ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 18.10.2020
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Târgoviște
ÎNSCRIS: 02.05.10
STATUS: TITAN
LUNA
JUN-2020
Cuplu
PREȚ cca 300
FĂRĂ transport
Raport PREȚ/CALITATE: EXCELENT
"ECHIPA" A INCLUS:
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ

NOTA MEDIE REZULTATĂ
100.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

Unde mâncăm? Taverne în zona Kavala

Poftiţi la masă, în Kavala!

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE URM de aici

La finalul seriei mele dedicate vacanței „kavaleze” , după ce v-am tot plimbat pe la plaje, prin toate ungherele Kavalei, pe la „bolovanii” antici de la Filippi, prin adâncurile din peștera Alistrati, era cazul să vă invit la masă ademenindu-vă cu bucate delicioase, așa cum numai grecii știu să facă!

Țin să menționez că anul acesta, la mijloc de iunie, în Kavala, la taverne am mâncat cel mai bine din ce îmi amintesc eu de câțiva ani încoace, și când spun „bine” mă refer la calitate, preț și cantitate, luate toate acestea în considerare. Un alt aspect important este că, dacă alte dăţi, la taverne erau băieţi sau fete angajaţi de te miri unde, din ce ţări, care invitau turiştii în graiuri de tot felul să treacă pragul localurilor, pentru prima dată am fost serviţi numai de ospătari greci.

În Kavala, ca mai peste tot în Grecia, tavernele și terasele abundă, fiind greu de stabilit la care să te hotărăști să rămâi la masă. Fireşte că le-am avut în vedere pe cele din zona portului, peninsula Panagia, în general, zona centrală, acolo de unde bate inima orașului. Am tras cu ochiul chiar pe tripadvisor pentru a ne hotărî cu care începem și apoi cu care să contiunăm😊, strângând o listă de localuri pe care să le avem în vizor. Acum să nu credeți că le-am luat pe toate la rând, că era imposibil, dar am experimentat o panoplie de câteva taverne, fixându-ne chiar și una preferată. Și în plus de atât, am încercat o gamă largă de preparate culinare așa cum nu mai făcuserăm de multă vreme.

Taverna Psaráki (Ψαράκι)

Adresă: Ethinikis Antistaseos str. 3, Kavala

Telefon: +302510211750

Website: https://www.facebook.com/PsarakiKavala/

La taverna asta am mers prima oară când am venit în centrul orașului, eram în prima zi, abia sosiserăm în Kavala și eram rupți de foame. Taverna are o poziție excelentă, în portul de yachturi și nu e chiar o tavernă de rând, ci mai degrabă una de soi. Psaráki. vine de la grecescul psaria (ψάρια) =pește și, din ce văzusem eu, meniul cuprinde o gamă largă aproape numai din pește și fructe de mare. De la masă, priveliștea spre peninsula Panagia în depărtare și frumoasele ambarcațiuni de clasă în proximitate, este uimitoare.

Desigur, de ceva timp ne era gândul numai la kalamari, așa că nu ne-a prea fost greu să comandăm: câte o porție de kalamari la care am primit câte un sos de usturoi, skordalia, o porție de supă de pește pe care am sheruit-o și vin alb, sec care să alunece bine după fructele de mare. Serviciul bun, prompt, preparate gustoase, fără însă să ne dea pe spate, cam așa s. -ar putea descrie pe scurt experiența la Psaráki. Cât despre nota de plată, n-aș zice că a fost prea mare: 30,70 €, odată cu aceasta au venit şi câteva cubuleţe de pepene galben din partea casei. Măsurile pentru evitarea răspândirii covid existau, deși eram la început, imediat după deschiderea sezonului turistic, și parcă toate erau luate timid.

Recomand Psaráki, ne propuseserăm şi noi să mai revenim, dar n-a mai fost să fie!

To Araliki

Adresă: peninsula Panagia, str. Th. Poulidou, nr. 33, Kavala

Telefon: +30 69 8471 8521

După ce am urcat în peninsula Panagia, chiar din cea de-a doau zi a vacanţei, ne-am lămurit că Poulidou Odos este strada cu taverne, restaurante, cafenele. Am nimerit acolo pe la orele prânzului după ce colindaserăm străzile Panagiei şi ni s-a făcut poftă brusc la vederea mâncării aduse unor clienţi de la mesele de afară, pe lângă care am trecut. Ne-am oprit şi noi că ne plăcea ce vedeam, iar băieţii de acolo, foarte săritori ne-au poftit la o masă mai mică, de două persoane. Amplasarea tavernei este foarte avantajoasă: peste drum de Imaret, hotelul de cinci stele, fost aşezământ de învăţământ musulman, practic, unul dintre edificiile istorice ale Kavalei.

