Recomand cu caldura acest Aqua Terra Zoo din Viena tuturor familiilor cu copii (si nu numai! ). Este vorba despre o cladire foarte inalta (cred ca vreo 12 etaje) in care se pot admira aproximativ 6000 de animale (pasari, serpi si pesti) din intraga lume.
Cele mai spectaculoase surprize sunt The Adventure World o zona in care animalele sunt libere si turistii pot trece printre ele (sunt citeve maimute mici care sunt foarte prietenoase, se urca pe tine -vezi pozele), The crocodile park unde pot fi admirate mai multe specii de crocodili precum si The Sark Tank un acvariu imens de 300. 000 de litri unde in afara de citeva specii de rechini este si celebra broasca testoasa Puppy. Nu ratati panorama de la ultimul etaj al cladirii.
De asemenea in anumite zile si la anumite ore turistii pot da de mincare pestilor (inclusiv piranhas) si pot pune mina pe anumiti serpi.
In concluzie o vizita agreabila care se poate continua apoi cu o sesiune de shopping pe Mariahilferstrasse de care este foarte aproape.
Trimis de Traveller in 30.01.10 11:35:13
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în AUSTRIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Traveller); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2019 In vizita la ZOO VIENNA si CASTEL SCHONBRUNN — scris în 05.08.19 de Adela Mures din TG MURES - RECOMANDĂ
- May.2018 Cel mai frumos Zoo vizitat de noi — scris în 23.06.18 de ungureanica din REșIțA - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Born to Be Wild. Sau nu? — scris în 05.05.16 de Maya_C din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Zoo Schoenbrunn - educaţie + divertisment de mare clasă — scris în 27.10.13 de Klaudyia din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Mai aproape de natura — scris în 19.07.12 de totanul din BACAU - RECOMANDĂ
- May.2012 Un loc în care ești din nou copil — scris în 09.06.13 de Gabise din ORADEA - RECOMANDĂ
- Apr.2012 Nu te saturi — scris în 22.05.12 de bogdanfifa din CLUJ NAPOCA - RECOMANDĂ