BUN
Xalonia Villas [Odos Xalonia](încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
O experienta minunata!
Xalonia Villas - o experienta minunata!
Am ales si anul acesta ca destinatie de concediu Grecia, mai exact bratul Sithonia.
Cazarea am gasit-o foarte usor, am trimis e-mail si a fost nevoie de 300 euro pt a o rezerva pe o perioada de 7 nopti.
Vila este situata foarte aproape de un sat de munte, Agios Nicholaos, pe un deal de unde ai o priveliste de vis, cu un rasarit frumos!
Aceasta are un living openspace cu bucataria, un dormitor si o baie foarte mare.
La etaj sunt 2 dormitoare cu o baie, iar in pod, se afla un dormitor cu un pat dublu si o canapea extensibila si o baie doar cu chiuveta si wc.
Vila are o piscina cu apa calda si este curatata zilnic, are o terasa incapatoare si loc de joaca pt copii.
Noi am ales aceasta vila datorita virusului. Am vrut sa fim mai izolati si a fost o alegere grozava.
Plaja cea mai apropiata este la 3 minute de mers cu masina, pe jos faci mult la intoarcere pt ca trebuie sa urci dealul.
Recomand Xalonia villas!
despre SERVICII
Gazda a fost primitoare, ne-a prezentat vila, ne-a dat cateva ponturi de plaje si restaurante unde se mananca bine!
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camere aerisite, 2 dintre ele sunt cu vedere la mare.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Bucataria a fost utilata cu tot ce era nevoie
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Locatie retrasa, dar totusi aproape de sat, de plaje!
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Daca vrei relaxare, ai nimerit unde trebuie!
Trimis de sdanutza in 21.07.20 18:59:46
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sdanutza); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 40.25094200 N, 23.70667000 E - neconfirmate încă
Bună și această recomandare
Mutat în rubrica "Xalonia Villas [Odos Xalonia], AGIOS NIKOLAOS [Sithonia]" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc) Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.