Am primit repejor meniurile pe care le-am studiat un pic, apoi am comandat: bouyourdi, kalamari, cartofi prăjiţi, vinul casei. Am primit imediat pâine prăjită care mirosea demenţial, de gust nici nu mai zic. Kalamarii au fost grozavi, iar bouyourdi chiar şi mai şi, ne-a declanşat aşa un apetit pentru acest fel de mâncare, că toată vacanţa l-am comandat pe la toate tavernele unde am mâncat.

To Araliki se bazează pe bucătăria clasică grecească, are preparate din carne de toate felurile, grătar, cuptor, etc.

Fireşte că am cuvinte de laudă şi recomand şi To Araliki, de altfel acesta are faimă foarte bună, clienţii îl clasează pe primul loc în preferinţe, în materie de localuri în Kavala.

La final, nota de plată a fost subţire (18,60€), bine, nici masa n-a fost consistentă, dar ne-a plăcut prea mult acolo ca să nu zăbovim un pic. Am primit şi desert din partea casei: două îngheţate la cornet.

Sousouro

Adresă: Agiou Nikolaou 4, Kavala 653 02, Grecia

Tel. : +30 251 022 6111

Webiste: ww.sousouro.com

Sousouro este un local ceva mai fiţos, cu oareşce pretenţii, de aceea l-am avut în vedere pentru a-l avea drept gazdă într-o zi de duminică, pentru o cină festivă. Este situat pe una dintre străduţele centrului vechi, exact pe lângă biserica Agios Nikolaos, reperul Kavalei în materie de lăcaşuri de cult.

Specificul acestui local sunt grătarele şi, în general, cele din carne de miel, vită, porc sau tocături.

Personalul foarte amabil: imediat am fost poftiţi la o masă pe care noi am vrut-o afară, de îndată ne-au fost aduse meniurile. Le-am studiat şi am decis că pe lângă deliciosul bouyourdi, să luăm şiş kebap şi o salată de roka, o plantă asemănătoare rucolei, cea cu gust amărui şi picant. În plus, ne-am delectat din nou cu vin alb, demisec, Malamatina. Şiş kebapul a fost foarte gustos, el a venit sub forma a două frigărui zdravene asezonate cu legume la grătar, aşezate pe două lipii, cu garnitură de cartofi prăjiţi. Salata de roka, avea merişoare, migdale şi brânză rasă, o bunătate!

În plus, muzica în surdină ne încânta urechile, iar atmosfera de pe străzile din centru era minunată. Nu ne mai venea să plecăm, dar a trebuit să cerem la un moment dat şi nota de plată: 21,20 €, subţirică, başca am primit din partea casei şi cubuleţe de pepene roşu drept desert.

Nemesis

Desigur că în Kavala, după cum v-am spus, există numeroase taverne, însă chiar de la început una ne-a atras toate privirile, căci era genul acela de local popular, cu multe mese afară, tot timpul ocupate şi care te face să crezi că are mâncare gustoasă şi nu prea scumpă, din moment ce toată lumea îl preferă. Fireşte că ne-am uitat lung o dată, de două ori, pe urmă ne-am zis de ce nu? Trebuie să încercăm şi noi.

Părea că toată lumea se opreşte la Nemesis, aveau şi tavernele vecine muşterii, dar nu ca aici, în plus părea că totul mege ca pe bandă rulantă: se aduceau cantităţi apreciabile de mâncăruri, erau o sumedenie de ospătari, fiecare cu un teritoriu bine delimitat de deservit, totul foarte bine organizat.

