o pe brazdă😊🤫).

Camerele: mai degrabă de 3 stele (marime, condiții, baie, mărime balcon, etc) = cu hotel Arena (Samokov, stiu- alt review separat😉). Voi posta poze dar nu din camerele duble unde am stat de 3 ori ci din apart. în care am stat chiar anul trecut 8-11 noiembrie 2019. Cum am ajuns la apart. voi relata mai tarziu...

Că veni vb. de comparația cu Arena (de ce fix Arena? Pt. ca este în Samokov deci practic intr-o locație inferioară Borovets-ului, are 3 stele nu presupuse 4/ Iceberg):

1: masa: mic dejunul oarecum similar la ambele hoteluri. Da, în perioada de dinainte de Revelion cu hotelul plin de englezi mancarea era variată, platourile aprovizionate non-stop, bucătarul șef iesea sa se asigure că turistii sunt mulțumiți de ce manancă, etc. Dar asta iar nu este o regulă iar un hotel care se respectă nu serveste mâncare în fc. de nr. si naționalitatea turistilor. Per ansamblu, nota 7. La sala de mese se află o blondă de 45-50 ani care pare pusă acolo sa streseze clienții. Ce nu a anticipat ea este posibilitatea ca la un moment dat sa dea peste 1 turist, român sa zicem (pură coicidență🙃😉), care nu se lasă timorat de gesturile si nesimțirea ei, dimpotrivă: are grijă sa îi ofere acelasi tratament pe care ea l-a oferit altora, ba chiar mai mult decât atât. Dacă vreti detalii, let me know si se rezolvă.

2: Spa: nota 7. Este 99% ca cea de la Kaphouse hotel (3 stele Bansko). Insa ce am citit si chiar nu am întalnit: sauna era gratis (în toate cele 4 dăți când am fost acolo), nu contracost (10 leva parcă scria în celălalt review).

Insă comparativ cu Arena🏊‍♀️🏊‍♂️🏊‍♀️🏊‍♂️🏊‍♀️ piscina e un lighean cu apă 🏊‍♂️🤏iar 1 saună uscată față de 3 saune diferite + 2 dușuri, 1 duș tropical forest cu diferite culori/cromatica se schimbă în fc. de tipul de picături, cu muzică aferentă, etc (💦).

1 jacuzi Iceberg / 2 jacuzi Arena (unul lângă piscina semiolimpică & celălalt separat, închis, în zona de spa contracost- voi detalia la reviewul pt. hotelul Arena)

Tenisul de masă "oficial" este contracost, dar dacă chiar vrei, poți juca gratis. Pt. detalii anunțati-mă. Nu vreau sa deviez prea mult, mai sunt multe aspecte de analizat:

3: Curătenia in camere: îmi amintesc clar doar ultima dată când am fost si a fost ok dar nu mai stiu de ex. de câte ori a fost schimbată lenjeria sau prosoapele.

4: Parcarea: infimă la Iceberg (aprox. 30 locuri) față de Arena care este înconjurată 360° de parcare.

5: Oricum marimea hotelurilor nu suportă nici o comparație (Iceberg mai mic).

Gata cu comparațiile.

Masa de Revelion: intr-unul din ani am sarbatorit acolo "trecerea dintre ani" (ce exprimare de lemn🤣): s-au eliminat usile de sticlă care despart receptia de restaurant si s-au însirat mese ca la nuntă. Meniu ok, ca la orice restaurant din Bg., cost aprox. 60-70e/pers.

Au venit pe parcursul nopții formații de muzică, dansuri populare, etc ca sa întrețină atmosfera. S-a cântat, dansat, a fost o atmosferă ok. Nota 8,5.

Penultima dată (nov. 2019) când am ajuns acolo am avut parte de o surpriză placută: cand am transmit ora sosirii sm menționat motivul sejurului (o aniversare🎂🍰🍪. Drept urmare am fost cazați într-un apartament cu living unit cu o chicinetă, 2 dormitoare + baie mare🥂🍾.

