NU pentru pretentiosi
Am stat la acest hotel doar o noapte, am vizitat Praga 2 zile.
E hotel cu parcare proprie, parcare plătită 5 euro pe zi.
Camera foarte mica, trei paturi înghesuite, baia la fel mica și cu lipsuri, adică tuburile de gel de dus și șampon goale, jumătate de sul de hârtie igienica, îți dădea impresia de puternica criza :)). Prosoapele aveau o culoare dubioasa,
Wi fi deși era gratuit lipsea cu desăvârșire, dacă te logat din camera plăteai 5 euro pe 24 ore cu acces de pe 3device-uri. Dacă încercai sa te loghezi de pe altceva decât primele 3 nu se putea.
Intrarea la centru spate se plătea, aveai impresia ca dacă tragi aerul mai adânc trebuie sa plătești 5 euro (echivalentul în banii lor).
Mijloacele de transport în comun existau dar noi nu le-am vazut, am cumpărat bilete de autobuz de la recepție, am mers în stația indicata de cei de la hotel și după mult timp de asteptare am făcut cu mana la taxi și ne-am și întors la hotel tot cu taxi. Din cauza ca hotelul este departe de centru, cam 5 Kim, a costat cam 15-20 euro.
Micul dejun a fost sărăcăcios într-una restaurant ce cantina comunista, fără prea multe opțiuni.
Categoric nu este un hotel de 4stele câte își afișează.
Trimis de veronici in 22.07.14 10:34:04
- A fost prima sa vizită/vacanță în CEHIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (veronici); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@veronici: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
- Dec.2016 Raport pret-calitate bun — scris în 06.01.17 de Gabriela TM din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Sep.2015 Un hotel de luat in seama — scris în 24.10.15 de marius gaudi* din CONSTANțA - RECOMANDĂ
- Nov.2014 Remarcabil... DE REVENIT — scris în 04.12.14 de hunedoreanul din SIMERIA - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Un hotel convenabil — scris în 05.10.12 de Costi din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2010 Hotel departe de centru si aproape de calea ferata — scris în 29.05.11 de alexxandra din ARAD - RECOMANDĂ
- Apr.2010 Vacanta super la Praga — scris în 23.01.11 de florintoma din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Feb.2010 Hotel bun daca mergi pentru a vizita Praga si nu pentru a dormi — scris în 11.07.13 de anca39* din CONSTANTA - RECOMANDĂ