Villa Bozas este o locatie ft frumoasasi relaxanta. Preturile sunt exceptionale in comparatie cu alte locuri, mancarea este ft buna, intotdeauna proaspata si zi de zi meniul este schimbat.
Proprietarii vilei sunt niste oameni ft draguti si primitori, care mai au un hotel la 2 minute de vila, unde mergeam la piscina, iar seara la terasa, unde Stelios fiul patronului, ne prepara niste cockteiluri ft bune, cum n-am mai baut niciunde. Era intotdeauna multa voie buna si am legat prietenii cu multe familii, parca cu toti ne cunosteam de ft multa vreme, si toate acestea datorita dlui Nikos si a fiului sau.
Deja imi este dor de acel loc minunat, dar la anul imi voi petrece vacanta tot acolo. Sunt ft indignata cand vad ca o anumita Simona a scris numai exagerari si minciuni, consider ca e un lucru ft urat sa faci rau unor persoane asemeni gazdelor villei Bozas, care n au facut altceva decat sa ne faca zilele petrecute acolo sa fie cele mai frumoase. Sunt niste oameni ft corecti si ft primitori.
Cu toata increderea!
Trimis de georgeta p in 06.08.09 17:01:38
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (georgeta p); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2011 Un colt de RAI — scris în 24.08.11 de ruxy67 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2009 Nashpa — scris în 20.08.09 de owi_salcu din ALBA IULIA - nu recomandă
- Aug.2009 Concediu — scris în 10.08.09 de MariusB din HâRşOVA [CT] - RECOMANDĂ
- Jul.2009 La pomul laudat sa ..... — scris în 29.07.09 de simonaturcin din ARAD - nu recomandă
- Jun.2009 Un concediu de vis, o locatie superba, ospitalitate la cel mai inalt nivel — scris în 06.08.09 de adrianbanu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2009 Am fost si voi reveni cu siguranta — scris în 05.08.09 de felicia stefi* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2008 Sejur Niko Paradise — scris în 21.09.08 de turist_calatorescu* din BUCURESTI - RECOMANDĂ