BUN
Buna alegere pentru tranzit

In drum dinspre indepartata Parga (vezi impresii), am simtit nevoia unui popas si am ales pentru intoarcerea spre casa, Hotel Villa Magus in Bulgaria. Este aproape de Sofia iar rationamentul nostru a fost sa ramana mai putin de condus in ultima zi, cand suntem cu totii satui de drum🫣. Voi povesti intr-un alt review, unde ne-am oprit la dus.
Incep prin a lauda comunicarea cu acest hotel. Au doua hoteluri - unul in Sofia si acesta care e intr-o zona de deal, cu racoare si liniste.
Au fost fff prompti si au raspuns imediat la mailuri si apoi la telefon. E adevarat, am rezervat o noapte de luni si nu a fost aglomerat deloc.
Hotelul este listat de 4* care cred ca sunt corecte. Mai putin perdeaua de dus din cada… restul se incadreaza. Hotelul e curat, camerele fff mari si luminoase, toate cu balcon si vedere spre oras.
Mancarea a fost ff buna. Preparate diverse, cunoscute sau reinterpretate (bucatar e un chef local). Micul dejun cu de toate si frumos aranjate.
Fiind grup (5 familii) si venind in timpul saptamanii, ne-au acordat si un discount - putin sub pretul Booking - pentru care am fost recunoscatori.
Un pic salbatica zona, genul ala de loc unde te astepti din clipa in clipa sa auzi in apropiere un “mor mor” 😬. Dar pentru o noapte, dupa caldura de la mare, a fost perfect.
Recomand ca locatie de tranzit.

- Utilizatoriii LOGAȚI văd, până în 1.8.25, o versiune cu MULT mai puține reclame
- Ați dori o versiune COMPLET fără reclame? — va fi posibil, în viitor — pentru aprox 8-9 lei / lună
Trimis de andreea_kamelya in 23.07.25 18:11:17
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (andreea_kamelya); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 42.57259427 N, 23.19603233 E - neconfirmate încă
Mutat în rubrica "Villa Magus Hotel [Kladnitsa], SOFIA" (nou-creată pe sait)
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”