Adresă:12, Eth. Antistaseos 8, Kavala 654 03, Grecia

Tel. : +30 251 251 2510

Website: nemesiskavala.gr

E-mail: info@nemesiskavala. gr

Cu o poziţie excelentă, pe malul mării, lângă port, Nemesis se afla în calea tuturor, iar terasa sa foarte generoasă, amplasată peste strada Antistaseos, arareori avea vreo masă liberă, că trebuia să ocheşti bine momentul când vroiai să te aşezi să mănânci. Pare că este o afacere la scară largă, uneori parcă industrială, dar recunosc că mâncarea este bine gătită, iar preţurile fac diferenţa. I se făcea publicitate şi la postul local de televiziune, deţinea şi o aplicaţie ce putea fi descărcată pe telefon, deci managementul firmei se gândise la toate căile de a face localul cunoscut. Efectuează şi livrări la domiciliu. Am văzut aici oameni de toate felurile: de la localnici simpli, parcă veniţi cu familia de la ţară la oraş să se simtă bine într-un cadru natural frumos, la turişti mai pretenţioşi, sau alţii fără exigenţe mari, la kavalezi mai de soi veniţi să discute treburi serioase, dar şi din tineri familişti sau nu, ba chiar şi angajaţii care nu mai erau de serviciu, se strângeau la mese şi petreceau. M-am convins că Nemesis nu avea o anume tipologie de clienţi, ci, pur şi simplu, lumea îl alegea din instinct. Aşa am făcut şi noi, zilnic, una dintre mese, prânzul sau cina o luam la Nemesis, în plus, nu avea pauză de siestă, fluxul era continuu.

Complet se numeşte Estiatorio Tsipouradiko Nemesis, adică localul al cărui specific este carnea la cuptor, iar tsipouradiko vine de la tsipouro adică un fel de ţuică, deci acolo se bea binişor şi alcool tare.

Încă de la început, de prima oară când i-am fost clienţi, am fost plăcut impresionată la vederea meniului odată ce ne-a fost adus. Destul de stufos, cu coperți tari, ca o carte serioasă, acesta se prezintă în patru limbi, printre care şi română şi în el se face referire la semnificaţia numelui localului pentru greci şi logo-ul ales să reprezinte afacerea, cel ce aduce cu o farfurie sau cu celebrul disc din Phaistos.

Preţurile sunt cu adevărat foarte accesibile, iar porţiile generoase, singurul aspect negativ ar fi că la final nu se oferă nimic din partea casei, cred că totuşi ar fi fost prea mult.

Aşa se face că ne-am înfruptat cu tot felul de bunătăţi, de pildă, prima noastră comandă a fost de bouyourdi, pește galeos (rechin tânăr) cu sos skordalia (nuci pisate cu piure de cartofi şi usturoi mărunţit), o porţie de cartofi prăjiţi, tigaie de pești proaspeți, prăjiți, bere și vin, apa fiind ca din ipoteză, la fel și pâinea. Excelente toate, iar nota de plată s-a dovedit a fi ușurică:22 €.

Pe urmă, văzând de ce festin culinar am avut parte, am prins curaj și am experimentat multe preparate din meniu, uneori repetând ceea ce ne plăcuse mult: caracatiță la grătar, pilaf cu midii, midii saganaki, midii natur, kalamari mai tot timpul, pești gavroși sau din captura zilei, salată grecească (choriatiki), salată roka, taramosalata, dovlecei prăjiţi, etc. Niciodată nota de plată nu a sărit de 30 €, spre bucuria portofelului. Apropos de portofel, plata am făcut-o mereu cu cash, dar se putea la fel de bine și cu cardul, însă grecii au așa o sclipire în ochi când văd bani gheață, că nu aș fi vrut nicidecum să fiu lipsită de licărirea din privirea lor, mai ales când sesizau că e rost și de un mic bacșiș.

La Nemesis chiar ne-am delectat papilele gustative într-un local aflat la limita tradiționalului îmbinat cu comercialul, însă, în mod clar, foarte popular și foarte căutat unde se comandau cantități uriașe de mâncare. Rar mi-a fost dat să văd cum chelnerii erau cocoșați la propriu de munții de farfurii ce erau aduse clienților, oricum se mai produceau uneori și încurcături de comenzi, dar totul se rezolva din mers, iar lumea se declara mulțumită la vederea mâncării apetisante.

Concluzie

În Kavala ne-a fost mai mare dragul să mâncăm la taverne, recomand oricărui zona portului și cea centrală, inclusiv Panagia, pentru a se opri la masă, chiar dacă ai fi tentat să zici e scump, dimpotrivă, e destul de accesibil să mănânci aici, iar atmosfera e deosebită. În plus, mâncarea-i curcubeu pe cerul gurii, nu altceva!

 

Vă rog, atașați următorul videoclip: youtube

selectat ca MiniGhid AmFostAcolo

---
Trimis de irinad in 18.10.20 16:48:50
Validat / Publicat: 18.10.20 17:20:39
VIZUALIZĂRI: 1703INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
15 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (irinad); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 De la masă de la taverna Psaráki privind spre peninsula Panagia
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 41600 PMA (din 44 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

15 ecouri scrise, până acum

webmaster [18.10.20 18:04:41] »

Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [18.10.20 18:37:56] »

@webmaster:  Mulţumesc foarte mult! Mă grăbesc să mai încarc poze, am avut o problemă tehnică şi a trebuit să întrerup!

maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [18.10.20 19:09:49] »

Uau, cu atâtea feluri de mâncare descrise mi s-a făcut foame și poftă! Abia aștept să văd și pozele!

