Nu recomand
Cazare in camere mari, cu vedere la mare, dar cu o curatenie indoielnica, baia plina de sute de insecte ciudate si gresia din camera murdara de parca nu ar fi fost curatata niciodata. Nu se poate numi o cazare de 4 stele. Doar in prima zi s au pus doua plicuri de sampon si doua sapunuri de 2x1 cm. Zilele urmatoare nimic. Camera cu sparturi in masca de tevi, si gandaci.
La restaurant, mancarea a fost acceptabila, dar multe feluri erau prefabricate din mancarurile din zilele precedente. Se puteau recunoaste clar mancaruri care au fost servite in urma cu 2-3 zile.
La lobby bar, ba nu aveau gheata, ba lamaie, ba diverse bauturi la all inclusive. Dar contra cost aveah de toate.
O porcarie
Trimis de pepe64 in 18.09.18 15:27:36
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (pepe64); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.40772000 N, 28.23728200 E - CONFIRMATE
@pepe64: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
”Nu a fost singura vizită/vacanţa în BULGARIA.
Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)
Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)
- Jun.2024 Un loc nimerit pentru cei care au copii mici — scris în 27.09.24 de vivi2002 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Super vacanță — scris în 23.07.23 de ux129919 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Senzațional — scris în 25.07.21 de Adrian Moruz din SIGHETU MARMAţIEI [MM] - RECOMANDĂ
- Aug.2020 O locatie decenta - mie chiar mi-a placut — scris în 27.08.20 de adynutza26 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 „Fabulosul” White Lagoon — scris în 26.08.20 de Zorba din SADOVA [SV] - nu recomandă
- Aug.2020 Asa si ASA!? — scris în 25.08.20 de simona69 din PITESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Sub nicio forma NU RECOMAND — scris în 24.08.20 de C din BUCUREșTI - nu recomandă