Draguț din partea lor însă detaliile aratau clar lipsa de implicare în intreținerea hotelului. Nu sunt genul să postez poze cu clanțe rupte, etc dar acolo erau prezente multe detalii care ar putea deranja. De ex. într-unul din dormitoare, ușa care dădea spre balcon efectiv nu se mai putea inchide ermetic deoarece chederul era facut praf (dezlipit si rupt) iar clanța smulsă, atârna pur si simplu în asteptarea... vreunui incendiu (🤔🤫😉).

Baia era pătrată din câte-mi aduc aminte oarecum dublă față de cea aferentă unei camere duble.

Am mâncat si cina acolo intr-o seară cand a fost f. frig, eram obositi, etc. Suplimentul pt. cină are un preț modic (îl gasiti sigur pe siteurile de rezervări) si raportat la prețul platit a fost f. ok. Practic 2 pers. manancă 2 feluri mâncare + deserturi la 1/2 din prețul din stațiune de pe la taverne.

Îmi aduc aminte că aveau paste în diferite variante (inclusiv fără carne pt. vegetarieni), carne de pui, peste, porc (nu am văzut vită) cu garnituri de la piure de cartofi, frenchfrize, mazăre, ghiveciul lor tradițional cu legume si multe vinete care este bun peste tot, salate, murăturile lor (bune- logic), etc. Deserturile destul de variate inclusiv clatite facute pe loc, deci nu doar gunoaie viu colorate🍥🍤🍣🍡 cu același gust insipid si dubios. Mai aveau ceva profuse de patiserie servite, etc per total cina mi s-a părut mult mai completă decât micul dejun. Nota 8,5. 9 primeste de ex. Festa (5 stele de langă Rila- după Rila, în dreptul ultimei partii din stanga cum te uiți la partiile de acolo sau Kempiski /Bansko, dar si la astea e cu cântec pt. că nu sunt constante niste chestii).

Ca fapt divers: 9,5 primesc din partea mea anumite taverne din Bg. cu mancare tradițională care intr-adevăr este supergustoasă (au scris pe site destui despre bucătaria bulgărească-yummy, tasty).

Ceva inedit: hotelul are la subsol un club de noapte. Intr-o seară, venind din oraș cu amicii mei (relatez din ultima mea venire din 23-27 ian. 2020), am hotătât să vedem ce program aveau in acea seară (erau niste afise cu un dj., etc). Clubul este ok, nu este o bombă de 10/10 metri. Am ramas placut surprins de marimea lui si felul in care era amenajat. De afară nu banuiesti ca este atâta spatiu după ce cobori niste scări... Anyway: nota 9,5. Why?

Păi nu compar cu cluburile vestite de prin lumea asta pe unde am dansat sau din resorturile imense, etc. Judec contextual locația si comparativ cu micile taverne din Borovets sau alte tentative de "club/ disco", etc este unul f. oK.

Il recomand dacă sunteți genul de petrecareți, păsari de noapte, aveți vreodată insomnii, vreți să cunoasteti oameni noi (este frecventat de clienți care vin din exteriorul hotelului- parcarea era absolut plină de masini)

Dacă cineva ar fi vrut să isi scoată masina parcată ar fi fost f. greu, pt. că: Iceberg are o parcare în semicerc, pe 1/2 din jurul hotelului. Acest "stemicerc" este clar delimitat si acoperit si este dispus pe exteriorului cercului imaginar. Intre masinile parcate pe exteriorul cercului/perimetrului (ale clienților hotelului) si hotelul propriu zis este o suprafață care în nopțile cu clubul deschis este 100% plină.

Disclaimer- printre alte ocupații & pasiuni, vă spun că sunt dansator acrobat & coregraf. Pt. mine această pasiune (hobby) a fost poarta mea de iesire către locații la care în adolescență si tinerețe (20-30ani) nu puteam decât visa.

