Zakantha Beach, Turcia vs Grecia... liniştea la ordinea zilei
Despre Zakantha Beach Hotel s-au scris aici review-uri foarte utile şi complexe. Eu aş vrea să împărtăşesc impresiile mele din perspectiva primului nostru sejur în Grecia după vreo 5 ani de Turcia.
În primul rând ne-a plăcut mult. Nu am plecat cu ideea de a ierarhiza, pentru că ştiam că e altceva.
Hotelul e micuț comparativ cu hotelurile de tip resort din Turcia. Este linişte, puțină lume la masă, pe plajă, la piscină. O muzică discretă la Beach bar şi cam atât.
Mâncare cât pentru un hotel mic, dar suficientă şi ok. Mie mi-a lipsit muştarul dimineața la micul dejun :) Nu vine nimeni să debaraseze masa, decât după ce turiştii pleacă.
Voi da dreptate celor care spun că e păcat să stai într-un singur loc şi să nu vezi restul insulei. Dacă nu închiriați maşină, sunt tot felul de croaziere propuse, prețurile la în stațiune sunt mai bune decât la agenția de turism cu care am venit şi care ne-a preluat de la aeroport.
Sunt autobuze spre Zante Town şi spre alte plaje, orarul îl găsiți în fotografie. Biletul e 1.80 euro, se ia de la un supermarket din stațiune, Discount se numeşte supermarketul.Trebuie să ştiți că uneori autobuzul întârzie şi 15 minute. Este şi un bus free care trece prin stațiunile de pe plajă, şi un trenuleț care nu e free. Noi nu le-am luat.
La capitolul ospitalitate, turcii îi bat pe greci, părerea mea. Nu o să le povestesc pe toate, sunt lucruri mici care mi-au lăsat această impresie.
Dacă aveți copii mici, să ştiți că plaja e foarte bună, este şi un fel de ponton care delimitează o suprafață ferită de valuri, unde poți lăsa copiii fără grijă. Este şi piscină pentru copiii mici, adâncime 0.50 m.
Da, şezlongurile se plătesc pe plajă, dar în zona hotelului nu.
Per ansamblu, liniştea de aici a fost cel mai mare câştig. Nu este entertainment seara, era un televizor unde lumea se uita la meciuri.
Turiştii sunt englezi de vârsta a treia, români liniştiți, ceva unguri, ceva olandezi... ruşi nu am auzit.
Se iau prosoape de plajă cu un deposit de 10 euro pe care îl recuperezi la plecare.
Netul wi fi merge bine şi în camere şi pe plajă.
Tobogane n-o să găsiți, nici water sports, cel puțin nu în zona hotelului.
Per ansamblu, a fost un sejur foarte relaxant. Liniştea de aici va fi de acum un reper ín alegerea vacanțelor noastre.
Trimis de Eric s mom in 22.06.18 11:06:18
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Eric s mom); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 37.76601940 N, 20.91969750 E - CONFIRMATE
- Jun.2018 Zakantha Beach Hotel Argassi, prima vacanta in Grecia — scris în 26.06.18 de amavana din BRASOV - nu recomandă
- May.2018 Zakynthos - dragoste la prima vedere — scris în 19.06.18 de bica adriana din RM .VALCEA - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Plăcut si neplăcut! — scris în 14.06.17 de dovlecel din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Zakantha Beach hotel, o încântare — scris în 23.07.16 de cristinasi din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 O vacanta reusita — scris în 12.08.15 de savu21 din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Lasa mult de dorit — scris în 10.08.13 de aniri_liv din GALATI - nu recomandă
- Jun.2011 O vacanta minunata — scris în 19.04.12 de adrianacaty din BUCURESTI - RECOMANDĂ