Villa Evelyn [Ag. Anargyroi, Stafylos](încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Vila Evelyn
Dupa 4 zile de prea multa liniste si relaxare in Pelion vezi impresii si o noapte prea agitata in Volos am ajuns in Skopelos unde am cautat cu incapatanare vila, rezervata inca din aprilie, cu toate ca proprietarul mi-a propus sa ma astepte la ferry.
Eu nu, ca GPS si tehnologie. Am gasit-o!!! Dupa 2 ore!!!
La 3 km de portul Skopelos, intr-un varf de munte, intr-o livada de maslini si padure de pin de 25000 de m patrati se afla vila Evelyn, pe un drum pe care in ultimii 500m nu i-as sfatui pe cei neacomodati cu insulele grecesti sa incerce sa conduca.
Sunt 4 apartamente cu living+bucatarie, baie si dormitor dispuse pe 2 nivele, la al 3-lea fiind apartamentul proprietarului.
In fata, o piscina generoasa cu sezlonguri si umbrele si cu vedere panoramica la golf si orasul Skopelos.
Pe 3 laturi ale apartamentului am avut o terasa de aproape 100m patrati.
Curatenie impecabila, cu prosoape schimbate zilnic, lenjeria la 3 zile, curatenie in baie, bucatarie, dormitor, terasa zilnic.
Mobilier solid din lemn, bucatarie foarte bine utilata, baie mare cu cabina de dus. In living exista canapea extensibila crescand capacitatea de cazare la 4 persoane.
Pozele s-ar putea sa fie mai explicite ca textul - oricum o cazare de nota 10!
Acum as vrea sa spun cateva cuvinte despre proprietar: foarte amabil si saritor, are 39 de ani, sotia lucreaza la Atena iar el se ocupa singur de vila construita pe terenul de la tatal lui. Este receptioner, spalatoreasa, camerista, om de servici, ingrijitor piscina, gradinar si propriul sef. Si mai are grija de 8 capre din hobby!!!
Respect!
Trimis de Luke in 01.08.15 16:41:39
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Luke); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Luke - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
===
Mutat în rubrica "Villa Evelyn [Ag.Anargyroi, Stafylos], SKOPELOS" (nou-creată pe sait)