Cum? M-am antrenat enorm, am participat la concursuri, preselectii si am reusit (după ce am castigat titlul de campion național) să imi iau diploma de coregraf (29 stiluri de dans, etc). Initial am fost un simplu animator în cluburi si resorturi din Antalya, Belek, Kemer, vase croazieră pt. ca ulterior sa fiu seful echipelor de animație iar în final coregraf pt. acestea.

Am văzut locații de vis, am petrecut luni de zile in resorturi de 5 stele unde turistul este în centrul atenției si el trebuie făcut sa se simtă special. Sunt sigur că mulți dintre voi ati avut parte de sejururi in resorturi in care ziua era program de miscare, animație la piscină, se organizau jocuri tematice, dimineața pe plajă, iar seara la amfiteatrul propriu. Unul din acei acrobați a fost subsemnatul🤸‍♂️🤸‍♀️.

Deși în prezent nu mai fac performanță, nu va imaginați că... deloc: mă mențin in 85% din potențialul maxim. Odată intrati in club, ni s-a oferit o masă (fără extracharge- platim strict ce consumăm).

Prima mea senzatie este de supraplin, nu vă imaginați că abia astept sa ajung intr-un club ca sa ma zbănțui. Dimpotrivă. Dacă oricare dintre voi ar trebui să facă in timpul liber ce a facut cu program zilnic ar mai avea chef? Eu am dansat din placere pt. inceput, dar din momentul în care am ajuns să fac asta în mod organizat, pe diferite stiluri de dans, indiferent daca aveam sau nu chef, zi sau noapte, lucrurile se schimbă radical. Stiti câti coregrafi sau dansatori celebri ajung la nunți si nu se misca de pe scaun? Raspunsul este mai sus: li și mi s-a luat de atâta dans. ❤ dansul (anumite stiluri de dans) dar în acelasi timp... 🖤💔

Am dansat si 6 ore/ noapte timp de 5 luni, etc. Apoi plecam pe un vas de croazieră unde pregateam coregrafii pt. diferiți dansatori. Si tot așa...

Alt argument pt. reținerea asta: sa presupunem ca dvs. sunteti o cântareață cu acte în regulă, care face bani din asta, are ore de canto pt. intretinerea vocii, etc. Credeti ca dacă ajungeți la un party cu karaoke veti lua/acapara microfonul? Nu, veți sta cuminte în banca dvs., si veți lăsa pe diletanții doritori sa "cânte" atât cat pot ei la microfon. Nici nu e indicat sa cantați intre pers. care nu prea stiu. Ori le veti complexa, ori veti atrage invidie si barfe, etc. Natura umană este f.complexă (adică perversă) si naste emoții f. ciudate. Ce altuia îi trezeste interes, pe altul îl lasă indiferent sau îi repungnă. Ce unuia îi starneste respectul, sigur altuia îi va trezi invidie sau mai stiu eu ce.

Gata, sorry, revin iar: deci eu chiar nu intrasem acolo cu ganduri "mărețe" de...

Si totusi, lumea este f. mică. Oamenii m-au facut sa ma simt binevenit, ca acasă. Nu detaliez contextul decat daca veti dori ulterior...

Asa că am căzut de acord sa urc pe scena de sus (ceva circular situat mai sus decat ringul de dans, barul si canapelele) si să "animez" atmosfera cu 2 condiții: free drinks for my friends (🍸🍹🍺🍻🥂🥃🥤) & I' ll choose my music. Am stabilit cu dj. -ul cam ce fel de muzică sa pună & " the rest is history".

Toată lumea din club s-a simțit super, am reusit sa dezinhibez toată clientela care a fost plăcut impresionată de "the special guest from Romania".

Am si niste clipuri cu filmari din club din acea seară, dacă admin. este de acord le uploadez. Noaptea a fost foarte frumoasă intr-o voie bună si optimism general. Pers. de toate vârstele au dansat până dimineața.

