Anul acesta am incercat ambele variante de cocediu pe litoral atat la noi cat si la bulgari in aceasta locatie. Dupa ce am ramas cu un gust amar de litoralul nostru (vezi impresii) a venit si timpul sa gasesc un loc unde sa fi linistit si sa te relaxezi, inbinandu-se foarte bine muntele cu marea (drumetii, plaje, odihna). Stiu ca pentru multi acest lucru inseamna plictiseala dar mie pot sa spun ca mi-a placut. Cei dornici de distractii si mult zgomot nu le recomand acest loc.
Inca de la inceput mi-a placut primirea facuta de receptionera care ne-a repartizat imediat camera cu toate ca nu prea cunosteam limba engleza, dar ne-am inteles fiind ajutati de patronul acestei locatii care cunoaste si limba romana.
La intrarea in camera ne-a intimpinat un miros de parfum, camera curata, bine intretinuta chiar daca era la parter sau etajul 1 cum se spune la ei, cu mobilier modern, televizor, aer conditionat. Cosul de gunoi se ridica in fiecare zi iar lenjeria si prosoapele sau schimbat la 4 zile (chiar nu era necesar). Un minus la dotarea camerei este ca nu am avut oglinda la baie (probabil lipsea sau a fost sparta si nu au inlocuito).
In rest a fost totul bine, ma refer la restaurant -mancare diversificata, bauturi destul de bune la ambele baruri (de barul de la piscina nu stiam ca se serveste gratis am aflat acest lucru in ultimele 2 zile, bineinteles ca cei de la receptie nu s-au obosit sa comunice acest lucru la venire), Era foarte bine daca mergea internetul si la hotel nu numai la receptie, dar a fost bine si acolo mai ales ca era gratuit (in alte locatii din bulgaria se plateste). Pentru internet cautati: IKANTALAK, Parola: 057088004 (sper sa nu o schimbe, daca nu merge cereti la receptie).
De la receptie se pot inchiria biciclete 2leva/ora, pentru plimbari in imprejurimi.
La piscina s-a spus de catre toata lumea ca apa este calda dar eu de fiecare data am gasito rece, bine ca era un pic mai calda ca cea de mare dar niciodata calda (fierbinte).
In incheiere sper ca in urmatori ani sa rezolve si problema cu marea si atunci chiar va fi o locatie interesanta.
Trimis de costyy † in 02.09.12 14:17:06
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Hotel Laguna Beach; Gergana-Albena
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (costyy †); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.40772000 N, 28.23728200 E - CONFIRMATE
- Jun.2024 Un loc nimerit pentru cei care au copii mici — scris în 27.09.24 de vivi2002 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Super vacanță — scris în 23.07.23 de ux129919 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Senzațional — scris în 25.07.21 de Adrian Moruz din SIGHETU MARMAţIEI [MM] - RECOMANDĂ
- Aug.2020 O locatie decenta - mie chiar mi-a placut — scris în 27.08.20 de adynutza26 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 „Fabulosul” White Lagoon — scris în 26.08.20 de Zorba din SADOVA [SV] - nu recomandă
- Aug.2020 Asa si ASA!? — scris în 25.08.20 de simona69 din PITESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Sub nicio forma NU RECOMAND — scris în 24.08.20 de C din BUCUREșTI - nu recomandă