Va salut pe toti si pentru ca am fost prima data in Grecia respectiv Thassos vreau sa va povestesc ce am patit la vila popi.
Este intradevar destul de cocheta din exterior, desi este situata intr un complex de vile si nu ai nici o priveliste.
Am fost cazat langa receptie la camera 108 parter, cum am intrat in camera am simtit un miros ciudat de mucegai, igrasie (am descoperit repede cauza, peretele unde era patul era coscovit si cadea tencuiala).In camera este totul invechit, un tv mic din ani 90 care nu prinde decat 4 canale (bine ca macar au net), bucataria prost utilata , cearceafurile rupte pe la colturi patura veche si ponosita, linoleum-ul este in stare jalnica, am facut cateva poze sa va faceti si voi o impresie. proprietari sunt foarte amabili nimic de zis dar au uitat sa renoveze camera 108 de cativa ani in celelalte camere nu am fost , cu stima
Trimis de melybike in 15.09.13 11:09:35
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (melybike); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@melybike: Bună, aș vrea să știu dacă și camera 109 este tot la parter. Cei de la agenție ne au pus numărul camerei pe factură. Ce ne recomanzi sa vizitam. Mulțumesc!
- Aug.2016 Vila Popi - mai bine decat ne asteptam — scris în 13.08.16 de AlexandruL din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Sejururile la vila PoPpi (şi nu numai) ar fi mult mai plăcute în absenţa huliganilor români — scris în 13.08.13 de Juno din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Primul concediu in Thassos, încântati! — scris în 14.07.13 de marsus din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Sep.2012 O cazare buna la un pret acceptabil — scris în 10.09.12 de ipmina din RESITA - RECOMANDĂ