REZONABIL
Am ales aceasta cazare, deoarece am vrut sa merg si in alta statiune.
Doar ce m-am intors de 2 zile, dar am ramas cam dezamagita. Ma asteptam la mai mult.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Doar ce m-am intors din Turcia, fiind cazata la Wind of Lara.
Camera era curata, dar era o problema cu prosoapele. Eram 3 persoane si in fiecare zi mi se aduceau cate 2 seturi de prosoape in loc de 3. Trebuia sa merg la camerista si sa mai iau un set zilnic. Cam stresant, cred.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Fiind de atatea ori in Turcia si la diferite hoteluri, pot sa fac o comparatie cu ele. Mancarea era buna, dar nu la fel de diversificata fata de un hotel de aceeasi categorie din alta statiune.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Plaja era ok, dar fara semnal la internet.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Semnalul la internetul hotelului era foarte slab si nu acoperea in deajuns suprafata hote - piscina. Spectacolele seara erau cam slabute.
Mi se pare totusi aiurea, fiind un hotel de 5 stele, sa mai platesc si floricelele seara la show. Este pentru prima data cand am vazut asa ceva, mai ales ca persoana care distribuia aceste floricele era de la hotel.
Trimis de ux127270 in 18.09.22 16:39:38
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux127270); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ux127270: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 09400&hid=19633.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux127270 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
”Eram 3 persoane si in fiecare zi mi se aduceau cate 2 seturi de prosoape
În acesta tehnică ai declarat 2 adulți (doar).
Cum e, până la urmă?
@ux127270:
”Mancarea era buna, dar nu la fel de diversificata fata de un hotel de aceeasi categorie din alta statiune.
Nu cred că există vreo legătură între mâncarea slab diversificată şi poziţionarea în Lara a hotelului. Mult mai probabil mi se pare ca acesta să fie nivelul hotelului, de altfel proporţional cu preţul plătit.
Şi în Lara există hoteluri bune şi foarte bune, care îţi oferă mai mult la toate capitolele, doar că mai scumpe ca acesta.
”Plaja era ok, dar fara semnal la internet.
Dacă abia aveai semnal la piscina hotelului, era foarte previzibil să nu ai net la plaja aflată atât de departe de hotel.
”Fiind de atatea ori in Turcia si la diferite hoteluri, pot sa fac o comparatie cu ele.
La ce alte hoteluri din Turcia ai mai fost?
Slab rău... 3 stele ar trebui sa aibă acest hotel. La ce Manager au și ce replici are, lasă de dorit... Sigur nu a absolvit nici o școală de Comunicare sau Management pentru ca nici măcar nu ia în considerare ceea ce ai de spus...
Marea și Plaja departe, Diversitate mâncare aproape deloc, servicii curățenie mai slab decât în orice tara ați fost...
Pot fi contactat și telefonic pentru cei ce doresc informații, sigur am sa ii conving sa nu vine aici... iar orice Agenție de Turism care va promova această locație am sa o asociez și am sa o denigreze cât pot pe orice cale...
BY WEBM: Text trimis spre publicare ca review. Neîndeplinind condițiile impuse de Regulament pentru publicarea ca articol distinct, a fost mutat de echipa tehnică aici, ca ecou.
- Jul.2023 O vacanța cu gust amar — scris în 20.07.23 de Diana2796 din VISEU DE SUS - nu recomandă
- Oct.2021 Wind of Lara — recomandat cu caldura — scris în 12.10.21 de Dimosu din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Cinci stele... cam de duzina — scris în 05.07.21 de Azrael din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Impresii — scris în 03.10.18 de Irina Iri din TG.MURES - nu recomandă
- Jul.2018 Departe de așteptările noastre... — scris în 03.08.18 de LaviG din ARAD - nu recomandă
- Jun.2018 Wind of Lara - o alegere inspirată — scris în 08.04.19 de RossoNerro din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Minusuri pt un 5 stele!!! — scris în 21.08.16 de Mihaelamelut din FăGăRAş [BV] - RECOMANDĂ