Pentru ca un om de bine, auzind ca mergem in Halkidiki, peninsula Athos /Akrathos beach hotel, ne-a sfatuit sa vizitam Vourvourou si tare bine ne-a facut, scriu acum aceasta impresie.
Eu nu gasesc acum cuvintele cele mai potrivite sa descriu minunatia de acolo, ideala pentru familii cu copii: liniste, mare albastra linistita, minunata pentru diving, bogatie de flori, oameni linistiti, voiosi...
Din fire sunt mai pragmatica si va voi spune cateva lucruri sper eu utile:
-am mers aici fara nici o rezervare, ne-am cazat la prima pensiune la care am intrat, vorbind cu romanii de aici, care isi facusera rezervari din timp am inteles ca au platit mai mult decat noi: ei 50 E/noapte noi 30Eap. cu o camera si 40 ap cu 2 cam, am gasit la un Hotel, imi scapa numele cu piscina in fata, 35 E cu mic dejun inclus deci se putea si mai bine.
- la doamna Rena ne-a convenit f mult pt ca toata vila ei este doar pe parter si e f racoroasa, nu am folosit aerul conditionat deloc, are terasa cu masa si scaune pt fiecare apartament, si cu toate dotarile unei cucinete. In fata are un gazon mare cu teren de fotbal, baschet, volei si leagane pt copii.
-am vorbit cu 2 familii: una de rusi si alta de nemti- acestia vin aici pt minim 3 saptamani, anul acesta au fost mai putini nemti pe motive de jigniri diplomatice intre state. Pot sa va spun ca grecii se purtau f frumos cu nemtii si cu noi, nu pot zice, insa nemtii dau cei mai multi bani. Pe familia de nemti a costat-o 2000Euro 3 sapt, doamna mai si gatea, erau 2 adulti cu 2 copii mari.
-vila era aproape de plaja, pe partea dreapta cum intri in Vourvourou, pe la mijlocul statiunii, este o tablita, are parcare mare, apa calda mereu, curatenie ireprosabila, prosoape...
Daca aveti intrebari va raspund cu placere!
VACANTA PLACUTA!
Trimis de violeta14 in 27.07.12 20:41:24
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (violeta14); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@violeta14: Plaja este cu pietre sau nu?
Cat costa nu mic dejun, pranz si cina?
Daca ati mancat tot la vila Rena sau ati mancat in alta parte?
Buna ziua!
As dori sa stiu cat de aproape sunt supermarketuri, taverne, etc de vila Rena, precum si calitatea plajei (ma intereseaza daca e nisipoasa si cu intrare lina in mare deoarece planificam o vacanta cu un bebelus). De asemenea, vreau sa confirm cu dvs. daca, pentru a ajunge la plaja, se trece peste un drum, asa cum am observat pe Google Maps.
Multumesc frumos!