De evitat regimul all inclusive la acest hotel!!!
Am ales sa imi petrec vacanta de vara la hotelul Yakintos din statiunea Paralia Katerini, procurand biletul inca din luna februarie. Am cautat pe internet site-uri in care sa pot gasi eventuale pareri despre serviciile prestate de hotelul Yakintos. Informatiile gasite, desi putine la numar mi-au prefatat cu exactitate ceea ce urma sa gasesc in hotelul din Paralia Katerini.
Conditiile de cazare oferite de acest hotel sunt cat de cat acceptabile, camerele curate si spatioase, lenjeriile si prosoapele destul de ok (prosoapele au fost schimbate o sg data pe durata sejurului), baia destul de mica si fara aerisire, pe langa balconul generos cu vedere la mare. Nota 7 din punctul meu de vedere referitor la conditiile de cazare oferite de aceasta unitate.
Un mare minus il reprezinta serviciile all inclusive oferite, o mare pacaleala ptr cei ce au ales sau care urmeaza sa aleaga un bilet care include 3 mese pe zi. In primul rand calitatea produselor care ne-au fost oferite spre consum au lasat mult de dorit, o varietate a felurilor de mancare fff scazuta (au fost unele zile in care practic am evitat sa servim pranzul sau cina, neavand posibilitatea de a servi produse cat de cat calitative si variate), in fiecare zi bucatarii ne ofereau spre consum rosii crude, salata de morcov si varza, garnitura de cartofi nefierti, mazare si din cand in cand cate o pulpa de pui in sange sau niste peste necomestibil.
Tot sejurul nu a lipsit de la micul dejun omleta care avea in componenta cartofii si mazarea ce nu se consumase cu o zi inainte. Erau multe familii cu copii care practic nu aveau alternative din punct de vedere al mancarurilor si preferau sa faca cumparaturi de la diverse marketuri.
O mare mare teapa cu regimul all inclusive la acest hotel mai ales ca cei din conducere nu au facut nimic in sensul acesta in urma reclamatiilor primite nu numai din partea noastra, ci a mai multor familii cazate.
In legatura cu plaja si marea, nu am fost impresionat decat de apa limpede si curata in rest totul exact ca pe litoralul romanesc (mizerie pe plaja, caini care se plimba nestingheriti printre sezlonguri, vanzatori de diverse obiecte). Statiunea este foarte populata de romani cu multe magazine si taverne, iar preturile sunt acceptabile.
Trimis de Patrascu Adrian in 15.07.14 19:44:38
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Patrascu Adrian); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Patrascu Adrian: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Aug.2019 Yakinthos, un hotel bunicel — scris în 22.08.19 de dianamea din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Aceiasi mancare in fiecare zi... in rest ok — scris în 25.07.17 de fdl din ZALAU - RECOMANDĂ
- Jul.2014 All Inclusive sub toate asteptarile — scris în 06.08.14 de alina_boian din MEDIAS - nu recomandă
- Jul.2014 Cea mai proasta calitate a mancarii — scris în 15.07.14 de zundapxxl din LUGOJ - nu recomandă
- Jun.2014 Un concediu satisfacator intr-un hotel dragut dar neingrijit — scris în 29.03.16 de iry81 din PITESTI - nu recomandă
- Jun.2014 Sejur Hotel Yakinthos Paralia Katerini — scris în 17.06.14 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