am plecat in luna iulie 2012 pt. prima data in reg. ANTALYA cu pachet charter cazare all incl 7 nopti. Nu mai fusesem in regiune.
Hotelul nou curat situat la periferia statiunii. bine organizat. camera luminoasa cu vedere spre mare, se trece prin tunel scurt spre plaja situat sub sosea dar e ok. camera curata veneau cu lentoare dar veneau. Ne dadeau o sticla apa pe zi. Masa buna si variata. Personal amabil.
Plaja destul de buna cu seslonguri si umbrele gratuite. Prosoape cu garantie. Noi aveam de acasa. Turcul care pazea plaja era cam prea vigilent. Nu ne lasa cu nimic alimentar din afara pe plaja. Ne facea observatie cand luam ceva de la barul de la hotel. Vroia sa cumparam de la barul lui de pe plaja care era cu PLATA! La ora 19 ne gonea de pe seslonguri pt ca facea curat pt a doua zi.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (monicanitu*);
în lipsa unor alte precizări explicite,
ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări
din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor);
deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol
revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire");
AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă, format SLIDE)
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc
folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS
în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Multumesc. Imi cer scuze ca nu m-am exprimat la fel de bine cum am simtit. Scriu mai greu la calculator, dar promit ca ma voi perfectiona. Va doresc tuturor celor care acceseaza acest site si celor care au avut ideea sa-l creeze un an nou plin de bucurie si de energie pozitiva. Ne-am saturat sa vedem si sa auzim numai lucruri dramatice disperate intoxicari mass-media. Exista multe lucruri frumoase. Felicitari celor care au creeat site-ul!
Atunci, @monicanitu: te rog să eviţi pe viitor folosirea exclusivă a literelor MAJUSCULE (LITERE MARI), această practică este nerecomandată (îngreunează citirea) şi în general considerată lipsită de politeţe pe internet.
În limbaj internaut, a scrie cu LITERE MARI înseamnă că strigi la noi!!!
Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare
sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs,
folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: