În vara anului 2012 am poposit pentru 3 zile la Budapesta (vezi impresii) și neavând cazare rezervată înainte de plecare, după mai multe încercări nereușite am ajuns la hotelul Veritas, un hotel de treistele, unde am primit chiar și un mic discount faţă de preţurile oficiale, care însemnau o cameră triplă de exemplu costa undeva la 25-30 de euro.
Ca și locaţie hotelul se află aproape de stadionul Puskas Ferent si de arena Papp László, coordonatele de gps preluate de pe site-ul official al hotelului fiind următoarele:
N: 47.503388
E: 19.1090971
N: 47°30'12.19"
E: 19°6'32.74
La prima impresie hotelul îmi parea unul mic, holurile hotelului fiind destul de înguste, însă odată ajunși în cameră lucrurile s-au schimbat, spaţiul fiind foarte generous, camera fiind dotată cu seif chiar, frigider, aer conditionat care s-a dovedit a fi foarte util pe canicula acelor zile. Baia la rândul ei a fost neașteptat de spaţioasă, iar curăţenia în hotel a fost ireproșabilă. De asemenea am mai beneficiat de internet Wi-Fi și de parcare fără plată.
Dacă mai adaugăm faptul că hotelul este aproape de staţiile de transport în comun: autobus, tramvai și staţia de metrou Puskas Ferent Stadion, atunci putem concluziona ca Hotelul Veritas oferă un raport calitate preţ demn de luat în considerare
Trimis de FlaviuBuboi in 30.11.13 11:00:16
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (FlaviuBuboi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.50338800 N, 19.10909700 E - neconfirmate încă
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs invitației noastre de a scrie propriul set de impresii din această vacanță.
Setat coordonatele GPS cf indicațiilor, rezultând următoarea poziționare pe harta interactivă AFA.
- May.2013 Experienta Placuta — scris în 24.05.13 de ywar din SATU MARE - RECOMANDĂ