În acea dimineaţă de septembrie (2013) proprietara vilei Niki, doamna Kleoniki, stătea in balconul apartamentului din vila ei şi privea spre parcare aşteptând ceva turişti căci avea camere libere. Cum ne-a văzut ne-a şi întrebat dacă dorim o cameră şi ne-a chemat să urcăm la ea în vilă.
Speram să nu primim o cameră la etajul 3, ci undeva mai jos. Doamna Kleoniki (văzându-ne mai tineri) s-a îndreptat chiar spre etajul 3 pentru a ne oferi un spaţiu de cazare generos, de aproximativ 150 metri pătraţi. Cred că imaginile vorbesc mai bine decât cuvintele, deci vă invit să le vizualizaţi.
Am primit:
- terasă de 150 mp, cu vedere panoramică, inclusiv vedere bună spre muntele Olimp
- cameră cu dotări obişnuite, cu chicinetă separată
- şezlonguri şi umbrelă, scaune şi masă, flori în ghivece
- un stol de porumbei (în loc de vecini)
Acoperişul camerei (din ţiglă) nu lăsa ca soarele să ridice temperatura în cameră, deci nu a fost necesar să deschidem aerul condiţionat.
Adresa web a vilei Niki: www.nikivilla.gr
Vila este poziţionată pe strada Poseidonos fiind a doua vilă pe dreapta când intri pe această stradă dinspre parcarea sudică a staţiunii Olimpic Beach.
Vila Niki are camere spaţioase, le-am putut vedea în ziua când a plecat seria de turişti sâbi. Proprietara ne-a arătat câteva din aceste camere. Nu am fotografii din aceste camere, dar acestea sunt postate pe site-ul vilei. La parterul vilei sunt de asemenea camere, nu sunt magazine şi este linişte.
Doamna Kleoniki s-a remarcat prin amabilitate şi grija pentru ca noi să ne simţim bine în vila ei. Am întâlnit şi câteva familii de români ce erau cazate aici şi erau la al doilea sau al treilea concediu petrecut la această vilă.
Toate acestea ne-au impresionat încât în vara anului 2014 am revenit cu plăcere la vila Niki fiind cazaţi în aceeaşi cameră de la etajul 3 (pe terasă).
Trimis de Cristi_B in 06.02.15 19:52:16
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Paralia Katerini - Hotel Zefyros, vila Poppy Insula Corfu - Acharavi, vila Panos
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Cristi_B); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 40.23719200 N, 22.58669700 E - CONFIRMATE
@Cristi_B - Setat coordonatele GPS cf indicațiilor, rezultând următoarea poziționare pe harta interactivă AFA.
Am adnotat, deasemenea, aceste coordonate ca fiind confirmate
- Jul.2019 The best choice! — scris în 30.07.19 de Carmen TM din TIMISOARA, TIMIS - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Recomand Villa Niki — scris în 17.07.18 de crissy_kris din TIMISOARA - RECOMANDĂ