BUN
Vicky Studios [Plati Beach](încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Vicky Studios din Plati Beach
google.com/maps/place/Vic ... f59r3?entry=ttu
Aici la doamna Vicky am petrecut 9 nopți. Pentru 2 persoane am plătit aproape 500 €. Locația a fost căutată pe google maps și rezervată prin luna februarie. Aici e meritul cumnatului. El a căutat cazare, a comunicat și a stabilit detaliile finale. Am dorit să fie la marginea capitalei, să aibe curte interioară și parcare încăpătoare.
Doamna are la închiriat 2 locații. Una aici și alta în oraș. Am preferat-o pe cea din aici pentru liniște.
Locația are 2 clădiri, iar în una din ele pe un întreg nivel, doamna locuiește aici alături de mai multe pisici. Binențeles că pisicul Lunișor găsit la intrarea în Grecia s-a acomodat foarte bine și aici a rămas.
Camerele au strictul necesar cu AC, TV, filtru de cafea, frigider, chicinetă și totul funcționează ireproșabil. Curățenie și schimbatul prosoapelor la 2 zile.
Nu oferă mic dejun însă noi însă fiind grup mare ne-am organizat și am venit cu produse de bază de acasă și am servit masa în mijlocul curții. În fiecare dimineață eram la Lidl-ul din oraș de unde cumpăram pâine proaspătă. Ca și fapt divers franzela clasică aflată la vânzare e total de diferită de ce găsim la noi. Presupun că e în funcție de țară.
Oricum lângă locație ai un mini market și plaja e la 5 minute, iar ca să ajungi în satul Platy ai nevoie cam de 15 minute de mers pe jos. Drumul e puțin în pantă dar se merită efortul.
Sincer recomand locația findcă oferă tot ce ai nevoie.
Trimis de pacala_pm in 05.12.23 19:59:14
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (pacala_pm); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 39.85805550 N, 25.06738700 E - neconfirmate încă
Mutat în rubrica "Vicky Studios [Plati Beach], LEMNOS (LIMNOS)" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”
— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.