Am stat 5 zile (4 nopti) la acest hotel si am fost luati prin surprindere complet.
Locatia este buna, la 5 minute de statia de metrou si cam 15 minute (cu autobuzul) de centrul orasului. La ei, mijloacele de transport merg pana aproape de ora 01: 00 AM, deci te poti plimba fara griji.
Hotelul e relativ mic (4 etaje), iar camerele sunt mai degraba niste mini-apartamente. Baia este suficient de mare, iar camera principala e absolut uriasa.
Accesul la internet e contra-cost (1E/zi), doar varianta pe cablu existand aici.
Micul-dejun e OK, mancarea fiind cel putin buna. Masa e in sistem "bufet", nu exista restrictii cantitative.
Personalul a fost foarte prietenos - receptionerul ne-a "ajutat" sa ajungem la cateva obiective mai ascunse si ne-a dat niste sfaturi extrem de bune.
Per total, un hotel de recomandat intr-un oras absolut fabulos.
Ne vom mai intoarce aici cat mai curand.
Am postat o descriere a orasului (cu multe poze) pe blogul meu.
Sper ca nu va fi considerat spam. Multumesc pentru intelegere.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (C05T1N); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.