Buna,
Anul acesta am fost pt prima data in Paralia Katerini si desi cautasem detalii / review-uri despre Villay Odysseas 2 n-am gasit nimic. Negasind nici un fel de detalii am avut emotii, desi nu era prima data cand mergeam in Grecia: -).
Pentru a putea fi de ajutor pe viitor pot sa spun despre Villa Odysseas 2 caci din punctul meu de vedere a fost totul OK. Camerele curate si echipate cu tot ceea ce aveam nevoie (de la cearsafuri de pat + un schimb in plus & paturi pana la tot ceea ce era nevoie pt putea folosi bucataria (echipata complet).
Camera a fost mare, incapatoare si luminoasa iar in plus de asta am avut un balcon imens: -)
Distanta pana la mare... 2-3 minute de mers iar centru statiunii la fel.
Marea curata & limpede iar plaja la fel
sper ca am fost de folos cu acest feed-back: -)
Trimis de LauraMihaela22 in 25.09.13 09:13:22
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: pe insulelele Skiathos si Zakynthos, precum si Leptokaria
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (LauraMihaela22); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@LauraMihaela22: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.