Hotel White Lagoon – ideal pentru familii cu copii mici
Pozitionat cu 16 km inainte de Balcic, se ajunge foarte repede si usor.
Mancare foarte buna, tot timpul, diversificata, proaspata, suc natural 100%, inghetata buna, nota 10.
Camere mari, foarte mari, frumoase, ca in poze, cu vedere la mare. Mai sunt cele 2 corpuri mai vechi, in genul hotelurilor romanesti de 3* din Venus, pentru varianta mai ieftina, putin mai sus, dar si de acolo se coboara destul de repede la mare si mai ales la restaurant. Tot acolo se face si fitness dimineata.
Piscine foarte ok, am inteles ca toate sunt cu apa termala, in care nu sunt admise sariturile. Piscina pt copii mici este acoperita.
Si cum nu poti sa le ai pe toate, plaja este extrem de proasta, neingrijita, apa murdara, multi serpi de toate culorile in apa si printre sezlonguri, probabil din cauza vegetatiei in exces. Si la plaja si la piscine sunt sezlonguri in exces, incluse in prêt. Parcarea este gratuita, atat in cea subterana cat si in exteriorul complexului.
Divertisment slabut si putin sovin, fiind un complex cu actionariat norvegian din cate am inteles, copii cu cat erau mai blonzi cu atat aveau parte de mai multa atentie si distractie (au 2 mascote si persoane care intretin programul de divertisment, aqua gym la 12 in piscina, yoga, volei, etc. pe plaja dimineata, 1 ora de spectacol/ concursuri seara, in vreo 2 randuri cate o jumatate de ora ziua pentru divertisment copii, au teren de fotbal undeva sus, destul de departe). Ce sa spun, la activitatile de interior am incercat in cateva randuri sa inscriem si copiii nostril dar au gasit mereu tot felul de scuze, ca e ba prea devreme, ba prea tarziu, etc. dar ai nostrii nu sunt blonzi, cantecele/ activitatile erau 70% in limba norvegiana.
Mai sunt vreo 2 tobogane gonflabile cu plata
E foarte ok pentru familii cu copii d. p. v. al mancarii si pentru cei care vor sa stea toata ziua, sedentar, la piscina
Trimis de Gheorghe_M* in 29.08.17 00:12:16
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Gheorghe_M*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.40772000 N, 28.23728200 E - CONFIRMATE
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 06&ridAnt=81383
@Gheorghe_M: Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
@Gheorghe_M: O mica nedumirire pt mine: cei ce sunt cazatzi in hotelul de 4*, unde este receptia si unde putem parca masina pt a fi mai aproape de cazare? Multumesc pt eventualul raspuns!
- Jun.2024 Un loc nimerit pentru cei care au copii mici — scris în 27.09.24 de vivi2002 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Super vacanță — scris în 23.07.23 de ux129919 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Senzațional — scris în 25.07.21 de Adrian Moruz din SIGHETU MARMAţIEI [MM] - RECOMANDĂ
- Aug.2020 O locatie decenta - mie chiar mi-a placut — scris în 27.08.20 de adynutza26 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 „Fabulosul” White Lagoon — scris în 26.08.20 de Zorba din SADOVA [SV] - nu recomandă
- Aug.2020 Asa si ASA!? — scris în 25.08.20 de simona69 din PITESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Sub nicio forma NU RECOMAND — scris în 24.08.20 de C din BUCUREșTI - nu recomandă