Villa Amalia(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Villa Amalia, Skala Potamia, Thassos
Pe Apostolos, proprietarul pensiunii l-am cunoscut in vara lui 2014, in timpul unei plimbari de acomodare cu zona. Un om foarte amabil. Ne-a prezentat vila si conditiile de cazare in vederea unei viitoare vacante.
In decembrie 2014 am rezervat pt august 2015 cu 45 de euro pe noapte, un apartament cu un dormitor spatios, baie si bucatarie mare, cu un pat suplimentar si loc de servire a mesei.
In ziua sosirii am fost asteptati de Apostolos si sotia lui, Amalia, cu sucuri si o bere rece in frigider, gest binevenit dupa 1000 de km de drum.
Va voi impartasi doar aspecte pozitive, pt ca nu am avut nici un motiv de nemultumire!
Camere mari, elegante, gresie pe jos, dulapuri spatioase, mobilier aproape nou, bine ingrijit, bucatarie complet dotata, cu plite electrice, frigider mediu, silentios, tacamuri pt 4 persoane, ibric, tigaie, oale, etc. Apartamentul are 2 balcoane f mari, unul spre mare, celalalt spre munte.
Zilnic se facea curatenie, prosoape schimbate des, baia era permanent aprovizionata cu consumabile (sapun, hartie de toaleta).
Gazdele sunt "painea lui Dumnezeu", foarte amabile, mereu ne serveau cu ceva de la ei: rosii si ardei proaspeti din gradina, ouzo, masline, vin.
Curtea este spatioasa, cu doua mese mari pt servit un vin seara, 2 balansoare pt copii, gazon impecabil. Parcare privata, gratuita pt oaspeti. Zona linistita, dar aproape de plaja, 2-300 de metri de mare. Aproape de taverne si de un mic magazin alimentar,
Trimis de zamolx in 26.12.15 12:18:42
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Thassos
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (zamolx); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@zamolx - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar ilustra perfect textul, fiind mai mult decât binevenite. Sunt întotdeauna căutate şi apreciate de cititorii interesaţi în această destinaţie...
Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=12970
===
Mutat în rubrica "Villa Amalia [Skala Potamia], THASSOS" (nou-creată pe sait)
@webmaster26 - Da, localizarea este buna, Vila Amalia este cea cu aleea alba (de marmura). Poze voi adauga cand ajung acasa. Sunt salvate in calculatorul personal.
Am gasit site-ul Villei Amalia, pt rezervari si mai multe detalii. Sper ca este okay sa-l scriu aici.
http://www.go-thassos.gr/ visiting-thassos/hotels /amalia-villa
A mai fost cineva aici? Noi vom merge acum pe 15, eram curioasa cum e apartamentul cu 2 camere, din poze nu imi dau seama 100%. L-ati vazut cumva?
Multumesc!