Am fost cazata la aceasta vila in luna august 2017 si pot spune urmatoarele:
- nu m-am asteptat la conditii de hotel
- nu m-am asteptat ca sa schimbe prosoape pe cele 7 nopti
- nu m-am asteptat ca si conditii de curatenie sa fie "luna""
Insa am primit urmatoarele servicii:
- gunoiul nu il lua nimeni din camera pe cele 7 zile, la parter era un cos de gunoi si fiecare isi aducea gunoiul
- vesela din chicineta plina de grasime
- wcul, rama si chiuveta nu au fost spalate sau cel putin nu au fost igienizate asa cum ar fi trebuit
- cearceaful era patat (nu vreau sa ma gandesc ce a fost pata)
- a doua zi a cazarii, la ora 11 dimineata, am cerut AC ghidei si ne-a fost adusa de catre proprietara vilei la ora 23:00 si ne-a taxat pe ziua respectiva pentru cele 60 de minute cat a mai ramas din ea plus inca 6 zile. CONCLUZIE aerul conditionat doar ventila nu avea freon. Am cerut de 4 zile rezolvatea defectiunii, tot ghidei, intrucat la vila nu veti gasii pe nimeni sa va rezolve nemultumiriile si in timp ce scriu acest mesaj, la ora 20:40 tot nu a revenit nimeni pt remediera defectiunii a AC si banii nu au fost returnati.
Veti gasii pe fiecare etaj o matura, un faras, un mop si o galeta pentru a va curata siguri camera. Apa calda veti avea de la boilar pe care il veti porni si inchide singuri, pentru a limita consumul.
Recomand sa luati produse de curatenie pentru igienizarea camerei si daca aveti alte optiuni de cazare sa optati pentru acelea. NU cazare la vila Lena -Potos.
Trimis de Ramona05 in 08.08.17 20:41:42
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Corfu, Thassos
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Ramona05); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bun review de debut.
@Ramona05: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 66&ridAnt=80354
Poți te rog reverifica titlul? — s-a păstrat/memorat doar ”Ce” (Poți folosi EDIT IMPRESII pentru ajustare / ajustări).
Văd că autoarea a citit dar nu ne-a lămurit cu titlul...
Îl vom înlocui, în acest caz, noi - din „Ce” în „Villa Lena, Potos”
- Jul.2013 Vila Lena si Grecia — scris în 23.07.13 de monysh din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Totul OK ! — scris în 18.07.12 de apetroaie din CODLEA - RECOMANDĂ