Concluzie finală: experiențele mele la Iceberg au fost in mare parte placute dar trebuiesc judecate contextual. Realizez ca nu toată lumea are energia mea, optimismul si dorința de a marca fiecare iesire, experiență în asa fel incat rezultatul final sa fie unul +. Eu am deja în sânge anumite lucruri, comportanentul meu este unul specific unei pers. care caută în orice situatie o modalitate sa o facă pozitivă. Asta m-a ajutat si în viață foarte mult. Insa realizez ca nu toti sunt asa: chiar fratele meu este un introvertit si vesnic neadaptat, nemulțumit si blazat, etc.

Referitor la acest hotel, privind obiectiv situația, nu îl recomand raportat la oferta din zonă, facilitați, pozitia față de centrul stațiunii/pârtii, atitudinea personalului, etc.

Numai bine tuturor.


despre SERVICII

Cu mici excepții "indolența & indiferența" caracterizează cel mai bine personalul.


despre CAMERE & COND. CAZARE

Camerele duble sunt apropiate mai degrabă de ale unui hotel de 3 stele.


GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)

Depinde mult de sezon: dacă hotelul este plin atunci mancarea este ok, altfel... 😏


LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI

Priveliștea din balconul hotelului depinde de etaj, distanța față de centrul stațiunii este destul de mare.


despre DISTRACȚIE & RELAXARE

La demisol au club de noapte unde m-am simțit foarte bine🥳


---
Trimis de DB-01-VIN in 17.12.20 10:56:05
Validat / Publicat: 17.12.20 18:43:48
VIZUALIZĂRI: 689INFO ADIȚIONALE
 • Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Borovets, Bansko, Pamporovo, Razlog, Sapareva Bania, Samokov, Plovdiv, Ruse, etc.
 • Alte destinații turistice prin care a fost: Europa
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
12 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (DB-01-VIN); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P12 Picture taken in the elevator.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 27299 PMA (din 21 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 31.50 EUR pe cameră
 • INFO: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată

 • ECOURI la acest review

  12 ecouri scrise, până acum

  webmasterX [17.12.20 11:18:53] »

  @DB-01-VIN:  Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 02129&hid=18046.

  Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.

  -​

  ​Cea mai recentă vizită e din 2017?  

  DB-01-VINscris / TELEFON [17.12.20 11:36:15] »

  @webmasterX:  Am scris în grabă in timp ce conduceam reviewul, acum îl editez cu de toate😉.

  webmasterX [17.12.20 18:41:20] »

  Am modificat perioada sejur în „NOV-2019” = data pozelor

  Dacă o lăsam pe 2017, programul publica rev-ul „FĂRĂ PMA (mai vechi de 3 ani)”, era aiurea

  DB-01-VINscris / TELEFON [17.12.20 18:55:46] »

  @webmasterX:  Ok, înteleg mutarea perioadei. Vizitele au fost cronologic intre 2017 (6 persoane), 2018,2019 si ianuarie 2020 (4 pers.).  

  webmaster [17.12.20 19:17:25] »

  Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

  — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

  — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.

  Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  ===

  Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs invitației de a scrie propriul set de impresii din această vacanță.​​

  DB-01-VINscris / TELEFON [17.12.20 19:36:37] »

  @webmaster:  Cu plăcere. Am gasit 2 clipuri din clubul hotelului. Le postez pe linkul lasat de tine mai sus😉. Nu sunt wow, ideea filmarii i-a venit prietenului meu Leo târziu, spre final, dar ca entertainment & pt. a-si face doritorii o părere despre interiorul clubului merg... Party people🥳

  krisstinnascris / TELEFON [17.12.20 22:08:43] »

  @DB-01-VIN:  Măi omule! Deja am făcut ochii cât cepele, nu îmi venea să cred ce citesc ​​​​

