Plăcut si neplăcut!
Un hotel frumos dar care nu se poate încadra la 4 ☆.
Singurul punct tare este ca are acces la mare si o plajă destul de generoasă.
Hotelul il recomand doar pentru cazare... demipensiunea oferita lasa mult de dorit... micul dejun este cât de cât in regula... dar cina... mai bine fără. Nu am sa inteleg de ce sunt asa zgârciti cu brînza, maslinele si lamiile????
Micul dejun este acelasi zilnic. La cina apa este contra cost... iar dimineata un dozator de la care poti lua apa colorată verde (Suc de mere spun ei) sau portocalie (suc de portocale).
Dacă optati pentru acest hotel nu uitați să vă luati cosmeticele care se găsesc de obicei in dotarea hotelurilor (sampon, gel de dus, cască baie, etc) Noi le-am achiziționat de la un magazin...
Recomand terasa taverna STAR unde se mănâncă foarte bine.
Dacă mai ajung in aceasta zona... cu siguranța nu mai optez pentru demipensiune.
Trimis de dovlecel in 14.06.17 19:54:06
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Volos
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dovlecel); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 37.76601940 N, 20.91969750 E - CONFIRMATE
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 94&ridAnt=78274
@dovlecel: Buna ziua. As vrea sa aleg pentru septembrie 2018 sa merg la acest hotel (Zakantha). Ce credeti... merita? Imi iau numai mic dejun!! (nu se poate fara... in oferta agentiei) Cum as putea obtine o camera cu vedere la mare? Solicit la agentie? Va multumesc!
@Fyfy: Buna seara, din pacate agentia nu iti rezerva si tipul de camera. Totul se rezolva la hotel in functie de disponibilitate.
Avantajul acestui hotel este ca are acces direct la plaja.
Va doresc vacanta placuta!
- Jun.2018 Zakantha Beach Hotel Argassi, prima vacanta in Grecia — scris în 26.06.18 de amavana din BRASOV - nu recomandă
- Jun.2018 Zakantha Beach, Turcia vs Grecia... liniştea la ordinea zilei — scris în 22.06.18 de Eric s mom din CLUJ NAPOCA - RECOMANDĂ
- May.2018 Zakynthos - dragoste la prima vedere — scris în 19.06.18 de bica adriana din RM .VALCEA - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Zakantha Beach hotel, o încântare — scris în 23.07.16 de cristinasi din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 O vacanta reusita — scris în 12.08.15 de savu21 din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Lasa mult de dorit — scris în 10.08.13 de aniri_liv din GALATI - nu recomandă
- Jun.2011 O vacanta minunata — scris în 19.04.12 de adrianacaty din BUCURESTI - RECOMANDĂ