In luna iuliei a anului 2014 am repetat excursia la Olympic Beach, de data aceasta la Hotel Ikaros.
Este amplasata destul de aproape de plaja, cam pe a 2a strada, cu magazine.
Noi am specificat ca dorim o camera cu vedere spre strada principala. Am fost fericiti ca dorinta ne-a fost ascultata.
Am primit o camera pe colt, cu o baie mare dotata cu hartie igienica, uscator de par, sac de gunoi. Chicineta completa, de la farfurii, tacamuri, cratita, oala, fierbator de apa, ibric la detergent de vase si burete. O masuta cu 2 scaune de metal pe balcon. Posibilitatea de a alege aerul conditionat contra cost. Noi mereu ne luam, ca ne place la racoare daca nu suntem pe plaja.
Nu ne-am luat masa pt ca ne place sa descoperim locuri noi in fiecare seara.
Am gasit cateva locuri pt pranz si cina de-a dreptul fermecatoare si de asemenea barurile de pe plaja, pt un cocktail seara sau un sandwich dimineata sunt de vis.
Trimis de alexandra.p in 10.01.15 19:37:17
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alexandra.p); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@alexandra. p - rog aruncă o privire peste următorul link amfostacolo.ro/src_google ... p.php?hid=12445.
- - dacă click simplu nu funcţionează: fă click-dreapta pe acel loc, apoi alege, din meniul ce va apărea, "Ce se află aici" ("What s here?")
@webmaster26 - da, imi pare ca e asezata corect
40.23841200,22.58707800
- Jun.2019 Vila Memento Ikaros House - Olympic Beach — scris în 30.06.19 de mirandolina din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- May.2017 Vila Memento Ikaros — scris în 29.05.17 de papalito din PLOIEşTI - nu recomandă
- Aug.2015 Excelent — scris în 21.08.15 de Isana din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Vila IKAROS — scris în 24.09.14 de user.im din BUCURESTI
- Sep.2013 Camin de nefamilisti — scris în 23.09.13 de coco_anaeli* din TIMISOARA - nu recomandă
- Aug.2012 Cazare Villa Ikaros — scris în 22.08.12 de alex16ss din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Sejur low-cost — scris în 17.02.15 de atimespeed din TIMISOARA - RECOMANDĂ