Villa Vaya [Perigiali](încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Vila Vaya Perigiali
Am stat la camera cu nr. 14 la primul etaj.
era mobilata modest dar confortabila.
la baie erau doua de igenica, de mini gel si mini sapun. se schimba o data pe sejur lenjeria si prosoapele. micul dejun l-am servit la gradina, el se repeta de fiecare data. afacerea este de familie [sora, frate].
se poate discuta in engleza si italiana tot ce e legat de lefkada.
la gradina sunt sezlonguri, umbra naturala de la maslini, iar pe jos este iarba. la colt sunt trepte din piatra pentru a ajunge la apa.
ne-am bucurat de tot ce a oferit vila.
Trimis de lilianaooo in 20.09.15 20:02:16
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lilianaooo); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
te rog să eviţi pe viitor folosirea exclusivă a literelor MAJUSCULE (LITERE MARI), această practică este nerecomandată (îngreunează citirea) şi în general considerată lipsită de politeţe pe internet.
În limbaj internaut, a scrie cu LITERE MARI înseamnă că strigi la noi! Vezi, de exemplu, aici
Textul în cauză a fost ajustat de noi, mai sus.
@lilianaooo - rog aruncă o privire peste următorul link amfostacolo.ro/src_google ... p.php?hid=19375.
- - dacă click simplu nu funcţionează: fă click-dreapta pe acel loc, apoi alege, din meniul ce va apărea, "Ce se află aici" ("What s here?")
Cred ca este cel mai concis review pe care l/am citit pana acum, dar oricum util pentru informatiile oferite. Anul asta, ca si anul trecut, am cautat opinii despre niste cazari pe care nu le/am gasit descrise pe nicaieri si a trebuit sa ma incred in descrierile comerciale. O sa scriu eu despre ele acum dupa ce am fost acolo, pe AmFostAcolo.
@webmaster98 - Coordonate:38.718252,20.722082
@lilianaooo - Mulțam fain. Am modificat "cursorul", rezultând noua poziționare de aici.
În plus, am adnotat coordonatele drept confirmate.
@calatorul50 - Prefer sa fiu scurt si la obiect. Cand am cumparat sejurul nu am stiut nimic despre aceasta locatie vaya. Am tot cautat pe net alte informatii si nu am gasit.
@lilianaooo:
bun a imi poti spune te rog daca se poate face baie in mare la plaja din fata acestei vile? adica este curata apa?
apa este adanca sau e ok?
as aprecia un raspuns, multumesc.