Am petrecut 7 nopti la acest hotel, in luna ianuarie a acestui an. Am prins o oferta nerambursabila excelenta in august 2009, pe unul dintre cele mai mari site-uri de rezervari online, si anume 160 EUR camera dubla pentru 7 nopti de cazare, cu mic dejun inclus. Asta avand in vedere ca pretul la receptie pentru o singura noapte este de 50 EUR/noapte.
Hotelul este situat in zona 3 din Praga, aproape de centru. Cu tramvaiul nr. 9 ajungeam aproape de Turnul Astronomic in mai putin de 15 minute.
Hotelul a fost renovat in anul 2007 si ofera un raport calitate pret excelent. Camerele sunt mari, foarte calduroase (important avand in vedere perioada in care am fost), frumos decorate, curate si cu toate dotarile necesare. Prosoapele au fost schimbate la 2 zile, iar pe jos s-a aspirat zilnic.
Ca aspecte negative as mentiona micul dejun care este decent insa nu prea variat, mocheta destul de uzata si nu prea practica din camere si aerisirea defecta de la baie.
Praga este probabil unul dintre cele mai frumoase orase din Europa, iar hotelul Vitkov reprezinta un bun punct de plecare pentru a-i vizita numeroasele atractii; totul la niste preturi extrem de rezonabile.
Trimis de OvidiuH in 13.06.10 19:40:24
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (OvidiuH); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ai si tu niste poze de la hotel? Deoarece as dori sa fac o excursie la Praga.
Nu am poze de la hotel, insa pot sa-ti spun ca cele de pe site-ul lor sunt conforme cu realitatea, astfel incat sa nu ai vreo surpriza pe acolo.
@OvidiuH: Buna,
As dori sa stiu daca hotelul are parcare sau daca sti ce trebuie facut daca ajungi cu masina personala in Praga.
Eu am rezervare pentru Craciun si ne ducem cu masina personala.
M-ar interesa daca sunt parcari in apropiere sau hotelul iti asigura parcare gratis sau contra-cost.
Multumesc mult!
@OannaDum:
Buna, Oana
Din ce tin minte, hotelul nu are parcare proprie, insa sunt destule locatii in apropiere unde iti poti lasa masina in siguranta.
Nu cred ca trebuie sa-ti faci griji din punctul asta de vedere.