Hotel relativ mic, 5 etaje, cochet, curat, cu dotari complete si moderne.
Personalul foarte tanar, politicos si inatoritor. Toti cunosc limba engleza.
Este situat la 200 m de statia de tramvai Cemberlitas (la 2 statii de Palatul Topkapi. De la hotel se ajunge in 8-10 min. la Moscheea Albastra. Cvartalul in care este situat hotelul are multe strazi in panta si inguste.
Micul dejun este destul de variat si se serveste pe terasa hotelului de unde ai o priveliste frumoasa.
Singura obiectie a fost ca nu au receptie pentru Eurosport.
Am platit cu cardul de lei, dar se poate ploati in orice moneda.
Trimis de Puiu2010 in 29.09.15 08:00:32
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Puiu2010); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 41.00573400 N, 28.97157100 E - neconfirmate încă
@Puiu2010 - Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs invitației de a scrie propriul set de impresii din această vacanță.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar ilustra perfect textul, fiind mai mult decât binevenite. Sunt întotdeauna căutate şi apreciate de cititorii interesaţi în această destinaţie...
Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=19432
===