Villa Dimas2 / MENIU
Cazare Parga 2017 - Vila Dimas si Stella
In luna august 2017 am plecat cu un grup mare de prieteni in Parga, Grecia. Am fost cazati in 2 pensiuni -Dimas si Stella.
In ambele pensiuni camerele sunt destul de maricele, curate, un singur inconvenient a fost ca nu au schimbat asternuturile pe durata intregului sejur.
Distanta fata de plaja Valtos este cam de 10-15 min.
Recomand sa mancati la Mango Club, unde va serveste o romanca foarte draguta, portiile sunt mari si preturile bune.
De asemenea, la plaja daca va plasati in zona Azul Beach, sezlongurile si umbrela sunt gratis daca serviti micul dejun sau pranzul la ei si de asemenea mancarea este foarte buna.
Nu recomand sa mancati la tavernele din centru unde am avut neplacerea de a ni se pune pe nota de plata 10 euro in plus pentru niste felii de paine si unt pe care nu le comandasem si nici nu au spus ca nu sunt din partea casei, precum si pentru faptul ca va aduc nota de plata in greaca tocmai pentru a fi greu de citit.
Recomand croaziera Insulelor Ionice, vizita la Castelul Venetian.
Trimis de Alexis17 in 08.08.17 17:00:50
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Alexis17); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Alexis17: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 29&ridAnt=80338
Am scris si eu in mai multe locuri ca am patit treaba cu painea si untul, in zakynthos. Culmea, ca a doua oara cand am vazut painea pe masa cu untul, nici nu ne-am atins de ele, si tot le-am platit...
- Jul.2014 Vila Dimas - Nikos — scris în 11.08.14 de leviescsilla din TARGU MURES - RECOMANDĂ