Am cerut si am fost cazati intr-o camera dubla cu pat suplimentar (2 adulti si 2 copii 3 si 5 ani). Am rezervat din iarna un grup de 6 familii si am ocupat 4 Maisonete si 2 camere duble. Camerele duble sunt la demi-sol acolo unde locuiesc si proprietarii, prima si ultima camera. Fiind inceputul lui Iunie am platit 50 euro/camera/noapte. In sezon preturile sunt mai mari
Se stie deja ca locatia e foarte buna si e aproape de plaja (aici totul la superlativ) de taverne, nu ne-am deplasat foarte mult, copii nefiind amatori de plimbari lungi.
- curatenie, se facea zilnic curat, prosoape schimbate la 3 zile, asternut o singura data pe sejur (7 nopti)
- prosoape destule, suplimentate la cerere (oricum pentru copii noi mergem tot timpul pregatiti)
- camera spatioasa, destul loc de desfasurat bagajele (la 2 copii sunt multe)
- fiind la demi-sol a fost racoare si nu am avuit nevoie de aer conditionat care sunt sigura ca nu le igienizeaza nimeni)
- baie curata, simpla
- terasa cu masa unde puteai servi micul dejun (4 euro omleta-nu am putut sa o mananc toata, cafea greceasca 2 euro--servite la camera--mi-a placut mult asta--copii dormeau si noi ne beam cafeaua pe terasa)
- piscina incalzita
- bar la piscina, preturi acceptabile:2,5 euro Mithos si 1 euro cupa de inghetata.
- baia usor incomoda cu dusul care e deschis, delimitat jos de o margine dar asta nu impiedica inundarea baii la fiecare dus.
- parcarea pe teren viran cu praf/nisip f fin --nu a deranjat f tare
- teren verde ne-amenajat in spate ce poate fi folosit ca loc de joaca
- locul de joaca copii de langa piscina e f mic, pentru bebelusi.
- In maisonette nu poti lasa AC-ul pornit si cei care au facut totusi asta au fost atentionati (au spus ca au avut incedii din cauza AC-urilor in trecut)
- camerele duble se inchid cu chei vechi gen dulapul-bunicii

De mentionat ca VilLa Angelo a deschis in aceasta vara un nou corp si ma astept ca parcarea sa fie amenajata. Contactul nostru, Dimitria a fost foarte deschisa si primitoare, vorbeste bine engleza si ne-am inteles perfect.
Per total un concediu reusit, ne-am simtit bine si vom reveni!
Trimis de Aron Alex in 16.07.19 13:10:22
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Aron Alex); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2020 Nu mergeți! — scris în 28.08.20 de ux117218 din NU DORESC SA PRECIZEZ - nu recomandă
- Jun.2018 Sejur asa si asa — scris în 03.09.18 de Kyle din TâRGOVIşTE [DB] - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Aproape bine — scris în 02.08.16 de sapro80 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 O locatie buna! — scris în 24.06.15 de radar din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Villa Angello — scris în 02.09.14 de george_bton* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Vila Angelo o cazare excelenta — scris în 12.09.12 de ninel* din CALARASI - RECOMANDĂ