Am fost 11 zile impreuna cu doi copii mici la Club Voyage Belek Select. Ce mi-a placut cel mai mult a fost curatenia si faptul ca desi este un hotel nou (terminat in 2007) are vegetatie foarte multa si mare. Domeniul hotelului este foarte mare, te poti plimba pe multe alei, de la o cladire la alta. Cind ajungi acolo, de la receptie la hotel te duce cu bagajele cu o masinuta pentru golf.
Comparativ cu Lara Kundu, unde am fost anul trecut, aici era un aer foarte respirabil datorita vegetatiei si nu era umezeala foarte mare. Pentru copii a fost super, erau la topogane aproape toata ziua, marea era linistita fara valuri, intrarea in apa era lina si doar cu o zona de 1 m cu pietricele, in rest era cu nisip fin.
Ce nu mi-a placut:
- de la ora 17 pina la ora 19 cind se servea cina, nu aveai nimic de mincare. Asta tine de organizarea hotelului. Noi, care aveam copii mici stateam la prinz in camera cu ei ca sa doarma, iar cind se trezeau fugeam repede sa mincam o placinta ca la ora 17 inchidea si acolo, iar apoi pina la cina puteai lua doar inghetata sau prajituri...
- la barul cu mincare pentru copii, in fiecare zi era acelasi meniu total nesanatos: cartofi prajiti, carne de vita sau de pui, orez si paste. Acolo ar fi trebuit mai multe meniuri si nu la fel zilnic, la copii devine plictisitor...
- pe plaja nu era bar. Daca iti era sete trebuia sa vii pina la barurile de la piscine...
In rest, totul a fost minunat: mincarea (cu foarte multe sortimente), servirea (de abia ne asezam la masa ca si venea chelnerul sa ne intrebe ce dorim de baut), camera (mare, spatioasa, curata), apa la piscine curata si calda, are luna park pentru copii, multe restaurante a la carte, deci in concluzie: super.
Trimis de allyy in 12.01.09 03:45:39
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (allyy); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.84757800 N, 31.07204100 E - CONFIRMATE
Ideea este sa faci drumul pana la bar sa-ti iei bautura, cum distanta este marisoara bar - plaja, multi de lene nu mai veneau...
ce bine este in vacanta !!!
Intr-adevar, atmosfera de vacanta creata si de aceasta frumoasa melodie!
- Jun.2018 O mare mizerie... — scris în 07.07.18 de geo10_75 din GALAțI - nu recomandă
- Sep.2016 Peste așteptări! — scris în 21.02.17 de ELYCLAU din ARAD - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Minunat! — scris în 30.08.15 de Sophia2015 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Concediu pe ultima 100 de metri — scris în 25.07.12 de serafina din ONESTI - RECOMANDĂ
- May.2012 Locul ideal pentru copii — scris în 27.05.12 de brumarica din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Dec.2010 Revelion UAI in Antalya – Belek - 2011 la Club Voyage — scris în 16.01.11 de artemisa24 din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Merita pt relaxare, mai ales pt familii cu copii — scris în 03.02.11 de andu_lazar din BUCURESTI - RECOMANDĂ