  Eu nu sunt o persoană pretențioasa, ca și tine vreau și chiar profit de fiecare clipă pentru a mă distra și a gândi pozitiv. ​​

  Chiar dacă nu-i ok hotelul ăsta, pentru club chiar că aș da o fugă, îmi place să dansez și nu sunt dansatoare

  ​​Poate vii și la intalnirile AFA când s-or putea organiza, ne faci și noua niște coregrafii și ne înveți niște dansuri. Și nu glumesc deloc, membrii AFA sunt petrecăreți și super distractivi ​​

  Chiar azi mi-am făcut inventar la recuzita pentru petreceri, Doamne, ce poftă de distracție mi-ai făcut!!! ​​

  ​​Din păcate, anul acesta nu s-a putut ține petrecerea/întâlnirea AFA, iar ținuta mea nou-nouță pentru tematica petrecerii mi-a rămas mică, virusul mi-a strâmtat hainele și stările de urgență m-au îngrășat​​

  Eu îți mulțumesc pentru că te-ai ținut de cuvânt și ne-ai povestit, m-ai încântat cu amănunte... dansante ​​

  Bravo, felicitări!

  ​​

  DB-01-VINscris / TELEFON [17.12.20 22:32:10] »

  @krisstinna:  Mersi frumos pt. gândurile frumoase. La viitoarea întalnire AFA sper să ne cunoastem si sa dansăm până îți vor deveni mari/largi hainele!  

  ​Voi uploada clipuri maine din club, sper să îti placă. Da, contează mult contextul, firea fiecarei persoane, așteptările ei, felul de a trăi în general care se răsfrange asupra felului in care se distrează, relaxează, traieste in sejururile ei si astfel percepția poate fi foarte diferită de la una la alta.

  Seară frumoasă Cristina🤗​

  crismisscris / TELEFON [18.12.20 19:50:08] »

  @DB-01-VIN:  Hihihi, ce m-ai binedispus!... Într-o atari perioadă pe care (ne străduim s-) o traversăm, asta nu e puțin lucru, crede-mă!

  Eu aș sta în hotelul ăsta, nu m-ai speriat defel. Și eu sunt genul care caută mereu "frumosul în ce-a fost". Și totuși... Abia aștept povestea cu Arena!

  DB-01-VINscris / TELEFON [18.12.20 21:08:48] »

  @crismis:  Mă bucur că te-am facut să 🙂. Hotelul e ok ca preț & dacă se trece peste distanța față de centru/pârtii, atitudinea personalui😏, riscul de a nu găsi parcare (eu am trimis mail dinainte si mi-au răspuns că dacă ajung până la ora 12 am șanse să gasesc locuri libere - ceea ce am si făcut mereu/check in în jur de 10/11 dimineața) și mic dejunul care depinde de nr. turistilor cazați, alegerea poate fi una bună. Voi face review si la alte hoteluri din Borovets (Festa Winter Palace are prețuri bune pt. un hotel de 5 stele si mâncare mult mai ok decat Iceberg. A scris cineva un review despre Festa- subscriu inclusiv cu sticla de vin cadou dacă se serveste cina la restaurantul à la carte de la hotel🍷🥂) și din Samokov inclusiv Arena pe care chiar îl recomand.

  Numai bine. ​

  Dana2008scris / TELEFON [19.12.20 18:30:55] »

  @DB-01-VIN:  Bravo! Felicitări!

  Menține-ti tonusul, optimismul și voia bună. Te apreciez.

  ​​

  DB-01-VINscris / TELEFON [19.12.20 18:47:09] »

  @Dana2008:  Mulțumesc asemenea Dana🙂

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  2 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  crismis, DB-01-VIN
  Alte impresii din această RUBRICĂ:
  INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  AmFostAcolo recomandă găzduirea la ROHOST.COM
  pagină generată în 0.0542759895325 sec
  ecranul dvs: 1 x 1