Constat că prețurile chiar au fost bune și cantitățile au fost apreciabile. Asta e foarte bine. Iar dacă spui că au fost și bune, ce mai, e perfect!

​​Am văzut că și acolo se obișnuia înghețata din partea casei la cornet, exact ca și în Chios, plus fructele, evident.  

În plus am avut parte în fiecare seară de ouzo la începutul mesei, ba chiar și de vinul casei odată.

Ce mai, grecii știu să se facă „atrăgători​​” culinari, dacă mai era nevoie!

Te pup, o seară faină! ​

irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [18.10.20 19:39:22] »

@maryka:  Am avut o problemă tehnică (am rămas fără conexiune la internet) şi am fost nevoită să întrerup şi s-o iau de la capăt cu încărcarea fotografiilor. Acum am rezolvat.

În Kavala, fără nicio exagerare, am mâncat cel mai bine dintre toate locurile pe unde am mai fost noi în Grecia. Am fost plăcut surprinsă de ceea ce am găsit la taverne: mâncare delicioasă, preţuri bune, porţii generoase. ​ Evident că ne-am întors ceva mai pufoşi , dar odată ce am revenit acasă, am luat măsuri.

Da, grecii ştiu să-şi atragă clienţii la masă, iar în vara asta, fiindcă au avut muşterii mai puţini, nu ştiau cum să le mai stea în faţă! ​

Mulţumesc de vizită, ecou şi cuvinte frumoase!

Seară liniştită şi ţie! ​​

maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [18.10.20 20:57:39] »

Am văzut pozele! Mamă, ce porții! ce de bunătățuri! Acum îmi dau seama că eu nu știu ce este salata boujourdi. O fi ceva turcesc? Nu am întâlnit-o în meniuri până acum, sau n-am observat eu!

Foarte frumoase și apetisante pozele  , tot mai mult îmi spun că, Kavala este o adevărată comoară!

Felicitări!

irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [18.10.20 21:04:39] »

@maryka: Scuze, cred că am uitat să spun ce este bouyourdi. Este acel preprat din fotografii care este servit clienţilor în vase de lut micuţe, cu capac. Sunt aduse la masă fierbinţi. Se obţine din mai multe feluri de brânză tăiată cubuleţe cu ardei, roşii, oregano şi ulei de măsline. Desigur, secretul unui bouyourdi gustos este să fie obţinut din brânză de calitate, maturată bine, care să nu fie excesiv de sărată.

​Mulţumesc mult pentru aprecieri!

maryka CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [18.10.20 21:09:45] »

@irinad:  

Păi, da, văzând-o în poze, la asta mă gândeam și eu, iar asta cred că mi-ar place tare mult și mie. Ceva asemănător am mâncat în Creta, la Agii Apostoli, voi scrie cândva și despre asta, se servea fix la fel, în plus avea și cartofi, în rest la fel. Acolo se chema Boureki.

Doamne, ce poftă mi s-a  făcut!

Mulțumesc pentru explicații!

mprofeanu [18.10.20 21:12:06] »

@irinad:  Fain ai descris aceste localuri, pentru cei ce vor merge acolo pot ușor să se inspire și să aleagă citind articolul tău... un adevărat ghid în tainele ospățului!

Citind și ecourile am mai aflat câte ceva, despre ​bouyourdi și despre modul său de preparare. Cred că mi-ar fi plăcut și mie... mare amatoare de tot ce este brânză, lactate...

irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [18.10.20 22:15:38] »

@mprofeanu:  Mulţumesc frumos pentru vorbele dvs., despre Kavala şi tavernele sale mi-a făcut mare plăcere să scriu fiindcă am fost foarte mulţumiţi de cum a decurs totul, poate şi pentru că ne doriserăm mult să ajungem în Grecia după trei luni de stat în casă, poate şi pentru faptul că grecii au fost foarte ospitalieri, dornici şi ei să aibă turişti.

Sigur v-ar fi plăcut bouyourdi, noi am cumpărat din Bulgaria, la întoarcerea din Grecia, vase mici, de pământ, exact ca acelea de la tavernele despre care am scris, şi am experimentat aproape în fiecare weekend acest preparat care ne-a ieşit şi nouă de minune. Nu e nimic complicat, dar tipurile de brânză folosite asigură succesul.   ​

Seară liniştită!

