Am stat in aceasta vila la mijlocul lunii iulie 2008, 50 eur/noapte. Este situata chiar pe plaja din Laganas, noi am avut camera cu vedere la mare, camera mare cu un pat dublu imens si un alt pat pt o persoana (copil, dar la noi nu a fost cazul). Baia destul de mare, cu dus, chicineta, aer conditionat, un balcon mediu, ca si marime, insa unde ne-am baut cafeaua dimineata privind marea.
Pretul a fost corect in raport cu conditiile oferite. De asemenea, vila avea si sezlonguri pe plaja din fata ei, 6 eur/zi, 2 sezlonguri si o umbrela, insa mi s-a paru anormal sa platim fiind clienti ai vilei. Proprietarii de treaba, foarte sociabili, ne-au dat toate informatiile de care am avut nevoie referitoare la statiune si insula. (fiul proprietarilor, Dimitris vorbeste engleza, parintii, nu). Chiar pe plaja langa vila era un supermarket, destul de ieftin, cu de toate.
Trimis de theophillina in 12.10.09 19:02:32
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (theophillina); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 37.72172200 N, 20.86289600 E - neconfirmate încă
Am si eu o intrebare: cu zgomotul cum a fost adica se poate si dormi acolo sau nu, vila e intr-un loc mai linistit sau e in mijlocul evenimentelor tumultoase din Laganas?? Pe site se da distanta intre centru si vila 200m deci s-ar putea auzi vre-o 5-6 cluburi destul de bine. Noua ne place sa ne distram bine dar si linistea noptii ne place adica am vrea sa imbinam aceste doua aspecte si sa nu avem surprize zgomotoase, Multumesc pentru raspuns
Buna!
Da, se poate dormi fara probleme, chiar asta e distanta pana la strada cu cluburi etc. , dar nu se aude nimic... Insa poti avea surprize ca imprejurul vilei sa vina englezii beti sau pe plaja si sa faca galagie ziua/noaptea. Desi riscul asta il ai peste tot in Laganas... Vila este safe, nu se aude nimic...
ok merci mult pentru info, o sa o iau in considerare pentru la anul, gasisem ceva dar intr-o zona mult prea izolata si totusi vroiam ceva nici prea linistit, dar nici prea departe de un magazinas cu de toate...
@theophillina: Bună, vroiam sa te intreb din camerele de la parter cu vedere la mare se vede frumos peisajul au si ele un fel de balcon?
@Ramoncita: Da, au balcon, poti intra pe pagina de facebook villa milano si vezi fotografii.
- Jul.2020 Cazare Vila Milano Laganas — scris în 03.08.20 de Madelayne13 din DAMBOVITA - RECOMANDĂ