Nu recomand acest hotel chiar daca unii spun ca este hotel de tranzit.
Un hotel prezentat chiar si pe booking ca fiind de 3 * si care nu are decat 1 * cu indulgenta.
Camere ponosite cu mocheta murdara si tocita, tapet scorojit, baie cu baterii defecte la cada (in trei zile nu am putut face dus) iar cada... oau vopsita-revopsita si decojita!?! Lenjerii dubioase si ca culoare si ca grad de spalare.
Mare pacat ca are o pozitie foarte buna fata de centrul orasului Lisabona. Cred ca un manager bun cu un minim de investitie l-ar putea aduce pe o linie de plutire!!
Am avut trei nopti cu disconfort.
Trimis de MORRIS2006 in 15.10.19 16:53:51
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PORTUGALIA. A mai fost în/la: ESTORIL
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (MORRIS2006); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 38.74298800 N, -9.14835000 W - neconfirmate încă
@MORRIS2006: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)--
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 64&ridAnt=97288
În rubrica PREŢ SEJUR ai completat următoarele:
”250 euro CRED... A FOST PRET / EXCURSIE
FĂRĂ transport
- pe lângă cele 3 nopți cazare, ce anume a mai fost inclus în prețul acelei excursii?
- cu ce v-ați deplasat din Bacău în Lisabona?
- prețul idicat ”250 euro” - este pentru o persoană sau pentru ambele?
- Nov.2002 Curatel, dar departe de centru — scris în 21.01.10 de Victorina din BUCURESTI - RECOMANDĂ