Tocmai m-am intors "aventura concediu"
Un hotel foarte galagios. Am nimerit intr-o perioada in care hotelul era plin de grupuri de copii care faceau parte dintr-o echipa de fotbal sau ceva de genul asta. Practic nu puteai sa te odihnesti, tremura hotelul la propriu din cauza usilor izbite si tipatele lor de pe holurile hotelului. Jucau chiar fotbal pe culoare... la un moment dat am iesit pe hol sa incerc sa vorbesc cu o persoana care aveau grija de ei, dar fara succes... nimeni nu avea grija de ei in hotel. Profesorii erau la baut si la mancat.
In ceea ce priveste mancarea nu este tocmai pe placul meu. Majoritatea mancarurilor contin sosuri si condimente cu un gust ciudat. Prajiturile sunt toate cu o crema colorata. Cat despre bauturi este relativ ok, mai putin berea si vinul care sunt ciudate rau.
Despre curatenie... NASOL, nu fac altceva decat sa spele pe jos doar in fata paturilor si sa puna hartie igienica in baie (la un moment dat aveam 5 in baie), pe sub paturi era plin de praf si mizerie. Prosoapele si asternuturile nu au fost schimbate niciodata. La televizor se prinde dar PROTV International, INTERNET cu portia si viteza mica.
M-am intors ieri 20.06.2014 dupa o aventura pe drumurile din BULGARIA.
Joi seara a plouat foarte tare, o parte din statiune a fost evacuata si multe drumuri spre Romania erau inchise datorita apelor.
Am plecat din hotel la ora 10 dimineata. Nu am fost informati ca anumite drumuri sunt inchise.
Referitor la peripetiile pe care le-am avut pe drum... nu tine de hotel dar tine de autoritatile din Bulgaria. Am fost blocati 1 ora din cauza viiturii dar nimeni din masina politiei care bloca drumul nu a iesit sa ne informeze cu privire la starea drumului blocat. Afara ploua si era furtuna, probabil nu vroiau sa fie udati. M-am dus eu la ei si i-am intrebat, au deschis un pic geamul sa nu le intre apa in masina si mi-au spus ca nu stiu cat dureaza. Un singur tractoras incerca sa dreneze apa de pe strada era intinsa pe 400 metri. Pana la urma am hotarat sa schimbam ruta (am inconjurat 70km)
In concluzie nu recomand hotelul si nici tara in care se afla hotelul.
Trimis de chitibus in 21.06.14 17:04:51
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (chitibus); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@chitibus: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@chitibus:
Poate ar fi fost util de precizat care era drumul închis și ce drum ai urmat în final pentru a te întoarce în țară.
@chitibus: sincer imi pare rau se intampla dar eu am fost in bulgaria 4 ani la rand si am avut un sejur excelent si apoi distractia ti-o faci singur.
La marea noastra am fost 17 ani la rand sii credema bulgaria e sus sus fata de noi mai incearca alte statiuni.
Bafta la anul ce vine
@gaby44:
” dar eu am fost in bulgaria 4 ani la rand
din câte văd, nu ne-ai scris decât despre sejurul din... 2009 - vezi impresii...
Poate gând găseşti timp ne aduci bucuria să putem citi impresiile tale din ceilalţi ani articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestor destinaţii.
[În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)]
@chitibus: buna.
avem si noi rezervare la acest hotel din 14 iulie.
te rog sa ne spui cum e statiunea si hotelul dupa inundatii. Am sunat si vb cu managerul hotelului si a spui ca totul e ok, dar am vazut la tv dezastrul de la alte hoteluri.
@Vlad_cj: arunca un ochi si aici, unde gasesti informatii la cald.
@chitibus:
”In concluzie nu recomand hotelul si nici tara in care se afla hotelul.
Ai avut ghinion sa te afli la locul (ne) potrivit cand nu trebuie.
Cand natura se dezlantuie nu ai ce face!
Ai impresia ca la noi in Romania e mai bine in situatii de genul asta?
Dar sa spui ca nu recomanzi ''tara'' pentru ca a venit potopul e cam exagerat.
Salutare!
Tot scandalul pe holuri se intampla la orele amiezii sau noaptea??? Noi mergem cu un bebe pe 11 iulie si sper sa nu fie probleme... pana atunci s-or incheia taberele sportive?
In legatura cu drumurile blocate din cauza naturii... crezi ca in Romania iesea militianul zelos si spagar din MCV-ul lui si trecea pe la fiecare masina sa dea informatii despre situatiune... ? nu cred...
@chitibus: Buna, te rog frumos poti sa imi spui si mie daca ati intrat cu pranzul sau cu cina?
Multumesc frumos
- Aug.2022 Dezamăgiți de hotel, încântați de plaja! — scris în 05.08.22 de Lenush21 din IAşI - nu recomandă
- Jul.2021 Evitati Vita Park Albena — scris în 28.07.21 de anamaria74 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2021 Viva Park... asa nu, de evitat. Daca aveti bilete aici mai bine schimbati-lee — scris în 20.07.21 de ux121068 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2020 Ultima data la Vita Park, Albena — scris în 07.08.20 de CATARADU1 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2019 Dezamagitor, de evitat... mizerie si doar mizerie... — scris în 17.08.19 de gmarius din ARGES - nu recomandă
- Jul.2019 In declin — scris în 14.08.19 de Cristina C. din SUCEAVA - nu recomandă
- Jul.2017 Albena ... Vita Park 2017 — scris în 03.08.17 de Blondablonda din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă