Vila Lina: conditii decent/satisfacatoare, nu era termopan, dar foarte curat. mobila nu foarte noua, dar oricum acceptabil. din pacate la camera 18 unde am stat eu era o problema cu canalizarea si exista din cand in cand un miros specific, dar se aerisea repede. camera maricica, feon, apa calda 85% din cazurile cand am avut nevoie de ea. kicineta dotata cu tacamuri si vesela pentru 3 persoane. noi am avut pat matrimonial, prietenii din camera alaturata au avut 2 paturi.
ne-am mirat ca o data la 2 zile se schimbau asternuturile, aveam prosoape, hartie igienica, se lua gunoiul, se spala pe jos... spre deosebire de acum 2 ani in Paralia unde mobila arata mult mai bine dar nu s-a umblat deloc in camera.
cu patroana (Lina) nu am avut absolut nici o problema in cursul sejurului. aproape ca nici nu am observat-o.
piscina arata foarte bine, mare si curata. am folosit-o doar o zi.
Trimis de demential in 01.06.12 12:16:59
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Paralia
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (demential); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@demential: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
@webmaster28: multumesc mult pentru primire. in limita timpului, o sa mai postez. spor!
Chiar esti ''demential''! Imi place ca retii si nr camerelor in care ai stat, in urma cu cativa ani, dar... poze nu ai
@georgiana: pot cauta si poze de undeva anume, daca trebuie
ce preturi mai sunt acum la alimente pe la taverne, sa stim cu ce rezerve plecam
@zece: ce preturi sunt acum nu stiu, dar in 2010 erau acestea: un jacket potato era intre 3.5 si 6 euro, pizza 7-12 euro, calamari 6-7 euro, gyros la farfurie 6-6.5 euro, musaca 6 euro, peste 6-10 euro, mix fish 10-12 euro...
4 persoane mancam pe saturate o masa (cu sucuri si cafea) intre 30 si 45 euro. sucul era intre 1.5-2 euro, cafeaua greceasca 1-2 euro... despre bere nu stiu ca nu consum.
- Jan.2012 Super vacanta! thassos - villa Lina Limenas — scris în 26.01.12 de florin 1975* din BRASOV - RECOMANDĂ