Carmen Ionscris / TELEFON CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [18.10.20 22:44:20] »

@irinad:  Ai dreptate, in Kavala se mănâncă bine și ieftin.

Te invidiez că ai putut să testezi atâtea taverne. ​

irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [18.10.20 22:55:11] »

@Carmen Ion:  Mă bucur că eşti în asentimentul meu.

Te invidiez că ai putut să testezi atâtea taverne.

Am avut şi timp suficient la dispoziţie, însă am devenit fideli până la urmă tavernei Nemesis pe care am vizitat-o cel mai des!

ana anghelscris / TELEFON [19.10.20 00:46:48] »

Felicitări pentru toate review-urile Dvs! Ar trebui toată lumea sa arunce un ochi la modul in care prezentați locurile vizitate (arătând doar frumusetea acestora, fără a menționa ​​amănunte legate de nemulțumirile fata de turiștii din jur).  

​​

irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [19.10.20 07:30:47] »

@ana anghel:  Mulţumesc foarte mult pentru aprecieri! Îmi place să mă bucur în vacanţă de orice lucru, chiar şi de cele minore, consider vacanţa, în general, ca prilej de îmbogăţire personală fiindcă oricând poţi învăţa câte ceva.

krisstinnascris / TELEFON [19.10.20 19:34:22] »

@irinad:  Foarte bine arătau preparatele, prețurile bune, decorul era ideal pentru o vacanța estivală, să va fie de bine! ​​

Bouyourdi este favorita soțul meu, am gatit-o de nenumărate ori iar atunci când suntem in Grecia asta cauta in mod expres.

Însă, mare mi-a fost mirarea sa nu găsim peste tot pe unde am umblat, răspunsul grecilor a fost “este o mâncare locală, nu se face in toate zonele din țară”

Prima data a descoperit-o in Thassos și am fost incantata pentru că renunța la snitel din piept de pui pentru acest delicios preparat

Am vase din lut cumparate de la Sovata dar și din Bulgaria, le-am dus pe toate la țară, mie nu îmi place gustul mâncării preparate in aceste vase, sarmalele le-am aruncat, de ex.

Sunt pretențioasa la gusturi, nu accept orice îmbinare/contopire de arome. Asta de pământ cu oricare mâncare mi se pare nemancabila, fiecare cu păsărica lui

Astfel, am gatit bouyourdi numai cu brânza feta, unt de calitate, ulei din sâmburi de struguri, fără oregano (nu îl suport), roșii, ardei iuți și mozzarela, iar brânza dură maturată am ras-o deasupra

Sincer, mi-a ieșit mai bună ca la greci, in vasul de yena, plus ca și aspectul e frumos, vedeam cum se contopesc ingredientele

Deja îmi plouă in gură, mie îmi plac brânzeturile/lactatele la nebunie.  

Și totuși, când ai și marea aproape parca-i mai bine ca la mine in bucatarie

Te felicit pentru vacanță și articole, acesta e  foarte... “gustos”  

irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [19.10.20 22:16:49] »

@krisstinna:  Da, aşa este, bouyourdi nu este cunoscut şi nu se găteşte peste tot în Grecia. Nu demult, când tot îi povesteam unei grecoaice despre acest preparat, aflându-ne într-o discuţie despre mâncarea grecească,   am avut surpriza să mă întrebe ce este acela bouyourdi. M-a lăsat fără cuvinte, dar era foarte sinceră, aşa că am crezut-o.

Pe de altă parte, mie îmi place gustul de bouyourdi gătit în vasele de lut, smălţuite, mi se pare că aduce cu cel original al preparatului pe care l-am mâncat în Grecia, deşi vasele mele sunt bulgăreşti. De altfel, şi în Bulgaria îmi amintesc că am mâncat preparate gătite la cuptor în astfel de vase. Acum, ţine de gustul fiecăruia ce şi cum îi place, de aceea de gustibus non est disputandum. Oricum, eu mă declar fan al acestei gustări.

În Kavala am avut parte de mâncare bună, cadru natural deosebit, oameni ospitalieri şi preţuri excelente. ​N-am avut niciun motiv de cârcoteală, totul a fost perfect!

Mulţumesc pentru vizită, ecou, mă bucur mereu când îmi treci pragul!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
4 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
ana anghel, irinad, maryka, mprofeanu
Alte impresii din această RUBRICĂ:

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
AmFostAcolo recomandă găzduirea la ROHOST.COM
pagină generată în 0.115583896637 sec
ecranul dvs: 1 x 1